| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Mujo, Haso i ostali likovi... Jump to page : < ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... > Now viewing page 37 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Aeromodelarstvo - razno -> OT | Message format |
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Pita profesor u školi djecu, što lijepo miriše? Djeca odgovaraju: ruže, parfemi, šume, slatkiši... Profesor kaže: Tako je djeco, i pogleda malog Ivicu i pita ga: "Što tebi lijepo miriše?". Kaže mali Ivica: "pička!" Profesor poludi, otjera malog Ivicu kući i kaže da sutra dođe otac u školu na razgovor. Slijedeći dan dolazi mali Ivica u školu bez oca i profesor ga pita: "Gdje ti je otac?" Mali Ivica mu odgovara: "Otac mi je rekao kome pička ne miriše taj je peder - a on sa pederima ne razgovara." ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Uči mama morski pas dijete morskog psa plivati i loviti. Priđu nekoj plaži i gledaju kupače, pa mama kaže: - "Prvo mu priđeš pa napraviš 2 kruga oko njega. Onda mu ponovo priđeš pa ga samo malo zakačiš. Malo se udaljiš, pa mu priđeš i repom ga baciš da malo poleti. I onda mu priđeš i pojedeš ga" Pita dijete: - "A zašto gubim toliko vremena, što ga odmah ne pojedem ?" -"Pa, može i tako, ali onda ćeš ga jesti s govnima"... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | muke sa papigama... (n3w5f4.gif) Attachments ---------------- n3w5f4.gif (15KB - 18 downloads) ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | jao al si me nasmijo sad issssse koji troll ----- Luka Krušec, CRO 1722 www.atelierfly.com | ||
Lovro |
| ||
Member Location: Karlovac | stvrno crkavo sam od smijeha | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Biolog: "Najbrži je treptaj oka. To se desi a da niko i ne zna da se desilo." Fizicar: "Najbrža je svjetlost. Kad pritisnete prekidač, ona do vas stiže brzinom 300,000 km/s, nema veće brzine u prirodi." Filozof: "Najbrža je misao. Njom u trenutku možeš stići bilo gdje na svijetu." Zagorec: "Pa, kad sam vas učene ljude poslušal, shvatil sam da je najbrža stvar na svetu proljev. Kad te to stigne, prije nego kaj trepneš okom, upališ svjetlo ili bilo kaj pomisliš , već si se zasral..." | ||
Diogen |
| ||
Elite Veteran Location: Gornji Grad-Medveščak | Einstein je rekao da su prostor i vrijeme relativni. Ja znam samo za vrijeme: dužina minute ovisi o tome sa koje si strane vratiju wc-a! ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Došao slijepac u gostionicu i gostioničar mu donese jelovnik. "Oprostite, ja sam slijep i ne mogu čitati jelovnik, ali učinite mi uslugu i donesite mi jednu upotrijebljenu vilicu da je pomirišem i da se mogu odlučiti za jelo!" Malo začuđen gostioničar ode u kuhinju i donese jednu upotrijebljenu vilicu i dade je gostu. ovaj pomiriše i kaže: "Da, upravo to ću uzeti: svinjetinu sa kiselim zeljem!" Ne vjerujući vrati se gostioničar u kuhinju i ispriča to svojoj supruzi, koja je i kuharica. Slijepac pojede, plati i ode. Dođe on međutim opet za par dana i gostioničar mu zabunom opet donese jelovnik. "Oprostite, zar se ne sjećate, ja sam onaj slijepac!" Na to će gostioničar: "Oprostite, ali vas nisam odmah prepoznao i odmah ću vam donijeti vilicu!" On to i učini i slijepac je opet pomiriše i kaže: "Ah, rezanci sa sirom i brokulom, to ću uzeti!" No gostioničar to primi s nevjericom i odluči da gosta nasamari, ako opet dođe. Zaista slijepac dođe slijedeći tjedan i gostioničar ode u kuhinju i kaže ženi: "Sandra, uzmi čistu vilicu i protrljaj je o svoje gaćice između nogu pa ću je dati tom slijepcu da vidim da li me vara ili ne!" Ona to i učini, a on odnese vilicu i da je slijepom gostu. ovaj pomiriše vilicu i kaže: "Hej, uopće nisam znao da Sandra ovdje radi!" ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Ulazi Mujo u kupe u vlaku. Nasuprot njega sjedi plavusa s dodatnom opremom (minjak, dekolte...) Mujo bulji li ga bulji. Komad skuzi da bulji te rasiri noge i pokaze mu muf. Muji ispale oci Jel vam se svidja? upita plavusa. Jes, kako nebi - veli Mujo. Jel hocete da vam namigne? Rasiri noge i namigne mu s mufom. Mujo u deliriu ne vjeruje svojim ocima. Ponovo plavojka: Hocete da vam posalje pusu? Rasiri komad noge i posalje pusu... Mujo skoro u nesvjesti. Zelite li sjesti poered mene? I mujo ustane i prebaci se na drugu stranu kupea i sjedne pored plavuse. Plavusa ponovo: Zelite li gurniti dva prsta u nj? MA BONA NEMOJ ME zajebavat ... ZAR MOZE I ZVIZDIT!!! ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Mujo napravio novu kuću i pored nje na jedno 100m WC.Haso vidio pa kaže:"Nije li Mujo to malo-predaleko?"A Mujo će nato :"Nije nije-ako na vrijeme kreneš" | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Priča djed unucima kako je bilo u ratu. - "...i tako ja stojim na straži kad naiđoše četiri Nijemca. Djeco, ja sam se usro." - "Zašto si se djede usro, pa to su samo četiri Nijemca?" - "Sad sam se usro, a tad sam pobjego." ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jqa6eAwaDmE[/youtube] ----- Luka Krušec, CRO 1722 www.atelierfly.com | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Tequila - piće čarobnog djelovanja: (Tequila.jpg) Attachments ---------------- Tequila.jpg (77KB - 15 downloads) ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | totalno kriva procjena... (koji_zajeb.jpg) Attachments ---------------- koji_zajeb.jpg (98KB - 18 downloads) ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Došli Srbin, Slovenac i Hrvat pred Boga , svaki sa milijun želja. Bog im kaže da će im ispuniti samo po jednu pa tako krenuše redom: Srbin zaželi da je Kosovo opet Srbija i da dole nebude više nikakvih problama.Bog podiže mali prst i ispuni želju. Slovenac dođe na red : " Bože da li oko Slovenije možeš podići zid kao Kineski , oko cijele Slovenije, baš oko cijele , visoki , jaki, da negledamo više ljigave Hrvate, da nam ne uzimaju teritorije, da ne dolaze kod nas, a mi i onako putujemo samo na zapad avionima pa nam netreba niti prolaz kroz taj zid. Bog digne mali prst i ispuni želju Slovencu. Sad Bog gleda Hrvata i pita ga za želju, a ovaj u čudu gleda Slovenca, pa se obrati Bogu: " a koliko taj zid , Bože, može biti jak". Bog mu odgovori:" toliko je jak da ga samo moja volja može srušiti" HRvat opet pogleda Slovenca i obrati se Bogu: "Ajd onda ,molim te, zapuni taj bazen vodom do vrha" | ||
Jump to page : < ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... > Now viewing page 37 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |