| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Kutak za "šoferski" trenutak :) Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... > Now viewing page 4 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Aeromodelarstvo - razno -> OT | Message format |
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Sobzirom na lokaciju ,,,jedna aktualna !! ----- | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Nisam znao gdje da stavim ove dvije vijesti ,,pa reko ajd ovdje !! Naime ,,,obe su dobre ,, 1.---konačno BiH ima ,,,1 (jedan ) glavni-centralni-vrhovni savez,,, odnedavno--umjesto osadašnjih nekoliko 2. postadošmo i članovi OK BiH !!!----opaa aaaaaaaaaaaaaaa -------------------------------------------------------------------------------- Poštovane kolege, Obavještavam Vas da je Vazduhoplovni savez BiH, na današnjoj sjednici Skupštine Olimpijskog komiteta BiH primljen u članstvo OKBIH. Posljednje sedmice su obavljeni pregovori, izrađeni svi potrebni akti, te nakon današnje prezentacije, (za koju sam bio ograničen na 5.minuta), Skupština OKBiH je jednoglasno primila naš Savez u članstvo, te mene imenovala za Člana Olimpijskog komiteta BiH. Srdačan pozdrav, Alen Halak, izvršni sekretar Vazduhoplovnog saveza BiH ----- | ||
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | Napokon da se neke stvari poslože,nadajmo se da će mnogo toga bolje fercerati u budća vremena !Još da dočekamo da postanemo olimpijski sport !? barem F1-A :-P Sony,da nisi ti izvršni producent ovog spota? Stvarno dobro dočaran šoferski život ! Edited by hari 25/4/2010 11:40 | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/ukrali-mine-iz-minskog-polja.html | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | darijo - 28/4/2010 15:35 http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/ukrali-mine-iz-minskog-polja.html[... Dobro de ,,,,,, ovo Darijo baš ne spada pod "šoferske "" ali zato dokazje da kod nas ima stručnjaka za deaktiviranje ,, čiščenje ledina ,,rukovanjem ovim spravama ,,,itd ! Uostalom šta je i taj stručnjak što su ga čekali umislio ,,, da je on jedini !! Nebi se ja začudio da je u Bosni neko poslao i ženu ,,,,da malo pogleda po ledini prije nego zasadi krompir ! Edited by sony 28/4/2010 15:54 ----- | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Šta si i ti počeo govoriti gdje se šta smije staviti sony - 28/4/2010 15:52 darijo - 28/4/2010 15:35 http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/ukrali-mine-iz-minskog-polja.html[... Dobro de ,,,,,, ovo Darijo baš ne spada pod "šoferske "" ali zato dokazje da kod nas ima stručnjaka za deaktiviranje ,, čiščenje ledina ,,rukovanjem ovim spravama ,,,itd ! Uostalom šta je i taj stručnjak što su ga čekali umislio ,,, da je on jedini !! Nebi se ja začudio da je u Bosni neko poslao i ženu ,,,,da malo pogleda po ledini prije nego zasadi krompir ! | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | darijo - 29/4/2010 12:30 Šta si i ti počeo govoriti gdje se šta smije staviti sony - 28/4/2010 15:52 darijo - 28/4/2010 15:35 Ma jok !! samo stavljaj !! Vidiš da je ovo ionako jedna od najčitanijih tema kad vidiš broj postova i posjeta ,,u prosjeku ! ----- | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | ...a vole ljudi da ti stavlju i ... ----- Efteling | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | Sonjo pomagaj, ti vozis Alfu...da li je ovo Alfa na slici?? (DSC207.jpg) Attachments ---------------- DSC207.jpg (124KB - 336 downloads) ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Hm,hm,,,, Teško je reći gledajuči iz ovog kuta ! Vidim da ima zadnji pogon ,,pa mogo bi bit i BMW !! Nevidim ima li prednji pogon ,,što imaju ALFE !! U svakom slučaju treba se odvest "na kanal " i pogledat malo detaljnije ,,a onda na mokroj ledini malo ""izvrtit "" ali ne preko -69- !!!!! Ko zna kakve su kočnice ?? Vidi se na zadnjem pogonu gume;;; NIKE- polu smrt specijal A na prenji preporučujem širokoprofilni DUREX-22x 20(fi) -za klizav teren !! Ugodnu vožnju želim !! ----- | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | Hm...zaista detaljna i temeljita analiza! Zakljucak/dijagnoza - "propelerka" je siguran, pa j.... kocnice - kako je smatrao prvi konstruktor Alfe kad su ga pitali o kocnicama: "nastojim da automobili idu sto brze, a neki bi kocili??" P.S. Kompoziti su modelima ucinili isto kao silikon zenama... ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Evo malo "" u živo"" sa auto puta,,,, Čekaj ,,,čekaj...čekaj,,,,ak se oduži ,,au pm (AB 001.JPG) Attachments ---------------- AB 001.JPG (46KB - 318 downloads) ----- | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Ja ,,, vidim da su neki bili vrijedni na "Mala škola dobre mjuze " dok sam ja glumio "ferijalca """ u filmu " "Upoznaj domovinu da bi je više volio "" $$$$(ovo ne radite ""kod kuće ) (hx 002.JPG) (hx 004.JPG) (hx 006.JPG) Attachments ---------------- hx 002.JPG (46KB - 318 downloads) hx 004.JPG (47KB - 325 downloads) hx 006.JPG (52KB - 335 downloads) ----- | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | Uf...al na radiju praši Deep Purple kao najava sutrašnjeg koncerta!! Pozdrav Sonji, ma gdje bio i ma sto radio... Edited by zzechner 4/6/2010 04:07 ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | zzechner - 4/6/2010 04:06 Uf...al na radiju praši Deep Purple kao najava sutrašnjeg koncerta!! Pozdrav Sonji, ma gdje bio i ma sto radio... A volio bi ja da sam sutra na koncertu,,,, ajbg !! upravo kod Gračaca,,idem u Hanover a na današnji dan (iduči tjedan ) akobogda trebao bi bit u Pazardjiku-BLG,,, i nazad u Mostar ,, a da ti skratim ,,, cca 5500km ----- | ||
Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... > Now viewing page 4 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |