| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Mujo, Haso i ostali likovi... Jump to page : < ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 > Now viewing page 46 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Aeromodelarstvo - razno -> OT | Message format |
mirna |
| ||
Regular Location: Zagreb | Razgovaraju Chuck Norris i Jadranka Kosor na engleskom. Chuck Norris je sve razumio. | ||
BuBizgb |
| ||
Extreme Veteran Location: Zagreb | mirna - 18/4/2011 12:50 Razgovaraju Chuck Norris i Jadranka Kosor na engleskom. Chuck Norris je sve razumio. ej hi bi hi?! Chuck Norris je znao sakrit suze ko Marina! Dok su se druga djeca igrala u pijesku, Chuck Norris se igro u betonu! | ||
mirna |
| ||
Regular Location: Zagreb | Chuck Norris je znao sakrit suze ko Marina! LEGENDOOO!!! | ||
BuBizgb |
| ||
Extreme Veteran Location: Zagreb | Chuck Norris je objesio sliku na zvucni zid! | ||
modricl |
| ||
Veteran Location: Zaprešić | kako je osama zavrsio u moru. :D Edited by modricl 11/5/2011 15:59 | ||
dominik |
| ||
Veteran | Nakon povratka kući sa sprovoda svoje supruge muž sjedne da se odmori, kad odjednom započne strašna grmljavina olujna kiša isve što ide uz to,a muž će na to- već je stigla. | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | CARINICI... > Razgovaraju dva carinika: > Prvi: "Sutra nam je kolegi rođendan ... što da mu poklonimo?" > Drugi: "Da mu poklonimo novog audija, što misliš?" > Prvi: "Ma, malo je to ..." > Drugi: "Ma je, u pravu si ... a da ga pustimo da sutra sam radi?" > Prvi : "Ah, to je ipak previše ." ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | |||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Mujo kaže Hodži: Meni je, evo, 100 godina - i neki dan mi se rodio sin, jel’ de da je to čudo, al’ da je moguće. Hodža: Jašta, i meni se nešto slično dogodilo. Ja u šumu, kad preda me medvjed. Šta ću, kontam, ni puške ni kamena. Ma, rek'o, šta zna medvjed šta je puška i ja uperim u njega prst i kažem: puc, puc, a medo padne nauznak. Ja se primaknem, a on na izdisaju, i krv mu curi iz rane na prsima. Mujo: Pa mora bit da je još neko puc'o. Hodža: Pa to ti kažem! | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | http://www.auti.hr/automobili/oglas-893130/#.TibtFCtEA1I.facebook ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Dolazi Mujo pripit kasno navečer kući i Fata ga bijesno dočeka na vratima: "Tako dakle, u tri ujutro se vraćaš kući?" "Ko je reko da se vraćam? Samo sam došo po gitaru!" | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | jedan o krastavcima i bakterijama... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | još jedan sa Mesićem... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | gadafi je lociran... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | caponeova škola u hrvatskoj... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Jump to page : < ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 > Now viewing page 46 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |