| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
P: elektro jedrilicu Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Trgovina -> Prodajem | Message format |
agolubic |
| ||
Extreme Veteran Location: Koprivnica | Prodajem kompletnu elektro jedrilicu 150 cm raspona sa 2 krila. Jedno krilo je original od tog modela a drugo je od guppy-a. Ja sam letio sa krilom od guppya po mirnom vremenu jer je lakše, a po vjetru sa original krilom. U jedrilici je: motor Brushless Roxxy 2827/26 regler 25 ampera 2 Micro serva(visina i smjer) baterija li-po 2 celije 1700 mah Za ostale informacije javite mi se preko PM-a. Andrija ----- Andy G Kum | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
agolubic |
| ||
Extreme Veteran Location: Koprivnica | Cijena 100€ ----- Andy G Kum | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Sta uradi ljubav prema F1A....da cak prodajes El.jedrilicu........ ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
Tarik |
| ||
Extreme Veteran Location: Visoko - Nisko | elmin-KERKO - 29/7/2008 17:25 Sta uradi ljubav prema F1A....da cak prodajes El.jedrilicu........ Šuti Kerka i u tebe odoše krila (ljubičasta) iz ljubavi prema F1A Edited by Tarik 29/7/2008 23:33 ----- | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Nema svako 5 modela u kutiji.... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | dečki idete malo u OT..ali ipak kad odlučite prodat mi jednu kuku, onda slobodno odete OT ----- Luka Krušec, CRO 1722 www.atelierfly.com | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Ja sam ti nudio i to 2 komada,nisi htio i kupi ih DIOGEN... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
Tarik |
| ||
Extreme Veteran Location: Visoko - Nisko | imam ja prodati kompletnu F1A ,leti ,nije ni skupa ... ima cijena u cjenovniku od stamova..( onaj stari cjenovnik od prosle godine) Edited by Tarik 30/7/2008 14:23 ----- | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | elmin-KERKO - 30/7/2008 10:06 Ja sam ti nudio i to 2 komada,nisi htio i kupi ih DIOGEN... ja sam tebi reko da pričekaš par min da pitam starog dal ima eure i dok je reko da ima za to vrijeme ti si ih več prodao obje ----- Luka Krušec, CRO 1722 www.atelierfly.com | ||
agolubic |
| ||
Extreme Veteran Location: Koprivnica | Tarik - 30/7/2008 14:23 imam ja prodati kompletnu F1A ,leti ,nije ni skupa ... ima cijena u cjenovniku od stamova..( onaj stari cjenovnik od prosle godine) E tarik reci cijenu nama koji nemamo cjenovnik od stamova ----- Andy G Kum | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Ja znam da se cifre modela krecu preko 1000 EUR pa na dalje.... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
agolubic |
| ||
Extreme Veteran Location: Koprivnica | I dalje se prodaje.... ----- Andy G Kum | ||
agolubic |
| ||
Extreme Veteran Location: Koprivnica | I dalje na prodaju... Moguča zamjena za DJ opremu(mixer, slusalica...... sve kaj ima veze sa dj-ingom) ----- Andy G Kum | ||
Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |