| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Mujo, Haso i ostali likovi... Jump to page : < ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... > Now viewing page 17 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Aeromodelarstvo - razno -> OT | Message format |
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | došao crnogorac kod ćaleta i reče: - stari ja bi se ženio! kaže njemu otac: - pa hajde... i tako on dovodi slovenku. prvu noć on se skide pred njom i pokaza na kurac: - mila, šta je ovo?, a slovenka sva u čudu: - pa...kita! a on: - marš brezobraznice, kurvo neću te u kući drugi dan opet pita starog da mu dovede snahu i ovaj pristane. ovaj put vodi crnogorac hrvaticu, i ista rutina ko i prije: - šta je ovo? a ona - kita, zar ne znaš! a on je odmah ispsuje i van. treću noć dovodi on ženu bosanku i skine se pred njom i pita: - šta je ovo ženo? a ona onako zbunjena: - pa ne znam... a on sav razdragan i veseo: - eh vidiš ti kako si mi ti časna, nevina i fina! Vidiš ženo ovo ti je kurac. a bosanka na to: - šta ??!?!? to kurca nije vidjelo!!... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Sjedi muž kući, baca kikiriki u zrak i hvata ga ustima. Pozove ga žena, on se trgne i kikiriki mu upadne u uho. Pokuša ga izvaditi, ne ide, dođe i žena, kako god pokušaju - samo ga guraju još dublje. Na kraju krenu u hitnu pomoć. Na izlazu sretnu kćerku koja se baš vraćala sa momkom iz grada. Ispričaju što je bilo, i momak kaže: - Ma, nema problema, ne morate ići kod doktora, sada ću vam ja pomoći! Stavi on dva prsta čovjeku u nosnice i kaže: - Puši sad! Čovjek puhne i kikiriki ispadne. Svi sretni i veseli, momak se pozdravi i ode. Žena sva sretna kaže: - Joj, kako fin momak, što misliš, što će biti kad odraste? A muž: - Pa, kako mu prsti mirišu, bit će nam zet... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | U bračnom savjetovalištu muž i žena zbog seksualnih problema. Pita ih savjetnica: - Kada ste posljednji put imali seks? A muž će na to: - Ja jučer... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Mama, mama kupi mi jedan sladoled molim teeeeee ............. - Dijete drago, ne moraš me zvati mama samo zato što spavam s tvojim tatom... - A kako da te onda zovem? - Zovi me jednostavno - Neven... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Hvale se 3 Hercegovca... Prvi kaže: - Moj tata ima najbolji mercedes na svijetu. Drugi kaže: - Moj tata ima najbolji kompjuter na svijetu. Treći kaže: - A moj tata je jebo Severinu. ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG |
Stvari koje bez filmova nikada ne biste znali ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | e zbog ovih filmova mi još suze teku | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | posle fešte... (pozna-ura.jpg) Attachments ---------------- pozna-ura.jpg (16KB - 22 downloads) ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | potrošačka groznica: (crowson.jpg) Attachments ---------------- crowson.jpg (64KB - 22 downloads) ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | zeko: (zeko.jpg) Attachments ---------------- zeko.jpg (35KB - 20 downloads) ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | murjak: (Nikclaus.jpg) Attachments ---------------- Nikclaus.jpg (35KB - 20 downloads) ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | grlice: (xmas1.jpg) Attachments ---------------- xmas1.jpg (35KB - 22 downloads) ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | Samo za Damjana čuju se stari prijatelji slovenac i hrvat telefonom. sl: kakva slučajnost da si me zvao, sanajo sa zagreb sinoć. hr: čudno, ja sam sanjao ljubljanu! sl: što si sanjao? hr: sve srušeno, slomljeno kamen na kamenu nije ostao, ma nema ljubljane... sl: e što ti crno sanjaš, ja sanjao veselje u zagrebu, ljudi pjevaju, plešu, masu zastavama, nose transparente... hr: što je pisalo na transparentima? sl: jebi ga, ne vem čirilco! ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Voze se Mujo i Haso u autobusu, vrucina, kad ce sofer: - Da vam pustim Air Condition? - Nemoj ba molim te, pusti neke narodnjake, nismo mi za taj hard rock... | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | Pas, pivac i magarac počine zločin u Splitu...opljačkaju banku te ih uvate...za kaznu će biti na određenim mjestima 6 mjeseci te obavljati ono što najbolje znaju. Pas dobio odlazak u Bosnu 6 mjeseci Pivac dobio Crnu goru 6 mjeseci Magarac dobio 6 mjeseci Hrvatske. i eto prođe i tih 6 mjeseci i pitaju oni pasa kako je bilo u Bosni...reče im pas... "ja laja nelaja...svi kradu" pitaju oni pivca kako je bilo u Crnoj gori...rece pivac "ja kukurika, nekukurika niko se ne diže i nebudi" kad da ce pitat magarca...njega nigdi... prođe 1.g. prođu 2.g. i eto ti nakon 4. godine magarca...pa ga upitaju...pa gdje si ti do sada a on im reče: "Pa čeka sam da mi prođe mandat!" ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
Jump to page : < ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... > Now viewing page 17 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |