| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Mujo, Haso i ostali likovi... Jump to page : < ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... > Now viewing page 30 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Aeromodelarstvo - razno -> OT | Message format |
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Pita učiteljica: Kako nastaje beba? Perica: Donese ju roda! Jurica: Kada se mama i tata poljube! Ivica: Možemo li mi koji smo jebali ići van, da ne slušamo ovo? ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Čovjek na samrti kaže doktoru: Napišite da sam umro od side. Zašto? Tako da mi nitko ne jebe ženu, A oni koji su je već jebali, da umru od straha. ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Baš si super prijatelju. Da tako žestoko radiš modele i treniraš bio bi već prvak države. Dobar vic ha? U svakom slučaju ostvario si veličanstvenu pobjedu malih i obespravljenih nad mrskim i objesnim moderatorom. TVOJ thread je opet tamo gdje ga želiš. Žao mi je zbog svega,a najviše zbog potrošenog teksta. ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Došao Mujo u pustinju i nađe Hasu zakopanog do grla u pijesku. Haso njemu: Vode! Mujo:-Hočeš mineralnu, kolu, imam svega... Haso: Običnu. i hrane... Mujo: Hočeš kobasice, salame, svega imam... Haso: Kobasicu. i Jaja... Mujo: Hočeš na oko, u tvrdo il kajganu? Haso: POČEŠI... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | ma to je bila samo šala... daj prebaci gdje mišliš da treba... kod mene je nedelja, nema razloga da budem ozbiljan ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Radi unproforac sklekove, a Haso oko njega obilazi, gleda ga sa strane, pa pogleda ispod njega pa velu unproforcu: - Jebo mater ako ona tebi nije pobjegla... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | charlie brown: (charlie_braun.jpg) Attachments ---------------- charlie_braun.jpg (18KB - 43 downloads) ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Negdje u Zagorju u gostionicu jednog dana udje purger i reče: - " Čuo sam, da ste vi u ovim krajevima dobro bazdareni, ali sam uvjeren da ste obični amateri. Ajmo se kladit, da nitko od vas ne može eksati 4 litre vina, jedno za drugim, bez odmora. Ak' nekom od vas to uspije, isti tren mu dam 5000 eura !" U gostionici nastane muk. Nitko se nije javio, samo je Štef otišao iz gostionice, kao da mu je neugodno. Purger zadovoljno sjedne i naruči piće. Pola sata kasnije, vrati se Štef, pridje purgeru i potapša ga po ramenu: - " Čuj, a jel' tvoja ponuda jos valja ?" Purger kimne glavom i naruči kelnerici neka posloži na stol ispred Štefa 4 litre vina. Štef zgrabi prvu litru i eksa k'o iz šale. Susjedi su ga veselo bodrili. Litre su polako nestajalo, dok niz grlo nije skliznula i zadnja kapljica. Svi u gostionici su bili euforični i sretni što je Štefu to uspjelo. Purger zaprepasten sjedne i izbroji Stefu 5000 eura. Medjutim, vidjelo se da ga jos nešto muči, pa nije dugo izdržao te upita Stefa: - " Čuj, oprosti, al' nešto me zanima. Kamo si nestao onih pola sata koliko te nije bilo u birtiji ?" - " Aaaa ..., to misliš !" - oglasi se Štef - " Išel sam v klet probati jel' ja to mogu !!!" ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Takmicenje (svjetsko ) skakanje sa Mostarskog mosta. Predstavnik americke ekipe: Tarzan. Prilazi, zagreva se, daju mu lavor, plakne se malo i taman da krene da skoci, prilazi Mujo: Ćuj bolan nomoj skakat dole.. ima školjki! Tarzan: Ma sta.. skakao sam ja medj lavove, pitone... Mujo: Ma ćuj ba, nemoj se zajebavat, kažem tii bolan nemoj ima.. ima školjki! Tarzan: Ma pali.. skakao sam ja medj anakonde, pirane.. Mujo: Ma joooj hajvana. Nemoj bolan matere ti... Ipak skoci Tarzan, isplivava JEDVA.. sav krvav i izranjavan.. polu ziv.. KAKVE SU OVO SKOLJKE??? Mujo: Pa reko sam ti ja bolan - skoljke: od Lade, od Fice... | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | novinski citati i naslovi koji se pamte: Slobodna Dalmacija: 0:8, NOS VAM POSRAN Erotika, krajem osamdesetih: STO CEMO S COVJEKOM ISTOSPOLNOG NAGNUCA? Jutarnji o tecaju engleskog za ministre (posebno Cobankovica): MIS - MOUSE, KUCA - HOUSE Jutarnji: ZATUKAO ZENU SJEKIROM, SKOCIO U BUNAR PA SE OBJESIO Jutarnji: UBILA MUZA KUHINJSKOM KRPOM Glas Istre: UBIJENA ZENA PUCALA NA VOJNIKE Jutarnji: OBILJEZEN DAN BORBE PROTIV ANTIFASIZMA Jutarnji: TERAPIJA JAHANJEM INVALIDNE DJECE Jutarnji: ANTE GOTOVINA LOKALIZIRAN (ovo je za nas J) Jutarnji: OBJESIO SE O NETOM PROPUPALU TRESNJU Jutarnji: U POZARU IZGORIO PRASAC VICKO, KRAVA JAGODA I COVJEK IVAN Novi list: ZVJEZDANI RATOVI III: OSVETA SHITA Jutarnji: NOZEM JE IZBODEN GREGORI PEK (20) IZ SLATINE Jutarnji: KRAVA PROPALA KROZ KROV NA GLAVU TURCINU KOJI JE IGRAO DOMINO Vecernji: ZIMBABVEANSKA POLICIJA MOLI POGRESKOM PUSTENE ZATVORENIKE DA SE VRATE U ZATVOR Jutarnji: OCA I SINA UBILA MINA Dnevnik: UMIROVLJENICI ODMARAJU NA KLUPAMA, A GROBLJA ZJAPE PRAZNA (nije toliko morbidno kako zvuci na prvo citanje - clanak je bio o blagdanu Svih svetih i slaboj posjecenosti groblja u nekom manjem gradu jer je bio lijep dan i ljudi ga shvatili kao praznik za odmor J) Monitor.hr: RUSKI PLAN: COVJEK NA MJESECU DO 2015. Vecernji: (o tome kako sefovi maltretiraju namjestenike): U HRVATSKOJ VRAG NOSI BRADU Naslovnica Slobodne: OSMOSKOLCI UBILI BOGA U VJEROUCITELJICI Jutarnji: MACKA S PET NOGU ZIVJET CE SASVIM NORMALNO KAD JOJ UKLONE DVIJE VISKA Jutarnji: PLIN VEC OVE GODINE STIZE U JASENOVAC Jutarnji: NASLOV: ZOHAR U SABORSKOM RESTORANU - NADNASLOV: GAMAD NA RUCKU 24 sata: PROVALIO U DJECJI VRTIC I ZLATNU RIBICU NABIO NA CACKALICU ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Diogen |
| ||
Elite Veteran Location: Gornji Grad-Medveščak | Dodje udovica k sv. Petru i pita moze li vidjeti svog pokojnog muza. Kaze sv. Petar, bez daljnjega, uzme jednu knjigu i pocne traziti. Zatvori i kaze : "E medju andjelima nije"! Onda trazi u drugoj pa kaze: <Nije ni u cistilistu! Nema ga!> Uzme jos jednu knjigu, trazi, pa ce: <Nije ni medju onima proglasenim blazenim ili svetima! Najednom se prisjeti i upita udovicu: "Koliko ste dugo bili u braku?" Udovica: <Pa nekih 50 god!> Na to ce sv. Petar uzimajuci novu knjigu "Pa sta ne kazete da je medju mucenicima!" ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Voze se Hrvat i Janez u vlaku kroz Sloveniju. Hrvat vadi jabuku da je pojede, na što ga Slovenac pita: - Je pa kaj ti je to? - Jabuka, kaže Hrvat ... - Pih, pri nas je odkar koristimo nove metode uzgoja iz EU 3 put vecja... Nakon nekog vremena vadi Hrvat krušku. Pita ga opet radoznali Slovenac: - Je pa kaj je sad to? - Kruška, šta nikad nisi vidio krušku? - Pih pri nami je 3 put večja odkar koristimo nove metode uzgoja iz EU... Nakon nekog vremena vadi Hrvat paradajz... opet Slovenac pita: - Je pa kaj je sad to? Na to će Hrvat: - Ribizla... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Policajac zaustavi vozača: - Psa ne smijete voziti na prednjem sjedalu! - Ali to je plišani pas, odgovori vozač zbunjeno - Pasmina nije važna gospodine... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Student je pao na ispitu iz logike. Evo razgovora sa profesorom tom prilikom: Student: Vi me kažnjavate, razumijete li uopće vi nešto o tome? Profesor: Naravno, inače ne bih bio profesor. Student: OK, pitat ću vas nešto. Ako znate točan odgovor, padam i odlazim. Ako ne znate odgovor, dat će te mi pet. Profesor (nakon kraćeg razmišljanja) : OK, prihvaćam! Student: Sta je legalno (zakonito) a nije logično, sta je logično a nije legalno, a šta nije ni logično ni legalno? Profesor je dugo razmišljao, ali nije našao pravi odgovor i dao je studentu peticu. Nakon toga ga je pitao za odgovor. Student odmah odgovori: Vi imate 53 godine i oženjeni ste jednom 23-godišnjakinjom; to je legalno, ali nije logično. Vaša žena ima 24-godišnjaka za ljubavnika, sto je logično, ali nije legalno. Vi dajete peticu ljubavniku vaše žene, iako je trebao pasti na ispitu, što nije ni logično, ni legalno. Zaključak: Sveukupno, čovjek može reći, legalno je da mi sjedimo i radimo, ali nije logično. Logično je da pri tome šaljemo viceve e-mailom, ali nije legalno. I nije ni logično ni legalno, da smo za to još i plaćeni! ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Zac1970 |
| ||
Member | Mladi kinez dolazi kući sav uzbuđen: Tata Tata ja volim Pig Pong! Pa oženi je onda sine. | ||
Jump to page : < ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... > Now viewing page 30 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |