| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Zašto šepam s avio modelarstvom Jump to page : 1 2 3 4 5 6 Now viewing page 5 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Aeromodelarstvo - razno -> OT | Message format |
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Još jedna gotova jučer Ova ide van iz butige bez elektronike koju će vlasnik stavit sam Edited by Omi 14/9/2011 14:39 (04876.jpg) (04878.jpg) (04881.jpg) (04877.jpg) Attachments ---------------- 04876.jpg (143KB - 291 downloads) 04878.jpg (144KB - 303 downloads) 04881.jpg (142KB - 292 downloads) 04877.jpg (151KB - 286 downloads) ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | A baš me krenulo ovih dana (04886.jpg) (04892.jpg) (04890.jpg) Attachments ---------------- 04886.jpg (135KB - 285 downloads) 04892.jpg (124KB - 287 downloads) 04890.jpg (157KB - 293 downloads) ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | je li to natural finiš ili malo pigmenta? neznam jel slika malo fula, al tijelo malo vuče na blond finiš.. sviša mi se boja vrata i hedstoka, jel to onaj bosanski nitro? ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Dražen - 18/9/2011 11:01 je li to natural finiš ili malo pigmenta? neznam jel slika malo fula, al tijelo malo vuče na blond finiš.. sviša mi se boja vrata i hedstoka, jel to onaj bosanski nitro? Jasno mi je zakaj Omi šepa, a ti Draž???
Edited by dlaka 18/9/2011 11:20 ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | pa navrati na kafu kad si u zagrebu, pa buš videl... zakaj šepam.. a omi spava... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | pa tako se finiš i zove - Butterscotch blonde išao sam na ovo: http://www.atomeveeclipse.com/guitars/1953TelecasterLilly.html ALi je vlasnik nabavo krivi pickguard pa nije potpuno isti ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Malo sam se i na lampaška pojačala bacio da nije samo drvo u pitanju. Evo ,jučer prvi put kresnuo ovu spravicu od 18 watta. Još drvenjarija ali to je lekši dio,glavno da radi Edited by Omi 21/11/2011 14:40 ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Pa ti ne samo da si stolar i elektroničar nego si i music talent ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
nenad |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Da, i još mu fali da se brada plete u žice gitare, kao originalima u drugom djelu svirke! ----- nenad | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Omi ,,,majstore !! Mada si malo "falšao " ali to je vjerovatno zbog turpije ,šmirgla,,lemilice ,,,, a i ja malo šepam za modelarstvom ,,,zbog ,,,,, Edited by sony 21/11/2011 22:33 (""epam ,,,,epam.jpg) Attachments ---------------- ""epam ,,,,epam.jpg (6KB - 279 downloads) ----- | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | ... Eto ,pojačalo je kompletirano ... Edited by Omi 18/12/2011 14:24 ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Bravo | ||
Diogen |
| ||
Elite Veteran Location: Gornji Grad-Medveščak | Bravo Omi... odlikaš čega god se primiš ! Zanima me jedan detalj - kako si pribavio izlazne transformatore; dobio, naručio, sam namotao ? Kod cjevaša je sve deset puta skuplje nego li kod tranzistoraca i deset puta jednostavnije , ali izlaznjaci su tvrd orah. I ja isto šepam sa avio modelarstvom, možda baš zbog cjevaša koje sam izrađivao, pa da se i ja malo pohvalim mojim kreacijama ovdje. Damir (kreacije1.jpg) (kreacije2.jpg) Attachments ---------------- kreacije1.jpg (190KB - 278 downloads) kreacije2.jpg (195KB - 276 downloads) ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Konkretno ovog izlaznog mi je namotao frend.Čovjek je manično opsesivni zaljubljenik u gitare pojačala i zvuk pa je ovo izučio do namanjih detalja. Inače što se gitarskih lampaša tiče veliki revival je u điru tako da se odlični trafoi daju dobit po fer cijenama. Edited by Omi 18/12/2011 21:23 ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
Diogen |
| ||
Elite Veteran Location: Gornji Grad-Medveščak | Omi - 18/12/2011 21:22 Konkretno ovog izlaznog mi je namotao frend.Čovjek je manično opsesivni zaljubljenik u gitare pojačala i zvuk pa je ovo izučio do namanjih detalja. Inače što se gitarskih lampaša tiče veliki revival je u điru tako da se odlični trafoi daju dobit po fer cijenama. Nije problem namotati omjer transformacije, to mogu čak i ja, problem je kada želiš dobiti tranzijente ili dobar odziv na visokim frekvama; uvjet za to je smanjivanje štetnog kapaciteta među navojima pa tu onda igraju razne sandwich-sheme motanja koje nisu baš jednostavne. Tipovi su razmotali Marshallove izlaznjake , sve lijepo skicirali i pokušali sami ponoviti ali - čorak ! Vidim da je tvoj amplificador u PP konfiguraciji, tu izlaznjak nije tako čudesan, ali ako ideš probati single-ended, a tu se igra sa zračnim rasporima i nikada mi nije uspjelo dobiti nešto kvalitetno. Trebalo bi iskeširati za neki Amplimo, Plitron ili slićni SE izlaznjak . BTW, vidim da si sve napravio 'kakobogzapoveda', tj. žarenje katoda ide izmjeničnom strujom i kablove za to si uredno upredao da ne šire smetnje; ja stalno tupim mojim jubito-pilotima da upredaju kablove od servača i time spriječe moguće 3,14zdarije . Ajde da ne gnojim više , admin će me zatući močugom zbog offtopičarenja, nastaviti čemo preko PP-a. Damir ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html | ||
Jump to page : 1 2 3 4 5 6 Now viewing page 5 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |