| ||
![]() | ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
![]() Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 8 ... > Now viewing page 3 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Aeromodelarstvo - razno -> OT | Message format |
sony![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Mostar | Das aktuelle Wetter 28.02.2010, 15:40 Uhr 14.2°Cwolkig 72 km/h Südwestwind » Weitere Werte Gemessen um 15:00 Uhr, Station Würzburg A po ovom vjetru ,,radije bi startao model ,, ![]() UPs,,,,Unwetterwarnung vor Orkanböen: Im Westen und Südwesten sowie im Mittelgebirgsraum heute Gefahr von orkanartigen Böen um 110 km/h (Stärke 11), im Alpenraum Gefahr von unwetterartigen Böen zwischen 100 und 120 km/h, auf exponierten Gipfeln auch Böen über 120 km/h Stärke 12). Edited by sony 28/2/2010 16:24 ----- | ||
| |||
belovic![]() |
| ||
Extreme Veteran ![]() ![]() Location: Međimurje | Letio sam danas sa kolegom na padini po ovom orkanskom vjetru... Ja sam letio malu Germaniu od samo 300gr. ali ni udari vjetra od preko 80km/h nemogu joj do zivoga ![]() Kolega nazalost nije bio takve srece...letio je dodatno opterecenim Zagi-om od 600gr. i u jednom trenutku rotor ga bacio iza grebena negdje u selo i njegov model ni nakom 2 sata potrage nismo uspjeli pronaci ![]() ----- Što je to EPOXY smola? EPOXY smola je materija koja s vremenom zamjeni svu balzu na modelu. | ||
| |||
sony![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Mostar | Ma ,,hebem ti vaki poso ,,,ma samo da mi je prvi milion zaradit ,,,nebi više sjeo za volan ,,, samo bi modele pravio ,, !! Pardon ,,kupovao !!![]() ----- | ||
| |||
zzechner![]() |
| ||
Elite Veteran ![]() Location: Sisak, Hrvatska | sony - 2/3/2010 19:05 Ma ,,hebem ti vaki poso ,,,ma samo da mi je prvi milion zaradit ,,,nebi više sjeo za volan ,,, samo bi modele pravio ,, !! Pardon ,,kupovao !! ![]() Potpisujem...ja takodjer, volan vise ne bih pipnuo...vozila bi me neka plavusa/crnka/brineta iz student ili babysitter servisa, a na tekmama bi modele vracale jos tri druge (u bikinijima naravno)! Ti bi samo kuhao kahvu "s jajima" i brinuo da se loza/blatina/pivo slucajno ne zatekne dugo na suncu, a ja bih se patio oko rostilja/kotovine i da jakuzzi uvijek ispusta mjehurice pravilne velicine...jos nekoliko gore spomenutih "propelerki" bi se motalo okolo i hladilo nas velikim lepezama te brisalo znoj s cela od mukotrpnog namatanja gume za 3.,4. i 5. - fly-off... Nego...suti sine Sonjo i plivaj dalje - nije jos vrijeme nama sirotinji za previse zenskih, bit ce za jedno dvajst i kusur godina... a i past ce cijena viagri na svjetskim burzama... Edited by zzechner 3/3/2010 05:11 ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
| |||
sony![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Mostar | Ti si Ceki nekako uvijek "prozno " raspoložen ,,a da znaš da si mi dao ideju sada ! Jednom ču (čemo ) ovako nešto slično i napravit ! A čuj 1x u modelarskom vjeku,,,![]() Možda ne doslovno ovako ,,,, ali u priliku !!! samo da neku "zgodnu tekmu i termin " nadjem-o !! Potpisujem !!Živi bili pa ,,,, ![]() Edited by sony 3/3/2010 08:35 ----- | ||
| |||
Igor![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Rijeka | . Edited by Igor 5/3/2010 11:38 | ||
| |||
Igor![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Rijeka | E moj Sonjo,bolje bi bilo ovako,nego po cestama krstariti Edited by Igor 5/3/2010 11:45 (P5040191.jpg) Attachments ---------------- ![]() | ||
| |||
sony![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Mostar | Proslava"" dana žena"" u selu Mrduša donja ! (P3070107.JPG) Attachments ---------------- ![]() ----- | ||
| |||
sony![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Mostar | Vrlo neozbiljno od Norvežana ,,a Bogami i FAI-a ,,ko da ih je neki Šofer pravio !!!! (Kad smo mi bili Evropa , oni još Vikinzi bili ) http://events.fai.org/event?i=6255&f=81 (pronadji grešku !! ) ![]() Još kad klikneš na Website organizatora ,,otvori se Q,,,,, --- A tek kad klikaš tu ,, http://home.online.no/~vnereng/holidayonice.htm Otvori se pravo !!! ajbg Edited by sony 13/3/2010 21:50 ----- | ||
| |||
zzechner![]() |
| ||
Elite Veteran ![]() Location: Sisak, Hrvatska | Kod remetinečkog rotora, Mujo stopira cijeli dan i niko mu ne stane. | ||
| |||
sony![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Mostar | Pitanje za 10 kuna ! Koje su ovo dvije poznate ledine ?? ( slikano danas oko 19 h ) (1x 010.JPG) (1x 008.JPG) (1x 007.JPG) (1x 014.JPG) (1x 017.JPG) Attachments ---------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ----- | ||
| |||
roby![]() |
| ||
Extreme Veteran ![]() ![]() Location: Augsburg | Da nisu Mostarsko i Livanjsko polje?? ![]() | ||
| |||
toni![]() |
| ||
Extreme Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Split | mostarsko blato,bjelopolje | ||
| |||
sony![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Mostar | Ajde ,,dalmoš ,, ![]() Stavi na "minut ",,, ionako nemreš više ! Dosta ti i to !! I ne maže se guma medom ,,,100x sam ti rekao !!! Edited by sony 9/4/2010 21:40 (1x 006.JPG) Attachments ---------------- ![]() ----- | ||
| |||
zzechner![]() |
| ||
Elite Veteran ![]() Location: Sisak, Hrvatska | Sonjo, previse si pomagao vec kod samog pitanja - snimano oko 19 h, tvoj GPS je pokazivao da si u Lici s lijeva - Krbavsko, s desna - Bjelopoljsko jezero! Tko zna - njemu 2 (soferske pive E da, nadalje "BB eye" kaze: pred spavanje u Korenici si maznuo obje - svijetlu i crnu... (Prinicp je isti, sve ostalo su nijanse) Edited by zzechner 10/4/2010 05:09 (svijetla i crna.JPG) Attachments ---------------- ![]() ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
| |||
Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 8 ... > Now viewing page 3 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2025 PD9 Software | |