| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Mala škola dobre mjuze. Jump to page : < ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... > Now viewing page 13 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Aeromodelarstvo - razno -> OT | Message format |
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | David Gilmour jučer navršio 64. Sretno mu bilo! ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | http://www.youtube.com/watch?v=g4FkI23EU-4&feature=channel ..nase gore list Edited by Bobo 10/3/2010 18:58 ----- Efteling | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | u subotu, 13. 03. u fabriki Hugh Cornwell a u četvrtak, 18. 03. u areni ramms+tein ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
banjac |
| ||
Veteran | ovog trenutka otišao šleper friške žuje u arenu pa oni koji su sutra tamo neka uživaju | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | banjac - 17/3/2010 12:42 ovog trenutka otišao šleper friške žuje u arenu pa oni koji su sutra tamo neka uživaju idem ja, ali nebum istovarival
----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
banjac |
| ||
Veteran | istovareno je već, aparati složeni i bačve spojene / ko u korenici - jedina je razlika što u areni nije badava | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | banjac - 17/3/2010 23:33 istovareno je već, aparati složeni i bačve spojene / ko u korenici - jedina je razlika što u areni nije badava
Nije valjda vrag da vam je arena uzela pare. ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | banjac - 17/3/2010 23:33 istovareno je već, aparati složeni i bačve spojene / ko u korenici - jedina je razlika što u areni nije badava ...ja bi i u Korenici placo ,samo da ne nosam aparate i bacve.Selili smo ih ko macka macice! ----- Efteling | ||
toni |
| ||
Extreme Veteran Location: Split | Koliko ste ti i Igor popili nije se imalo šta nosit | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Kome nije dosta snjega ,,, ----- | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | banjac - 17/3/2010 23:33 istovareno je već, aparati složeni i bačve spojene / ko u korenici - jedina je razlika što u areni nije badava Zbilja nije bila badava, samo 20 kunića. Za sve one koji nisu bili, bilić slaven je bio, snimka sinočnje atmosfere (nije neka kvaliteta, ali nisam našo bolju)
----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | meni je bilo bolje na ovom: http://www.youtube.com/watch?v=W_Yce8SB0d8 Edited by fly 19/3/2010 14:45 ----- Luka Krušec, CRO 1722 www.atelierfly.com | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | Šalje : Igor Prima : Bobo Datum : 18/3/2010 19:51 Subject : A private message from: Igor Mi popili -a on sve pojeo ----- Efteling | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Zagreb, hipodrom, Metallica pozdrav Koradu!!!
Edited by dlaka 16/5/2010 17:04 ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Jump to page : < ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... > Now viewing page 13 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |