| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Mujo, Haso i ostali likovi... Jump to page : < ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... > Now viewing page 34 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Aeromodelarstvo - razno -> OT | Message format |
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | i još jedna prigodna: (ATT00008.jpg) Attachments ---------------- ATT00008.jpg (21KB - 28 downloads) ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | eto, samo prigodne... (0-kuna.jpg) Attachments ---------------- 0-kuna.jpg (130KB - 29 downloads) ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | ma, kukavica, ku-ku... ajmo malo o recesiji: (ATT541717.jpg) Attachments ---------------- ATT541717.jpg (68KB - 24 downloads) ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Ma zašto baš ""šoferja"" !????EE Draž baš ti fala .... ----- | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | Jednačina # 1 Čovjek = Jede + Spava +Radi + Uživa Magarac = Jede + Spava Znači, Čovjek = Magarac + Radi + Uživa Znači, Čovjek - Uživa = Magarac + Radi Kratko rečeno, Čovjek koji ne uživa = Magarac koji radi Jednačina #2 Muškarac = Jede + Spava + Zarađuje novac Magarac = Jede + Spava Znači, Muškarac = Magarac + Zarađuje novac Znači, Muškarac – Zarađuje novac = Magarac Kratko rečeno, muškarac koji ne zarađuje novac = Magarac Jednačina #3 Žena = Jede + Spava +Troši Magarac = Jede + Spava Žnači, Žena = Magarac + Troši Znači, Žena – Troši = Magarac Kratko rečeno, Žena koja ne troši = Magarac Zaključak: Iz jednačine #2 i #3 => Muškarac koji ne zarađuje = Žena koja ne troši Znači Muskarci moraju zarađivati novac, kako žene ne bi postale magarice. Zakon #1 I žene moraju trošiti kako muškarci ne bi postali magarci. Zakon #2 Šta proizilazi? Muškarac + Žena = Magarac + Zarađuje novac + Magarac + Troši Zaključak iz zakona 1 i 2 Muškarac + Žena = 2 Magarca koja žive zajedno i sretno. ----- Efteling | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | budite oprezni sa eurima: (euro-lazni.jpg) Attachments ---------------- euro-lazni.jpg (60KB - 27 downloads) ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Bijela kuća, glavni stan am. precednika... uskoro mijenja stanare... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | bijela kuća, glavni stan am. precednika uskoro mijenja stanare: (white-hs.jpg) Attachments ---------------- white-hs.jpg (140KB - 29 downloads) ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | djed mraz u zagrebu (djed mraz zagreb.jpg) Attachments ---------------- djed mraz zagreb.jpg (17KB - 34 downloads) ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | Na kasi Dama obavlja dnevni shopping u lokalnoj trgovini. Kupila je: dvije litre mlijeka sa 2% masnoce, kutiju jaja, litru soka od narance, glavicu salate, kutiju kave od jednog kilograma i pola kile mesa. Dok je istovarala kupljene stvari iz korpe i stavljala ih na pokretnu traku, jedan pijanac je stajao odmah iza nje i pazljivo je promatrao. Dok je blagajnica ukucavala cijene na kasi, pijanac diskretno primjeti: 'Bit ce da si neudata.' Zena se malo iznenadi ovom izjavom, zaintrigirana intuicijom jednog pjanca, jer zaista je bila neudata. Okrenu se i pogleda svih sestoro stvari na traci, ali nije primjetila nista neobicno, nista sto bi moglo odati njeno bracno stanje. Kad ju je konacno znatizelja nadvladala, kaze 'Znate sta, potpuno ste u pravu. Ali kako ste to mogli znati sa takvom sigurnoscu?' Pijanac:' Ma ruzna si u p.m ----- Efteling | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Garancija 100% Attachments ---------------- 005_pics.jpeg (53KB - 46 downloads) | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | jpg (005_pics.jpg) Attachments ---------------- 005_pics.jpg (53KB - 22 downloads) | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | . (22895966.jpg) Attachments ---------------- 22895966.jpg (38KB - 27 downloads) ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | svaki dan nam nešto brane... (zabrane.jpg) Attachments ---------------- zabrane.jpg (46KB - 28 downloads) ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Došao Mujo kod popa da se ispovijedi pa kaže: - Pope grdno sam zgriješio. Došla mi punica i mi uz priču, pa kafu i ja je kresnem. Kaže pop: - To je veliki grijeh. A Mujo kaže: - Nije to ništa, no došla meni snaha i mi uz priču, pa kafu i kresnemo se. Na to će pop: - Aooo pa, ti si veliki grešnik. Mujo nastavi: - Nije to ništa. Došao kod mene zet i mi uz priču, uz kafu i kresnemo se. A pop će na to: - Ajde ti kući, da se i mi malo zapričamo. Edited by Dražen 1/12/2008 12:46 ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Jump to page : < ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... > Now viewing page 34 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |