| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Mujo, Haso i ostali likovi... Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 8 ... > Now viewing page 3 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Aeromodelarstvo - razno -> OT | Message format |
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Bili na krstarenju Amerikanac, Rus i Albanac. No, brod zadesi strašna oluja i on potone, a trojica putnika isplivaju na neki otok. No, bio je to otok Amazonki, koje su ih odmah zarobile. Prekrasna kraljica Amazonki tada im obrazlozi situaciju: Na našem otoku smiju živjeti samo ŽENE. Prema tome, možete birati: Hočete li da vas odmah ubijemo ili da vam odrežemo pimpek? Zgledaju se njih trojica, pimpek je pimpek, ali život je život, pa uglas viknu: Režite! I tako kraljica Amazonki prvo odvede Amerikance u šator za egzekuciju, začuje se njegov strašni urlik i on istrča drzeči se za okrvavljeno medjunožje. Potom u šator odvedu Rusa. No, on je petnaest minuta urlao, dok se napokon nije pojavio držeči se za okrvavljeno medjunožje. Tada lijjepa Amazonka dodje po Albanca, a on je upita: Čekaj malo, objasni mi kako to da je Amerikanac tako brzo bio gotov, a Rus je toliko dugo urlao? Znaš, mi ti pimpek uklanjamo prema zanimanju. Amerikanac je bio mesar, pa smo mu ga - cak - odsjekle satarom, a Rus je bio drvosječa, pa smo mu ga otpilile. Nato se Albanac počne oduševljeno smijati pa veli: 'E, lepa moja, meni će da ga ljizeš dok se ne rastopi!!!!!!! ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Vozi se Mujo u vlaku, a nasuprot njega jedan mladić. U jednom trenutku mladić ga upita koliko je sati. Mujo izvadi iz džepa svoj sat, pogleda u njega, spremi ga i šuti. Nakon nekog vremena upita ga mladić: - Zašto mi nećete reći koliko je sati? - Zato, jer ako ti kažem, ti ćes meni reći hvala... Ja ću tebi reći nema na čemu. Ti ćeš tada mene upitati kuda putujem, a ja ću tebi reći da idem u Tuzlu. Ti ćeš onda mene pitati koga imam u Tuzli, a ja ću tebi odgovoriti da tamo imam ženu i kćerku. Onda ćeš ti mene pitati koliko godina ima moja kćerka, a ja ću tebi odgovoriti da ima dvadeset. Onda ćes ti mene pitati jeli moja kćerka lijepa, a ja ću ti odgovoriti da takove ljepotice malo gdje možeš vidjeti. Onda ćeš ti htjeti ići sa mnom u Tuzlu da ju upoznaš, a ja ću te odvesti kući. Kada ju vidiš ti ćeš ju odmah zaprositi, a ja ću te onda morati poslati u pičku materinu, jer jebeš zeta koji nema sat ! ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Koliko si toga napisao mogao si napraviti bar jednu A-1-inicu...ako ne i A-2..... | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Ili bar sobnog čukca.. | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | buki - 5/10/2007 12:49 Koliko si toga napisao mogao si napraviti bar jednu A-1-inicu...ako ne i A-2..... poanta vica je u redu, al ti fali fabula... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Muž dobije poziv iz bolnice iz kojeg sazna da mu je žena bila u teskoj prometnoj nesreći. Odmah odjuri do bolnice gdje nadje liječnika, koji mu kaže 'Bojim se da imam loše vijesti. Vaša žena je u nesreći teško ozlijedila kičmu' 'Oh ne', odgovori on, 'kakva joj je prognoza??' 'Pa', ozbiljno ce liječnik, 'vitalni znakovi su joj stabilni ali ozljeda je teška. Ostati će trajno i potpuno paralizirana. To znači da ćete je morati odsada hraniti' Čovjek na te vijesti počne plakati. 'Naravno', dalje će liječnik, trebati ćete joj mijenjati pelene najmanje 5 puta dnevno jer neće imati nikakvu kontrolu nad mjehurom'. Čovjek se sada već nekontrolirano trese i plače. Lijecnik nastavlja, 'Takodjer ćete je obavezno redovito čistiti od izmeta jer više nema kontrolu nad probavom. To ćete morati raditi vrlo često i temeljito da se izbjegne opasnost od infekcije. Jadan čovjek je sada već izvan sebe od užasa i šoka, ne može doći do daha i jeca na podu. U tom trenutku lijecnik mu stavlja ruku na rame i kaže: 'Ma zajebavam se. Mrtva je.' ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Treći svjetski rat.. Predsjednik Bush i ministar obrane Rumsfeld sjede u baru. Ulazi čovjek i pita barmena: "Zar nisu to tamo Bush i Rumsfeld?" Barmen odgovori: "Da, to su oni." Čovjek im priđe i reče: "E, zaista mi je drago upoznati vas. Što vas dvojica radite ovdje?" Bush reče: "Planiramo Treći svjetski rat." Čovjek reče: "Zaista? što će se dogoditi?" Bush reče: "Dakle, planiramo pobiti 140 milijuna muslimana i jednu plavušu s velikim sisama." Čovjek se iznenadi: "Plavušu s velikim sisama? Zašto ubiti plavušu s velikim sisama?" Bush trkne Rumsfelda i reče: "Eto , jesam ti rekao da nikoga nije briga za 140 milijuna muslimana." ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Pita učiteljica učenike: "Ana kako vi živite?" "Pa znate, moja mama je prostitutka, dobro zarađuje." Pita učiteljica Zorana: "Kako vi živite?" "Moj tata je policajac, donosi dosta novaca kući, lijepo nam je." Kako vi živite Ivice? "Paaa znaaate, moj tata je vozač kamiona i da nema Anine mame i Zoranovog tate i mi bi lijepo živjeli!" ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Zašto Bračanin ima dvije špijunke na vratima? - Na gornju gleda tko je došao, a na donju što mu je donio! ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Marica ispovjeda svoje grijehe. Kad je završila, svećenik je pita: - Znaš li, kćeri, koliko si zaslužila tim premnogim grijesima? - Znam, velečasni, ali meni novac nije važan. ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Vratila se Fata od ginekologa pa je Mujo pita: - I, kako pica? - Dobro. - Kako sise? - Dobro. - Kako šupak? - E za tebe me nije pito! ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Dođe čovjek psihijatru na razgovor. Psihijatar na tabli nacrta kvadrat. - Na što vas ovo podsjeća? - Na golu ženu. Psihić se začudi, pa nacrta trokut. - Na što vas ovo podsjeća? - Na golu ženu. Psihijatar nacrta krug. - Na što vas ovo podsjeća? - Na golu ženu! Psihijatar se zamisli, pa reče: - Čovječe, pa vi ste opsjednuti seksom! Ovaj bijesno skoči sa stolice i vikne: - Pa ko tu crta gole žene!? Ja ili vi?? ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Dođe čovjek kod doktora i kaže mu: - Doktore, boli me cijelo tijelo. Kad dotaknem glavu - boli, kad dotaknem želudac - boli, kad dotaknem noge - boli, kad dotaknem prsa - boli. Doktor ga pregleda i kaže: -Tijelo vam je u redu, samo vam je prst slomljen. ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Dolazi čovjek kod doktora i kaže mu: - Doktore, meni je jedno jaje poplavilo. Gleda doktor, pa će on: - Mi to moramo odsjeći. I odsječe mu jaje. Poslije određenog vremena dolazi on opet kod doktora: - Doktore, meni je sad poplavilo i ovo drugo jaje. Što da radimo? Doktor će njemu poslije detaljne analize: - Morat ću i ovo odsjeći. I odsječe mu i drugo jaje. Poslije određenog vremena dođe opet ovaj kod doktora. Pa će njemu doktor: - Što je sada bilo? - Ne znam, sada mi je poplavila lijeva noga. - Daj da ja to bolje pogledam. Gledao doktor, gledao pa će njemu: -Jaoooo, pa tebi hlače ispuštaju boju! ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Došao čovjek u Osijek na taksi stajalište i upita taksistu: - Koliko je vožnja do Đakova? - Sto kuna! - Ali ja imam samo 80!? - Onda ništa. Razmišlja tip pa kaže: - A jel ti mene možes voziti za tih 80 pa dokle dođemo? - Može. ..i tako oni krenu... Vozili se oni tako kad u Kuševcu (par km pred Đakovom) kaže taksist: - Tvojih 80 kn ovdje istiće! - Ali, pobogu, kiša pljušti a to je jos samo par km?! - Van! reče taksist... Nakon tjedan dana dolazi čovjek opet na taxi stajalište. Ovaj put stoji 8-9 taxija, a onaj od prošlog tjedna je zadnji u redu... čovjek ode kod prvog: - Evo ti 100 kn za vožnju do Đakova i jos 100 ako mi ga popušiš!! - Marš pederčino! - raspe taksist salvu psovki za njim... Ode ovaj kod drugog: - 100 kn za vožnju do Đakova i još 100 da mi ga popušiš! - Jel' vidis ovu šaku ?! Jel' bi želio da se stopi s tvojim licem ?! I tako svi redom dok dodje on do onoga od prošlog tjedna: - Koliko je vožnja do Đakova? - 100 kn isto ko i prošli tjedan, šta se praviš lud!? - Čuj, evo ti 100 kn, a evo ti još 100 ako me lijepo polako ovuda provezeš i usput mašeš svojim kolegama... Edited by Dražen 9/10/2007 20:58 ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 8 ... > Now viewing page 3 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |