| ||
![]() | ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
![]() Moderators: Leki Jump to page : < ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 > Now viewing page 16 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
Bobo![]() |
| ||
Extreme Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Arnhem-Nederland | zzechner - 17/12/2010 05:49 Bravo Igore! Jest da je sve pozutilo, ali lijepo cuvas! E moji "elite" i "extreme", ali VETERANI .a mozda upoznas i onih (cirka)11%,8%ili 2%... ![]() Edited by Bobo 17/12/2010 20:30 ----- Efteling | ||
| |||
roby![]() |
| ||
Extreme Veteran ![]() ![]() Location: Augsburg | http://www.youtube.com/watch?v=AG9fljQGK5Y&feature=player_embedded 1.dio http://www.youtube.com/watch?v=LF3Gxft_biQ&feature=player_embedded 2.dio Video sa svjetskog prv. 1971. | ||
| |||
Bozo![]() |
| ||
Extreme Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Nova Pazova | roby - 17/12/2010 15:49 Mozda se neko prepozna i ovdje,,,,kad je bilo po 100 jedrilica na prvenstvu a sad ![]() ![]() ![]() A vidi mene na odličnom 59. mestu!!? To je bila moja 2. godina F1A! Već 1977 sam dosegao reprezentaciju bivše Jugoslavije na Balkanijadi u Bugarskoj, sa, tada, neprikosnovenim F1A-aicima: Brankom Leskošekom i Georgije Zojčeskim: bili smo prvaci Balkana 1977 sa PUNIM rezultatom - prvim takvim reprezentativnim MAKSIMUMOM u F1A. A kada se već hvalim, bio sam tim učešćem i prvi RAKETNI MODELAR reprezentativac ( Svetsko raketno 1972, Vršac, i 1974 ČSSR) koji je ušao i u reprezentaciju VAZDUHPLOVNIH MODELARA. I sve to jer nas je, nesebično, u svoje "društvo primio" Đura Massari - sa njegovom kukum za F1A generacija iz Nove Pazove je bila u reprezentaciju SFRJ: Blagojević, Nišević, Marin... a potom je došla era drugih kuka i drugih modelara: Tica,Zagorac ... Edited by Bozo 14/1/2011 15:54 | ||
| |||
roby![]() |
| ||
Extreme Veteran ![]() ![]() Location: Augsburg | Već 1977 sam dosegao reprezentaciju bivše Jugoslavije na Balkanijadi u Bugarskoj, sa, tada, neprikosnovenim F1A-aicima: Brankom Leskošekom i Georgije Zojčeskim: bili smo prvaci Balkana 1977 sa PUNIM rezultatom - prvim takvim reprezentativnim MAKSIMUMOM u F1A. Evo tog rezultata sa Balkanijade ![]() malo je nasvrljano ali mislim da se moze procitati (balkanijada 1977.jpg) Attachments ---------------- ![]() | ||
| |||
roby![]() |
| ||
Extreme Veteran ![]() ![]() Location: Augsburg | Slika iz 1977 Roskilde,Danska Wch stoje- Oton Velunsek, Tone Vidensek, Branko Leskosek, Gradimir Rancin, Josip Franic, Vilim Kmoh, Mirsad Kapetanovic, cuce-Mirko Bjelajac, Ibrahim Sinanagic,Ladislav Kovacic, Georgi Zojceski (4.jpg) (na startnom mjestu.jpg) Attachments ---------------- ![]() ![]() | ||
| |||
Bozo![]() |
| ||
Extreme Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Nova Pazova | roby - 14/1/2011 18:23 Slika iz 1977 Roskilde,Danska Wch stoje- Oton Velunsek, Tone Vidensek, Branko Leskosek, Gradimir Rancin, Josip Franic, Vilim Kmoh, Mirsad Kapetanovic, cuce-Mirko Bjelajac, Ibrahim Sinanagic,Ladislav Kovacic, Georgi Zojceski E, ove fotke me "u srce diraju" - i pored toga što sam na izbornom takmičenju za reprezentaciju u Somboru bio DRUGA jedrilica od ŠEST, u Dansku 1977 je putovao Tone (nije bio na izbornom!!?), a moja "utešna nagrada" bila je Balkanijada 1977. Bio sam "ljut" na odluku Rančina - bio sam na ivici da odustanem i od Balkanijade - ali sam ipak otišao - i nisam se pokajao - probio sam "rerprezentativni led" za Radoja, Radeta, Jovu, Đoku i sve ostale Pazovčane bez kojih se naredne reprezenacije "nisu mogle zamisliti"!!! Edited by Bozo 18/1/2011 14:16 | ||
| |||
dlaka![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Zaprešić | Kup Republike, mislim ´72. Vili Kmoch, Tom Prukner, Nik, Draž Domitrović, ja i mislim da je onaj striček s fotoaparatom Tomica Lasić (Omiiiii?) (vili.1.jpg) (tom1.jpg) (dlakatomizeman.jpg) (draz.jpg) (nik1.jpg) (vili2.jpg) Attachments ---------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
| |||
Omi![]() |
| ||
Elite Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Karlovac | Je Tomica je sa fotićem ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
| |||
Dražen![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Jarun / ZG | evo, nakon razmišljanja, godina može biti 76 - 78... nikako ranije.. ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
| |||
dlaka![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Zaprešić | Dobio sam par slika od gospodina Geze Večeja iz 1946. godine. Snimljene su na aerodromu u Daruvaru, a na slici je Dragutin Santo. Hvala Gezi na slikama. (Santo-2.jpg) (grupa.jpg) (Santo-1.jpg) Attachments ---------------- ![]() ![]() ![]() ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
| |||
Igor![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Rijeka | Grobnik 1968god.Pripreme za Državno prvenstvo u Vršcu. (PB290430.JPG) (PB290431.JPG) (PB290432.JPG) (PB290433.JPG) (PB290434.JPG) (PB290435.JPG) (PB290436.JPG) (PB290437.JPG) Attachments ---------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
| |||
martin![]() |
| ||
Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Srem, Vojvodina, Srbija | roby - 14/1/2011 18:04 Već 1977 sam dosegao reprezentaciju bivše Jugoslavije na Balkanijadi u Bugarskoj, sa, tada, neprikosnovenim F1A-aicima: Brankom Leskošekom i Georgije Zojčeskim: bili smo prvaci Balkana 1977 sa PUNIM rezultatom - prvim takvim reprezentativnim MAKSIMUMOM u F1A. Evo tog rezultata sa Balkanijade ![]() malo je nasvrljano ali mislim da se moze procitati Roby, pošto nisi spomenuo trećeg člana F1A reprezentacije sa te čuvene Balkanijade, za kaznu ima da napraviš jednog F1N indoor klizača i meni i njemu da dođeš u goste naredne godine (19. Feb). ![]() ... a ja ću da iskopam fotografije sa tavana. | ||
| |||
Omi![]() |
| ||
Elite Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Karlovac | Devedespeta mensečini ![]() Legendarna lada i još legendarnija punica ![]() Edited by Omi 8/12/2011 21:33 (002.jpg) (003.jpg) (007.jpg) Attachments ---------------- ![]() ![]() ![]() ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
| |||
Igor![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Rijeka | Osijek.70 i neke. Nisam siguran za sva imena, pa neka netko tko zna napiše. Edited by Igor 26/8/2012 16:18 (P8260143.JPG) (P8260146.JPG) (P8260151.JPG) (P8260147.JPG) Attachments ---------------- ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
| |||
Igor![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Rijeka | Prije ravno 40 godina. Moja malenkost,Pavelić,Orešković. Grobničko polje. Edited by Igor 26/8/2012 15:55 (P8260152.JPG) Attachments ---------------- ![]() | ||
| |||
Jump to page : < ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 > Now viewing page 16 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2025 PD9 Software | |