| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Mujo, Haso i ostali likovi... Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... > Now viewing page 4 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Aeromodelarstvo - razno -> OT | Message format |
Vilim |
| ||
Veteran Location: Karlovac | Ide čovjek doktoru jer mu se pojavila zelena fleka na kurcu. Neugodno mu je i boji se... U čekaonici već čeka jedan čovek koji isto izgleda uznemireno pa ga pita: - Gospodine, što je vama? - Ma..., imam neku crvenu fleku na kurcu. - Ja imam isto, samo moja je zelena! I nekako im bude lakše. Pozove doktor onoga sa crvenom flekom. Izađe on van za par minuta sav sretan: - Rekao mi je doktor da se dobro operem i da će sve biti u redu! Ohrabren, uđe i ovaj drugi kod doktora. On ga pregleda i kaže: - Žao mi je, penis Vam moramo hitno odrezati! - Pa, kako doktore???!!! Ovom prije mene ste rekli da se samo dobro opere! A doktor će na to: - Pa nije gangrena isto što i ruž za usne! | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Razvode se Cigo i Ciganica; Nakon parnice kojom im je brak razveden, pita Cigo suca: Je li gospon sudija, a jesmo mi i dalje brat i sestra? ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Vozi se Mujo šumom kad pred njega izleti neki crveni patuljak. Mujo izađe i stane mu psovati sve po spisku i upita ga: "Koji si ti?" A patuljak odgovori: "Ja sam crveni patuljak i ja sam peder, imaš li što za jesti?" Mujo se sažalio, pa mu dao. Vozi on tako dalje i pred njega iskoči zeleni patuljak. Mujo njemu opet sve po spisku i upita ga: "A koji si pak ti?" A patuljak odgovori: "Ja sam zeleni patuljak i ja sam peder, imaš li što za popiti?" Mujo se opet sažali, pa mu da. Vozi ti on tako dalje kad pred njega iskoči plavi patuljak. Mujo izade i reče: "Dobro, dobro. Sve znam. Ti si plavi patuljak i peder si, a što ti sad hoćeš?" A patuljak će: "Vašu prometnu i vozačku." ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Misa zadušnica - Dobar dan velečasni, došao sam sa neobičnom željom... - Hvaljen Isus, slobodno recite! - Poginuo je moj pas, a pošto smo bili veliki prijatelji da li bi mogli napraviti misu zadušnicu za njega? - Jako mi je žao, ali za životinje ne možemo imati misu. Probajte kod Hare Krišna, možda vam oni mogu pomoći. - Dobro, mislite li da će biti dovoljno ako im platim 5.000 eura? - Čovječe Božji !!! Pa zašto niste odmah rekli da je vaš pas bio katolik! ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | U velikoj samoposluzi muškarac prilazi zgodnoj djevojci: • Izvinite, negdje mi se ovdje izgubila žena... • ????? Oprostite, nije mi jasno kako Vam ja tu mogu pomoći? • Pa ništa, malo pričajmo... kad god 10 sekundi pričam sa nekom djevojkom sa takvim sisama, moja žena iskoči odnekud! ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Dvije lepinje šetaju gradom i gledaju izloge. Ususret im dolazi pizza. Kada ju ugledaše reče jedna lepinja drugoj: - Vidi kurve kako se našminkala... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Radili Mujo i Haso na baušteli. Jednog dana je Haso pao sa skele i poginuo. Sad treba to javiti njegovoj udovici Fati, a pošto je Mujo bio njegov najbolji prijatelj odlučiše poslati Muju. I tako ode Mujo i nema ga sat, dva, tri... Nakon pola dana vrati se s gajbom pive na ramenu. I sad, pita ga šef: -Mujo, jesi li bio kod Fate? Jesam. -I jesi li joj rekao? Jesam. -A otkud ti gajba pive? Pa to je bilo ovako: dođem ja kod Fate doma i neznam kako da joj kažem... Pokucam ja na vrata i pitam ima li tu kakve udovice. A Fata ko iz topa da nema takve tu, a ja njoj: "ajde da se kladimo za gajbu pive da ima"! ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Slon: - Zasto nosiš cice na leđima? Deva: Čudno pitanje s obzirom da ga postavlja netko kome qrac visi sa čela... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Došao Haso moliti poznatu TV zvijezdu za sex Ona ga pogleda sa žaljenjem i upita: - Pa dobro, kolika je tebi plaća? Tu negdje, oko 1000 kuna - odgovori - To ti meni nije dovoljno ni za toaletni papir - uzdahne zvijezda E da sam znao da si tako usrana, ne bi ni došao! - odgovori Haso ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Lovio Mujo ribu i ulovi zlatnu žabu !! I žaba će njemu ;; - ajd pusti me i 3 želje ču ti ispunit !! gleda Mujo žabina onako velika usta pa dođe ideja onako u želju;;;; ma bili mi popušila jednom ??Zašto da ne !! I žaba obavi poso.!! ma svidi se njemu ipita žabu bi li još jednom za drugu želju !! Opet žaba pošteno obavi poso i kaže ;;ajd da čujem treću želju !!??? Ideš samnom kući ;; Zašto kući ?? ideš i gotovo ! !!! ulaze oni u kuću i Mujo onako s vrata FAATOOO slušaj !!!!! naući ovu žabu da pravi pitu i marš materi !!!! | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Lovio Ivo Sanader ribu i ulovi zlatnu!!!! Nešt mu se nesvidi ,, skine je sa udice i baci nazad u vodu !!! Riba onako ljutita izviri iz vodei reće;;,;, Eejti a štaje sa željema ????? ?? A dobro ,, ajde reci šta hoćeš ??? | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Lovio hercegovac ribu (napr, ja) i ulavi zlatnog kita !! Kaže kit ;; ajd pusti me 3 želj ti ispunim !!! Daaj stari !!! Ideš ti meni pravo na vagu !!!!!! ! | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | ima li koji novi ? ----- | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Piše učiteljica kredom po ploči desnom rukom. Mali Ivica se odjednom zadere: - Učiteljica nema nijedne dlake ispod desnog pazuha. Ona se naljuti i reče mu: - Kupi stvari i da se nisi pojavio u školi tjedan dana. Prošlo tjedan dana, učiteljica opet piše desnom rukom i u jednom momentu podigne lijevu da se počeše po glavi. Mali Ivica se opet zadere: - Učiteljica nema nijedne dlake ispod lijevog pazuha. Učiteljica se naljuti još više i reče mu: - Kupi stvari i ne želim te vidjet u razredu mjesec dana. Prošlo tako i mjesec dana, Ivica se vrati i opet gleda učiteljicu kako piše. Toga dana nosila je kratku minicu. Odjednom joj ispadne kreda i ona je podigne. U istom momentu Ivica počne pakirati stvari. - Kamo ćeš ti, upita ga učiteljica. Na to će Ivica: - Za mene je ova školska godina završena. ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Šeće Crvenkapica šumom i vidi vuka kako se vozi na motoru. Crvenkapica ga pogleda u čudu i zadere se: - Vuče, vuče! Na to će vuk: - Vraga vuče, vidiš da trokira! ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... > Now viewing page 4 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |