| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Mujo, Haso i ostali likovi... Jump to page : < ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... > Now viewing page 19 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Aeromodelarstvo - razno -> OT | Message format |
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Kaže Mujo Hasi: - kladim se da ne znaš nabrojiti pet životinja koje žive u ovoj šumi. Haso odgovori: - vuk,lisica i tri medvjeda... Mujo će: - Bravo, mislio sam da nećeš znati... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | kupio deda vijagru i zove baku na sex: - ajde baba da zaronim malo.. baka: - sačekaj sekundu, i ode do sobe i vrati se sa kurtonom... - jadna ne bila, što će ti kurton, ko da možeš ostat trudna... - a što treba da dobijem salmonelu od starih jaja?? ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | opljačkaju dva crnogorca banku. dođu kući, bace vreću na stol, sjednu, pa će jedan od njih: - oćemo brojat il da čekamo dnevnik? ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | pijanac jedva dotetura do crkve. uđe u ispovijedaonicu. nakon nekog vremena svećenik se zakašlje da mu skrene pozornost. pijanac ne reagira... svećenik, sada već malo nervozan, pokuca nekoliko puta o drvenu pregradu. pijanac: - čuj, stari... hiik... nema ti koristi kucati... ni ovdje nema toalet papira... Edited by Dražen 12/1/2008 14:27 ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | Tip dozivio brodolom i zavrsio na pustom otoku.Prolazili su mjeseci a da se nista nije dogadjalo.Jednoga dana kada se probudio vidio je da pored njega stoji vrlo zgodna plavusa.Rekla mu je da ona zivi na drugom kraju otoka i predlozila da odu kod nje.Zgodna plavusa je zivjela u prekrasnoj kuci sa tekucom vodom i agregatom za struju.Skuhala je nesto za veceru,rekla mu da se istusira,iz frizidera je izvadila hladno pivo.Poslije vecere plavusa je pocela da se svlaci govoreci mu:" Sada ces dobiti nesto na sta cekas vec 6 mjeseci!""Uh jebote,neces mi reci da ovdje imas i Internet!" ----- Efteling | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Dražen - 12/1/2008 13:47 dobro, igore, to svi znamo, nego kakva su iskustva sa ženama od 47 i 57... to ti nama reci... Pa otprilike:Stara,ko je danas na redu da čita bajku? | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | razgovaraju dva patološka lažljivca: - a jesi li ti kad vidio atlantski ocean? - kako ne, pa ja sam ga preplivao! - a jesi li ti vidio mrtvo more? - da vidio, pa osobno sam ga ubio! ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | - tata, je li istina da u nekim zemljama muž ne upozna svoju ženu sve dok je ne oženi? - sine, to se događa u većini zemalja... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | došle časne sestre na ispovijed kod velečasnog: 1.sestra: - ja sam ga imala u ruci... velečasni: - odma operi ruku u svetoj vodi! 2.sestra: - ja sam ga imala u guzici... velečasni: - odma operi guzicu u svetoj vodi! 3.sestra: - a mogu li ja oprati usta prije nego ova počne prat guzicu? ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | 85 godišnjeg starca je zanimala kvaliteta njegove sperme pa je otišao svom ljekaru. Ljekar mu je dao galon i rekao 'Ujutro mi donesite uzorak sperme'. Sljedeće jutro je starac u ordinaciji i stavi ljekaru na sto prazan galon - Ljekar iznenađeno upita ' Šta se dešava?' Doktore, prvo sam pokušao sa desnom rukom, pa mi nije uspjelo, pa sa lijevom pa ništa. Zatim sam zvao babu da mi pomogne, i ona se mučila se desnom s lijevom, probala zubima pa bez njih, pa opet ništa...Onda sam zvao mladu komšinku da i ona proba sa obje ruke i stiješnjenim koljenima i apsolutno ništa nije pomoglo...Ljekar zgrožen ' Sta pa zar ste zvali čak i komšinku?' Starac odgovori ? 'Doktore sve smo probali ali poklopca nismo uspjeli odvrnuti!' ----- Efteling | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Orbit za bosansko tržište: (orbit.jpg) Attachments ---------------- orbit.jpg (125KB - 18 downloads) ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | žena upoznala muškarca. hodaju oni već oko mjesec dana i pita on nju: - Jesi li već bila u braku? - Jesam. tri puta ali nisam se ni jednom seksala. on nju začuđeno pita: - pa kako možeš biti u braku, a da se ne seksaš? - pa tako. prvi mi je muž bio slastičar, on je samo lizao. drugi je bio krznar, on je samo gladio. a treći je bio HDZ-ovac, on je samo obečavao... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | mali ivica je strašno želio 100 eura. svaki je dan molio boga da mu ih pošalje, ali nikako da dođu. odluči on poslati pismo, no u pošti nisu znali što bi s pismom upućenim bogu, pa su ga poslali u vladu. sanadera je dirnulo pismo i odlući poslati ivici 5 eura, jer što će malom ivici toliki novac. i dobio ivica 5 eura, oduševio se odgovorom i odluči poslati pismo zahvalnosti: dragi bože, puno ti hvala kaj si poslal lovu. samo nemoj više slati preko vlade, jer su lopine maznule 95 eura. tvoj ivica ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Kako prepoznati kad političar laže? Pažljivo promatrati usne. Ako se miču i pri tome se čuje glas... To je to! ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Došao đetić kasno kući i ujutro ga žena pita: - Kad ti ono noćas dođe? - A neđe oko deset sati. - E, nemoj lagat kad je sat samo jednom otkuca! - Što je, jadna, oćeš li i nulu da ti kuca?! | ||
Jump to page : < ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... > Now viewing page 19 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |