| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Kutak za "šoferski" trenutak :) Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > Now viewing page 6 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Aeromodelarstvo - razno -> OT | Message format |
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Gužva u 16ercu (Anatol 2 006.JPG) (Anatol 2 002.JPG) Attachments ---------------- Anatol 2 006.JPG (49KB - 271 downloads) Anatol 2 002.JPG (44KB - 309 downloads) ----- | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | Svima koji nocas putuju... ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Eee stiglo se doma !! A sutra ponovo za volan pa na drugi kraj evrope ! I kako reče jedan kolega :: Izmedju Vozača kamiona i Terijera ,mala je razlika ,,, --I jedan i drugi spavaju u "onoj kućuci " I jedan i drugi jedu pored "one kućice " I jedan i drugi izlete da pišaju pored " one kućice" !! Dobro ,,,,,, mi smo malo u prednosti,,,,,,, nekad malo i j,,,,,,,mo --U kućici !! ----- | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | sony - 25/7/2010 16:23 nekad malo i j,,,,,,,mo --U kućici !! j.....mo, to si mislio - jodlamo (?) Edited by zzechner 26/7/2010 00:17 ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | zzechner - 26/7/2010 00:17 sony - 25/7/2010 16:23 nekad malo i j,,,,,,,mo --U kućici !! j.....mo, to si mislio - jodlamo (?) NE eeeee ,,To ona poslje radi !! ----- | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | http://img76.imageshack.us/img76/5145/suljomw6.jpg ----- Luka Krušec, CRO 1722 www.atelierfly.com | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Kolega Fly, daj molim te navedi mi bar jedan dobar argument za ovaj post u ovoj temi ? ----- | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | sony - 29/7/2010 20:32 Kolega Fly, daj molim te navedi mi bar jedan dobar argument za ovaj post u ovoj temi ? .....ma svi smo mi ""SAKIB""!! ----- Efteling | ||
toni |
| ||
Extreme Veteran Location: Split | Bobo - 29/7/2010 21:47 sony - 29/7/2010 20:32 Kolega Fly, daj molim te navedi mi bar jedan dobar argument za ovaj post u ovoj temi ? .....ma svi smo mi ""SAKIB""!! Mogu ti reč da si u pravu | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | ----- Luka Krušec, CRO 1722 www.atelierfly.com | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | fly - 29/7/2010 22:27 Ja . jadni Sejdo ! Eto slučajno je i Rom , uz to i nepismen , pa još i iz Bosne i Hercegovine ! Možda mu je satisfakcija to što mu je država dosta ,, dosta veča od BiH i HR zajedno ,,što govori jezikom mnogo starijim od Hrvatskog i Bosanskog , Što mu je muzika naroda najbolja,,,,, što mu žena netraži razvod kad u 4 pijan dođe doma ,,,,, Ako se nezna potpisat, to nije razlog da ga se stavlja i to u ovu informativno -šaljivo -zajebantsku rubriku u smislu ismijavanja Sejde ,,kao čovjeka ! Svi smo mi Sejdo ! Samo da se Sejdo ne uvrjedi ?? ----- | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | ma dobar je Sejdo hhh ----- Luka Krušec, CRO 1722 www.atelierfly.com | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | ,, (poooi -stani,,stani --pooÄi.JPG) Attachments ---------------- poooi -stani,,stani --pooÄi.JPG (49KB - 322 downloads) ----- | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | Svaka sličnost sa stvarnim osobama ili dogadjajima je slucajna: Stopira studentica stane joj student pa pita : ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | Dakle Sonjo, nista se ne osjecas prozvanim - donosis li kakvih knjiga za uzdizanje ili se samo mislis baviti prostim radnjama? P.S. Ove godine su sljive slabo ili gotovo nikako rodile, pa je ono malo neprocitanih knjiga skoro sasvim pozutjelo Edited by zzechner 1/9/2010 22:58 ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > Now viewing page 6 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |