| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Mujo, Haso i ostali likovi... Jump to page : < ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... > Now viewing page 14 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Aeromodelarstvo - razno -> OT | Message format |
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | zzechner - 29/11/2007 20:01 Zapadel je prvi sneg ... Tovornjak ... Semafor ... Blondinka vsa zadihana potrka na okno. Kamiondzija odpre, ona rece: "Zdravo, sem Jana, tovor ti pada s kamiona, vse bos zgubil!" Kamiondzija ne reagira, pelje naprej. na naslednjem semaforju isto: "Zdravo, sem Jana, ves tovor bos izgubil, neumnez!" Kamiondzija nic, pelje. Spet semafor, spet blondinka, tokrat ze zelo zadihana pravi: "Zdravo, jaz sem Jana, tovor izgubljas!!!" Kamiondzija: "Ja sam Fikret, pada snijeg i sipam sol, pizda ti materina!!" hahahahahahahahahahahahaha | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Trči klinac preko ceste, zgazi ga auto. Okupe se ljudi, pokušavaju pomoći, vide nema mu spasa, mali već jedva diše i uplašeno gleda okolo. Neko iz mase: - Treba zvati svečenika Klinac: Pogledaj na šta ličim, misliš da mi je sad do seksa... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | slete marsovci na zemlju i to pored benzinske pumpe. dođu pumpi i kaže jedan: - pozdrav zemljanine!, a pumpa šuti. ovaj se izdere: - POZDRAV ZEMLJANINE!, a pumpa ni bu. - a jesu ovi zemljani umišljeni, kaže marsovac, a drugi će na to: - Eee da ti možeš kitu dvaput oko sebe omotat i zabit si ga u uho i ti bi bio umišljen... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Išla tri Crnogorca u lov. I tako oni ugledaše orla i sad ga idu lovit. I uzme prvi pušku, ispali par metaka al ga ne pogodi. Drugi mu otme pušku, kao on će njemu pokazat kako se gađa i on ispali par metaka, ali orao još leti. Trećem dopizdilo da gleda te amatere, uzme on pušku, opali par metaka kad tamo orao i dalje leti. nato će: - eeee, svasta vidje, al' da mrtav oroo leti, to jos ne vidje.... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | Iz zooloskog vrta pobegao lav i, dok se muvao okolo, napadne decu koja su se igrala. Zatekne se tu neki covek, skoci na lava, i zadavi ga na licu mesta. Sledeceg dana Politika objavljuje - "HRABRI SRBIN SPASAO DECU OD SIGURNE SMRTI!" Covek koji je ubio lava revoltiran naslovom iz novina dolazi u redakciju i kaze: - "Nisam ja Srbin!" Sutradan Politika objavljuje: - "JUGOSLOVEN JUNAK DANA!" Medjutim opet dolazi covek u redakciju i buni se: - "Nisam ja Jugosloven!" - "A sta si?" - "Ja sam Aljbanac!" Sutradan na naslovnoj strani Politike - "SIPTARSKI TERORISTA UBIO LAVA, LJUBITELJA DECE." | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | pazite ove gradove haha, to je s tog sajta.. (vic.JPG) Attachments ---------------- vic.JPG (115KB - 35 downloads) | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | Vozi čovjek potpuno novog BMW-a po gradu i stane na semaforu. Odjednom - DUM! Tip izadje i vidi da mu se odozada u BMW zabio neki stari Fićo. Tip poludi, a iz Fiće izađe Mujo i kaže: "Sory stari, ali molim te nemoj praviti probleme i zvati policiju, pogledaj kakav auto voziš ti, a kakav ja sirotinja." Tip se sažali...pa kaže ''ajde u redu Mujo'' i on sjedne u auto i krene dalje. Samo do prvog semafora. Čim je stao čuje - DUM! Izadje iz auta i vidi da se ponovo Mujin Fićo zabio u njega. Totalno poludi, ali Mujo izađe i kaže: "Daj stari, molim te ne pravi frku. Imam petero djece, nezaposlenu ženu i deset kredita, samo mi još fale problemi sa policijom". Tip se opet malo smiri i krene do sljedećeg semafora. Stoji, gleda u retrovizor i nemože vjerovati. Opet mu se približava isti Fićo i DUM! Zabije se u njega. Tip sav očajan izlazi iz auta, a iz Fiće mu maše Mujo i viče: "Dobro je jarane! Vozi dalje,to sam ja; Mujo!" | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Novo otkriće u medicini! Čudo! Ruski neurolozi dosli su do naučnog saznanja da postoji živac koji direktno povezuje oko sa guzicom. To su dokazali sa sljedećim eksperimentom: Prvo su pacijenta uboli iglom u guzicu i u oku se istovremeno pojavila suza. Tom su ga istom iglom uboli u oko i pacijent se odmah usrao,..... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
LELO |
| ||
Veteran Location: Sisak | Dođe ciganka kod ginekologa. Doktor kaže "svucite se", ona to učini, doktor priđe, pogleda je i zbunjeno upita : Kako to, kosa ti posjedila, a dolje si crna? Pa doktore, gore BRIGA, a dolje RAZBIBRIGA! | ||
LELO |
| ||
Veteran Location: Sisak | Studentica na medicini polagala neki ispit i izvukla pitanje "Penis"? Kaže ona: - Penis je muški spolni organ, u sredini ima kost, dugačak je oko 30cm... Završi ona, a profesor joj kaže: - Lijepo ste vi to savladali kolegice, samo za onu kost vam se učinilo, a za onih 30cm ste samo imali mnogo sreće! | ||
LELO |
| ||
Veteran Location: Sisak | Studentica polaže kod jednog čuvenog profesora. Sjeda ispred njega, podigne suknju i počinje se rashlađivati tako što podiže suknju gore dolje... Jer je jako vruće... A profesor će mrtav hladan: - Kolegice, to se ne lufta, to se pere... | ||
LELO |
| ||
Veteran Location: Sisak | Studentica polaže usmeni ispit i jedno od podpitanja je bilo što se u ljudskom organizmu povećava 10 puta kad smo uzbuđeni. Ona onako stidljivo kaže: - Pa, penis mislim. Na taj odgovor profesor je ispravi i kaže da je u pitanju zjenica i još doda: Kad bi se penis povećavao 10 puta, vama kolegice ne da bi se zjenice povećale, nego bi vam oči poispadale! | ||
LELO |
| ||
Veteran Location: Sisak | Na predavanju na medicini profesor objašnjava studentima: - U sastavu ljudske sperme najveći postotak čine jednostavni šećeri. Na to jedna studentica prokomentira glasno: - Ako je sperma puna šećera, zašto onda nije slatkog ukusa? U tom trenutku shvati što je rekla i padne od sramote pod stol, a dvorana se trese od smijeha. Profesor, mrtav hladan, odgovara: - To je zato, kolegice, što se receptori za slatko nalaze na vrhu jezika, a ne u dubini grla | ||
LELO |
| ||
Veteran Location: Sisak | Profesor sjedi u restoranu i jede. Dolazi student i sjeda bez pitanja za njegov stol. Profesor, ljutito: - Otkad to orlovi i svinje sjede za istim stolom? Student se digne, pokupi tacnu i kaže: - Dobro, onda letim dalje! | ||
LELO |
| ||
Veteran Location: Sisak | Nije fakultet za svakoga Usmeni ispit na medicinskom fakultetu: - Ako vam je znanje ko' sise, ne moramo ni počinjati s ispitom. (profesor dobio zabranu usmenog ispitivanja) Ispit iz fizike: - Jesu li vama mozak napumpali helijem da biste uopće mogli uspravno hodati? Profesor pravnog fakulteta obraća se trudnoj studentici: - Sad već udvoje dolazite na ispit, a još uvijek nemate pojma. | ||
Jump to page : < ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... > Now viewing page 14 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |