| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Niko niš ne dela Jump to page : < ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... > Now viewing page 20 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Aeromodelarstvo - razno -> Slobodna rasprava o aeromodelarskim temama | Message format |
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Ispeglano,propisno obilježeno (P8130688.jpg) Attachments ---------------- P8130688.jpg (41KB - 37 downloads) | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Koja je to presvlaka.....jel cime spricana ????? ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | Igor - 1/10/2008 14:28 Ispeglano,propisno obilježeno Odmori malo sjebat ces peglu ----- Efteling | ||
agolubic |
| ||
Extreme Veteran Location: Koprivnica | Elmine, to je ecospan ----- Andy G Kum | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | a radi se nešto, nije da baš niko niš ne dela ,, (IMG_2342.JPG) (IMG_2359.JPG) (IMG_2360.JPG) (IMG_2386.JPG) Attachments ---------------- IMG_2342.JPG (16KB - 37 downloads) IMG_2359.JPG (25KB - 30 downloads) IMG_2360.JPG (15KB - 33 downloads) IMG_2386.JPG (23KB - 36 downloads) ----- | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | zašto cefka nije u ramenjaci? il pored nje? opa.... booma zooma profil... Edited by Dražen 2/10/2008 21:51 ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Ma ustvari ovaj internet modelar tek sad je "otkrio "kako vi stavljate slike ,, pa malo treniram ,,a usput i ,,,,, (IMG_2388.JPG) Attachments ---------------- IMG_2388.JPG (23KB - 34 downloads) ----- | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Dražen - 2/10/2008 21:50 zašto cefka nije u ramenjaci? il pored nje? opa.... booma zooma profil... E to ćeš otkriti na nekoj tekmi kad ti neš proleti pored modela ,i podere ti malo presvlaku!! -- Ponesi ljepila !!! ----- | ||
Diogen |
| ||
Elite Veteran Location: Gornji Grad-Medveščak | Sony, pa zar i i ti prešo' na elektron'ku ? Damir ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Diogen - 2/10/2008 22:02 Sony, pa zar i i ti prešo' na elektron'ku ? Damir Ma da ! ali više da ja malo isprobam kako to djeluje u konbinaciji sa mehanikom i klasičnom gradnjom,, a ima tu i nostalgije! A i naš Gordan napravio je i složio tih čipova pa da malo isprobamo prije nego ih podjelimo klincima !! A najvažnije od svega je , da vam svima uzmem mjeru u F1H na nekoj tekmi, jer ako ovo nebude išlo 10-15m ""u prački--ide u Schrot, ----- | ||
Diogen |
| ||
Elite Veteran Location: Gornji Grad-Medveščak | Napuni dobro baterije, to je najvažnije. Od kada smo prešli na elektroniku, samo smo jednog posijali: momak nije napunio baterije i ode ... ! D. ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Samo baterije treba punit , meni se desilo u Sisku u 7 startu trebam da napunim max i da budem 3.mjesto u JUNIORIMA i ja u pracku kad model luping i ispumpa do zemlje-PRAZNA BATERIJA............. ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
roby |
| ||
Extreme Veteran Location: Banja Luka | Ti si dobar,meni se desilo da nisam uopste ukljucio elektroniku u mostaru u 6.startu pa je napravio luping i letio 5 min.sreca pa je upao u rupu i sisao dole.Ali tad i nikad vise,to mi je bila lekcija za citav zivot. | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | roby - 4/10/2008 18:19 Ti si dobar,meni se desilo da nisam uopste ukljucio elektroniku u mostaru u 6.startu pa je napravio luping i letio 5 min.sreca pa je upao u rupu i sisao dole.Ali tad i nikad vise,to mi je bila lekcija za citav zivot. "Ali tad i nikad vise,to mi je bila lekcija za citav zivot." Dobro si proso............... Edited by elmin-KERKO 4/10/2008 18:23 ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
misic |
| ||
Member | joj sta se meni desilo , , ja dosao na trening , sklopim model ,imao sam nekih problema sa baterijom , nesto sam dopunjavao itd Krenem na start .....,malo sam vozao a u tom poce da puse i vjetar ,, drzi nedaj i ja povucem(do svog maximuma) otprackam i model gore ,joj isao je kao danasnji flaper pa i vise ( inace to je bio kratki model ) . Ja pogleda gore u nebo model nista ne funkcionira..... u jednom trenutku model izgubi brzinu i krene da pumpa , a nesreca je bila da je tad termika bila užasna. Gledao sam model kako pumpa na strahovitoj visini oko 7-8 minuta. Ja sam se bio vec oprostio od tog modela dok mali hari i kerki nisu poceli da vriste i glasno da govore da model ide prema dolje.... Tako je i bilo model je sletio za nekih 20 minuta. Jedva sam cekao da vidim sta je problem na modelu. Prilazim modelu ,dizem ga sa zemlje , ( bio je u tom trenutku model laksi nego inace ,bilo mi je neobicno) .Kad sam vec uzeo model , otvaram polako poklopac i u tom trenutku sam se mogao slagirati, """"zabotavviio sammm bateriju:""" Edited by misic 4/10/2008 18:45 | ||
Jump to page : < ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... > Now viewing page 20 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |