| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Mala škola dobre mjuze. Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... > Now viewing page 6 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Aeromodelarstvo - razno -> OT | Message format |
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Sve najbolje uz prigodnu: Greg Lake: I Believe in Father Christmas ili u originalnoj studijskoj verziji: ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Diletanti - božić dolazi Zanimljiv tekst od početka do kraja ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Merry Christmas Baby - The Ramones ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Jedna od originalnijih božićnih The Pogues and Kirsty MacColl - Fairytale of New York Opet velim tekst je presudan You scumbag, you maggot You cheap lousy faggot Happy christmas your arse I pray God its our last ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | i nešto od jednog koji nas je napustio baš u vrijeme božića... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | 3.05.1933-25.12.2006. James Brown. | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Dok bil sam još tulike mlad, da aute s kamenem f šaju sam gađal, f čista hlača po njive sam tekal, f Zagrebu su The Stranglers svirali "Nice N Sleazy" (mislim da je bila 1978. prije pišlivih 30 let) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | I mali podsjetnik na ovogodišnje F3 Državno prvenstvo i "Zlatnu liju" di je održano proglašenje DP-a. Pjesmu posvečujem grupici jotičarskih entuzijasta iz 90it, koji su u malom žutom kombiju otvorenih vrata jurili zagorskim brijegima (Davor, Rojzga, Miha, Omi, Leki, Buki i ja kao takav) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | I jedna čiji naslov opisuje trenutno stanje rvatskog modelarstva ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | I ja znam da Ludbreg ima dobre pilote. Pozdrav Vladi: ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Leki , Bombek i ja sme zagorci, onda jedna naša za kraj ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Džonline |
| ||
Veteran Location: Fort Huachuca | JEDNA STARA MODELARSKA: Leningrad Cowboys - My Way a za FFlightere jedna Ruska a ovu treću predlažem za himnu ovog modelarskog foruma | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Da mi budete zdravi "ko boca " I da vam žena što manje "kvoca " Sa dobrim gospodjama provodili dane ,, a auto vas slušalo "bez mane " Zdravlja ,sexa ,benzina, i love ,,, to vam želim ,,,,od godine nove !! ----- | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Roy Orbison - Mistery Girl ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7eE3dhys7J8[/youtube] ----- Luka Krušec, CRO 1722 www.atelierfly.com | ||
Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... > Now viewing page 6 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |