| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Niko niš ne dela Jump to page : < ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... > Now viewing page 16 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Aeromodelarstvo - razno -> Slobodna rasprava o aeromodelarskim temama | Message format |
Diogen |
| ||
Elite Veteran Location: Gornji Grad-Medveščak | Danas smo na uobićajenom mjestu isprobali nove LiPO; koliko može povuči za 60 sec ? Rezultat se vidi (ili ne vidi) na slici, zoom maksimalan, hvala Duly na odličnoj Kokamici :-) LP,Diogen (do_kraja.jpg) Attachments ---------------- do_kraja.jpg (19KB - 31 downloads) ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html | ||
agolubic |
| ||
Extreme Veteran Location: Koprivnica | Bravo, i kolko je joža ostal u zraku sa guppyem? I mi smo danas letili ja pandu i buntera a igor ra-ove igor bu stavil slike Kod nas je bilo puno bolje vrijeme nego u zagrebu Moj banter leti odlično a igorove ra treba još neke zreglirat a neki lete isto odlično Pozdrav iz Koprivnice ----- Andy G Kum | ||
Diogen |
| ||
Elite Veteran Location: Gornji Grad-Medveščak | agolubic - 23/2/2008 17:35 Bravo, i kolko je joža ostal u zraku sa guppyem? Kod nas je bilo puno bolje vrijeme nego u zagrebu 7 i po minuta, bez termike,dosta neugodan vjetar, tek se je kasnije razvedrilo. ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html | ||
duly |
| ||
Member Location: Koprivnica | agolubic - 23/2/2008 17:35 Bravo, i kolko je joža ostal u zraku sa guppyem? I mi smo danas letili ja pandu i buntera a igor ra-ove igor bu stavil slike Kod nas je bilo puno bolje vrijeme nego u zagrebu Moj banter leti odlično a igorove ra treba još neke zreglirat a neki lete isto odlično Pozdrav iz Koprivnice evo slika: | ||
nenad |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Dugo sam razmišljao što raditi, malo me muće cijene Ukrainaca pa sam odlučio napraviti F1H model. Krenuo sam od stabilizatora. Probni uzorak je 2,55dm2 i težak ravnih 5g. Mislim da bi se težina još mogla malo skinuti da se dobije 5g ali presvučeni. Nekoliko slika kako sam ja to radio. (P1010029-1.jpg) (P1010034-1.jpg) (P1010040-1.JPG) (P1010002-1.jpg) Attachments ---------------- P1010029-1.jpg (29KB - 31 downloads) P1010034-1.jpg (23KB - 28 downloads) P1010040-1.JPG (87KB - 29 downloads) P1010002-1.jpg (32KB - 33 downloads) ----- nenad | ||
agolubic |
| ||
Extreme Veteran Location: Koprivnica | ovo zgleda predobro a i težina je super ----- Andy G Kum | ||
nenad |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Drugi stab je pred završetkom i mislim da će biti lakši. ----- nenad | ||
agolubic |
| ||
Extreme Veteran Location: Koprivnica | super daj postaj slike znatiželjan sam Sam si rezal rebra ili ti je neko rezal na cnc? Edited by agolubic 23/2/2008 21:16 ----- Andy G Kum | ||
nenad |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Rebra sam radio sam. Napravio sam najprije šablone od vitroplasta, izabrao najlakšu balzu 1mm što sam našao i rezao sa skalpelom. Mislim da ću nova rebra dati rezati na laser CNC, mada već nešto razmišljam da sve to skupa napravim konstrukcijski malo drukčije, neke ideje se već kuhaju. ----- nenad | ||
agolubic |
| ||
Extreme Veteran Location: Koprivnica | igor zakaj još nema slike? ----- Andy G Kum | ||
Diogen |
| ||
Elite Veteran Location: Gornji Grad-Medveščak | Tek toliko da izvjestim svekoliko pučanstvo da smo i ovaj lijepi sunčan dan iskoristili u društvu uobičajene ekipe na uobičajenom mjestu. I časna pionirska, nismo raspravljali o bodovanju z Kup RH . LP,Diogen (uobicajena_ekipa.jpg) Attachments ---------------- uobicajena_ekipa.jpg (24KB - 31 downloads) ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | eto bili danas Andrija, Stipo, maj father i ja na ejrportu pa smo isprobavali Andrija i ja naše f1h modele, a Stipo micro show flyera. Mogu vam reči da je Andrija dosta naučil kaj se tiče šlepanja i da napokon ima konkurentnog modela. Čini mi se da se ove sezone nebudu slagali modeli prije početka same tekme :D hahaha.. Vidimo se na prvoj F1H tekmi | ||
agolubic |
| ||
Extreme Veteran Location: Koprivnica | tak je super mi ide sad je model spreman za valcanje i sljedeči vikend bum probal valcat ----- Andy G Kum | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | nenad - 23/2/2008 21:12 Drugi stab je pred završetkom i mislim da će biti lakši. go go target weight je ( za a1) 4,5 g presvučen Edited by Omi 24/2/2008 22:36 ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | nenad - 23/2/2008 21:04 Dugo sam razmišljao što raditi, malo me muće cijene Ukrainaca pa sam odlučio napraviti F1H model. Krenuo sam od stabilizatora. Probni uzorak je 2,55dm2 i težak ravnih 5g. Mislim da bi se težina još mogla malo skinuti da se dobije 5g ali presvučeni. Nekoliko slika kako sam ja to radio. E, al me veseli da ljudi sami rade modele. Još k tome FF Sam nastavite tak i dalje. ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
Jump to page : < ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... > Now viewing page 16 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |