| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Niko niš ne dela Jump to page : < ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... > Now viewing page 19 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Aeromodelarstvo - razno -> Slobodna rasprava o aeromodelarskim temama | Message format |
Diogen |
| ||
Elite Veteran Location: Gornji Grad-Medveščak | fly - 30/6/2008 16:07 gdje točno idu invigoratori? Da si malo potražio, našao bi ovo na forumu: http://www.aeromodelarstvo.net/Forum/forums/thread-view.asp?tid=172... I ono najvažnije po tom pitanju: pročitaj zadnji post u toj temi od Vilima ! D. ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | hvala.. videl sam to več prije al nisam se mogel sjetit na kojem točno forumu.. Edited by fly 30/6/2008 19:36 | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Eto me malo pukla nostalgija pa sam poppdne jednu "Kusku ruku"završio,, A a bome ,,pasovače !! ----- | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | mislim da je malo ot..al jel bolji ikarex ili poliester papir za f1a presvlaku? Edited by fly 16/7/2008 14:32 | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | fly - 16/7/2008 14:31 mislim da je malo ot..al jel bolji ikarex ili poliester papir za f1a presvlaku? Najbolji kaj se tiće planiranja je ECOSPAN, a kaj se tiće ne bušenja je ikarex. Mi svi furamo ecospan http://mibomodeli.si/trgovina/index.php?main_page=index&cPath=95_27... | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | ecospan imamn na f1h modelu a ovo pitam jer mi je haraza poslao mail s pitanjem kaj oču da mi stavi na f1a model za presvlaku | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | koji ti je raspon krila?? ako si odabrao kraći raspon, znači da si predvidio model za oštrije uvjete, vjetar, turbulencije i slično - itarex je logičniji izbor; za velike raspone se pretpostavlja da su za mirnije uvjete i planiranje, pa onda bolje ecospan, ali računaj na češće krpanje... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | E Draž, zakaj muljaš dečeca ? Ako su ti "itarexi" i ecospani boljli izbor, zakaj si ti još uvjek na kombinaciji japan papir / nitro lak ? ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
h.kreso |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Pa valjda da ima kaj za krpati , onda netreba leteti, ima izgovor da je sve puno rupa | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | hahahahahahahahahahhahahahahaaha radi se o short modelu znači 2150mm raspon. poslal sam mu mail da stavi ikarex. bjele centroplane i plave uške | ||
h.kreso |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Moj post se odnosio na Draša | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | znam | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | h.kreso - 16/7/2008 21:28 Pa valjda da ima kaj za krpati , onda netreba leteti, ima izgovor da je sve puno rupa ne, neg me odgojila baka židovka, pa presvlačim z japanom dok ga ne potrošim... drugi razlog je taj što tako presvlačim klasičnu kuntrukciju (balza-smreka) jer ta presvlaka nakon lakiranja daje dodatnu čvrstoću krilu, koju ne bi dobio sa ecospanom; dok je kod karbonskih krila već sama konstrukcija dovoljno čvrsta... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Evo malo peglanja novom peglom Protech (P8080663.jpg) Attachments ---------------- P8080663.jpg (75KB - 27 downloads) | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Igor,mozes stavit sliku prednjeg trupa F1H i unutrasnjost da vidim,i ako moze cjevka zadnja mislim gdje dodje horiz,..da i ja skuckam kakav F1H ..... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
Jump to page : < ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... > Now viewing page 19 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |