| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Padina Jump to page : 1 2 3 4 5 Now viewing page 4 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Aeromodelarstvo - razno -> Modelarske aktivnosti | Message format |
belovic |
| ||
Extreme Veteran Location: Međimurje | Malo sam si "Alpenfliger" po deželi... Soriška planina, Velika planina (sp1.jpg) (sp2.jpg) (sp3.jpg) (vp1.jpg) (vp2.jpg) Attachments ---------------- sp1.jpg (198KB - 410 downloads) sp2.jpg (174KB - 468 downloads) sp3.jpg (180KB - 473 downloads) vp1.jpg (189KB - 412 downloads) vp2.jpg (191KB - 393 downloads) ----- Što je to EPOXY smola? EPOXY smola je materija koja s vremenom zamjeni svu balzu na modelu. | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | i? ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Za subotu popodne prognoziraju jugozapadnjak 5-6 m/s. http://www.yr.no/place/Croatia/Zagreb_fylke/Gornja_Pušća/ Ima li zainteresiranih ? ja ću sigurno !
Edited by dlaka 3/5/2012 17:29 ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Kako do padine u Gornjoj Pušći. (gornja_pusca.jpg) Attachments ---------------- gornja_pusca.jpg (193KB - 411 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
belovic |
| ||
Extreme Veteran Location: Međimurje |
Sub. i ned. JZ rasturao
----- Što je to EPOXY smola? EPOXY smola je materija koja s vremenom zamjeni svu balzu na modelu. | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Siniša i ja jučer poslije podne od 16:30 do 19:30. Balast, speed i peri. Ali, ne završava uvije baš sve idealno , ponekad zakaže ljudski faktor. Toliko sam se prepustio užitku, da sam zaboravio da izvor struje u modelu nije beskonačan . I... nakon 3 sata, i to naravno, kad je model bio najdalje i najviše... tres u prašumu. Tražili do mraka, danas kad prestane kiša nastavljamo s potragom. Par sličica iz vremena dok je sve bilo super. (sinisa1.jpg) (sinisa2.jpg) (sinisa3.jpg) (sinisa4.jpg) (dlaka1.jpg) (dlaka2.jpg) (dlaka3.jpg) (dlaka4.jpg) (dlaka5.jpg) Attachments ---------------- sinisa1.jpg (180KB - 451 downloads) sinisa2.jpg (165KB - 452 downloads) sinisa3.jpg (175KB - 495 downloads) sinisa4.jpg (161KB - 391 downloads) dlaka1.jpg (195KB - 432 downloads) dlaka2.jpg (194KB - 415 downloads) dlaka3.jpg (186KB - 404 downloads) dlaka4.jpg (191KB - 430 downloads) dlaka5.jpg (187KB - 410 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
belovic |
| ||
Extreme Veteran Location: Međimurje | dlaka - Ali, ne završava uvije baš sve idealno , ponekad zakaže ljudski faktor. Toliko sam se prepustio užitku, da sam zaboravio da izvor struje u modelu nije beskonačan . I... nakon 3 sata, i to naravno, kad je model bio najdalje i najviše... tres u prašumu. Tražili do mraka, danas kad prestane kiša nastavljamo s potragom. Toga sam se i ja najvise bojao na Soriskoj... Nadam se da ces sto prije pronaci model, sa sto manjim ostecenjima tako da mozes ubrzo ponovo uzivati u padinskom letenju... drzim fige ----- Što je to EPOXY smola? EPOXY smola je materija koja s vremenom zamjeni svu balzu na modelu. | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Jučer nakon prestanka kiše, negdje oko 17 h, Jermol, Bombek i ja krenuli u šumu. Nakon cca sat vremena Bombek: "Vidim ga, tu je !!!". Sakrio se na jednoj bukvi, oko 25 m visoko i cca 5 m od debla, na najtanjim grančicama. Ako skreneš pogled, treba ti neko vrijeme da ga ponovno nađeš, izgleda neoštećeno. Stigao i Mirko. Na deblu bukve (promjera 0,5 m) prvih 10 metara ni grančice. Kaj sad, nema teorije da se netko od nas popenje gore. Mokri i blatnjavi odlazimo u "Barcelonu", centralnu birtiju u Pušći. Ispred birtije parkiran poštarski moped. Pitamo konobaricu za poštara (ak netko zna, poštar zna) i ona nam šalje Krunu poštara. "Kaj vas muči? pita Kruno, a mi objašnjavamo. "Nema dreva na koje ja ne morem!, idemo pogledat". Bitni detalj, Kruno je u šlapama, pa ga pitam da se ode presvući, uzet opremu... "Niš netreba, idemo..." Mi u kombi, a on u papučama i majci kratkih rukava na moped i za nama. Vani i nije bila neka žega. Stižemo pod bukvu, gleda Kruno, a gledamo i mi... "same da mi je dojti do prve grane..." Zove bratovog šogora, stiže on s lojtrom, ali kratkom. Nazove nekog, odjuri i za par minuta evo ga s dugom lojtrom. Već je pola 9 i skoro mrak. Kruno skida šlape i ode po lojtri, a dalje ko vjeverica. Više ga ni ne vidimo. Trese se granje, Espada pleše i kreće prema zemlji... ali ostaje vist na cca 10 m na tankom stablu. Kruno je već dolje, tresemo malo drvo i tres, model je na zemlji, ali nezgodno pada na nos i krcne trup kod kabine. Veselim se da je Kruno živ i zdrav, a espada samo malo bolesna. Kruninoga brata šogor zove na pivu u svoju garažu... ispraznili gajbu, pričale se razne priče i negdje poslije 10 krenuli sretni i zadovoljni doma. Fala Kruno, legendo !!! Mirko, Jermol, ajde malo uspomena, jer ovo je bio "dan koji se pamti..."
Edited by dlaka 8/5/2012 11:51 (bukva11.jpg) (bukva22.jpg) (mrak.jpg) Attachments ---------------- bukva11.jpg (194KB - 409 downloads) bukva22.jpg (196KB - 428 downloads) mrak.jpg (188KB - 430 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
dominik |
| ||
Veteran | Sve je dobro kad ovako završi, ali i dobra škola za naučiti koliki je kapacitet baterija! | ||
belovic |
| ||
Extreme Veteran Location: Međimurje | Ma glavno da se model vratio u hangar, vjerujem da ga budes pokrpao kak spada ----- Što je to EPOXY smola? EPOXY smola je materija koja s vremenom zamjeni svu balzu na modelu. | ||
Diogen |
| ||
Elite Veteran Location: Gornji Grad-Medveščak | Ovaj puta je bilo Happy End, baš kao i meni prije par godina iz istog razloga. Još jedan dokaz da telemetrija (napon baterije i RSSi) ima smisla i nisu je izgleda bez razloga dozvolili 2010. Usput, kako mi stojimo u našim pravilnicima sa telemetrijom? Damir ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html | ||
belovic |
| ||
Extreme Veteran Location: Međimurje | I turisti otkrivaju ljepote našeg padinarenja: http://www.aufwind-magazin.de/redaktion/0511_kroatien/index.html
----- Što je to EPOXY smola? EPOXY smola je materija koja s vremenom zamjeni svu balzu na modelu. | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | dlaka - 30/3/2012 00:08 Eto i montirane verzije Nemam pojma kaj se dogodilo, ali evo ponovno: http://www.youtube.com/watch?v=eAiXfcUsUFc&list=UUzUo8iRMco3Ft9ZjNsHLizA&index=7&feature=plcp
Edited by dlaka 4/6/2012 14:19 ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
belovic |
| ||
Extreme Veteran Location: Međimurje | Nakon dugih 8 mjeseci, projekt Atlantis_Slope je završen. ;D A sad na padinu
belovic |
| ||
Extreme Veteran Location: Međimurje | Prije padine testiranje-podesavanje na livadi (521358_10150909401203250_1344725163_n.jpg) (577644_10150909399643250_934687762_n.jpg) Attachments ---------------- 521358_10150909401203250_1344725163_n.jpg (183KB - 390 downloads) 577644_10150909399643250_934687762_n.jpg (175KB - 472 downloads) ----- Što je to EPOXY smola? EPOXY smola je materija koja s vremenom zamjeni svu balzu na modelu. | ||
Jump to page : 1 2 3 4 5 Now viewing page 4 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |