| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Mujo, Haso i ostali likovi... Jump to page : < ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... > Now viewing page 13 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Aeromodelarstvo - razno -> OT | Message format |
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | šef bolnice došao čestitati svom najboljem doktoru: - Zaboga kolega, šta ste se ušutili, ozdravio vam je težak bolesnik. Radujte se! - Ma radovao bi se kada bi mogao. jasno mi je od čega je bolovao, al nije mi jasno od čega je ozdravio. ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Tržili kinez,crnac i Huso posao, pa dođu u Njemačku. odu na benzinsku stanicu i vlasnik kaže: - Ne volim crne i žute ljude, posao ću dati Husi. Sutra da si u 6 na radnom mjestu! Sva trojica odu u hotel na spavanje i uvečer Huso kaže Kinezu: - Ti imaš lak san, probudi me prije 6! Kinez bio ljubomoran pa preko noći ofarba Husino lice u crnu boju, probudi ga ujutro i Huso dolazi na benzinsku pumpu, a šef mu s vratakaže: - Ti, crnac, nema posla za tebe! Kako to crnac, pomisli Huso u sebi, pa se ogleda i vidi crno lice pa ljutito opsuje: - majku mu kinesku, glupan probudio crnca umjesto mene. ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Izlazi plavuša iz WC-a i pita konobara: - Možeš li mi usitniti ovih 70 maraka? - Ne postoji novčanica od 70 maraka, ovo je falsifikat. - ajme meni, pa ja sam silovana!! ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Ide plavuša ulicom u raskopčanoj košulji iz koje viri cica. Vidi to policajac i priđe joj: - Gospođo, znate li da vas mogu kazniti zbog kršenja javnog reda i mira? - Zašto? - upita plavuša - Nemojte se sad praviti da ne znate. Pa viri vam cica iz košulje. - O, bože, zaboravila sam bebu u tramvaju.... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | http://www.youtube.com/watch?v=6Mzk3gVbRt0 ----- Efteling | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | aaaa, dobar je... jel ti fali?? ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | Dražen - 25/11/2007 17:00 aaaa, dobar je... jel ti fali?? meni nee,a tebi.Vidicu po izbornim rezultatima ----- Efteling | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Na času Hrvatskog ućiteljica pita djecu.::: ajde ko če mi reči jednu prostu a proširenu rečenicu ?? Perica:: evo ja,,,,,Moja maca omacila 7 mačića i svi članovi HDZ-a Odlično ...kaže učiteljica.. Prtšlo sedam dana ,,učiteljca da malo ponovi gradivo,,,upita . A ko bi mi rekao jednu prosto proširenu rečenicu ??? --Opet Perica,,,evo jaču::: Moja maca omacila 7 mačića i svi članovi SDP-a Pa kako to Perice ??? Prošli tjedan bili su HDZ-a ?? A progledali,progledali učiteljce !!!!! ----- | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG |
Osvoji 2 avionske karte i plaćene sve troškove za Olimpijske igre 2008 u Pekingu ! (hinezi.jpg) Attachments ---------------- hinezi.jpg (51KB - 29 downloads) ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | pljačka banke u bušlandu... vidi murju: http://uk.youtube.com/watch?v=Dos1bm_tU_k ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | Dražen - 28/11/2007 19:46 pljačka banke u bušlandu... vidi murju: http://uk.youtube.com/watch?v=Dos1bm_tU_k pročitaj description pred kraj | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Na autobusnoj stanici sjede mama i sin. Sin nervozno pita: - Mama, mama, kad će taj autobus? - Eto ga sine, samo što nije... - Mama, mama, kad će taj autobus? - Strpi se sine, sad ce doć... - Mama, mama, kad će taj autobus? - Sine, sad se autobus u stanici farba. Čim se farba osuši, doći će po nas. Na to murjak u blizini ljutito vrisne: - A u vražju mater, sad su ga našli farbat... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Roditelj kod direktora škole na konzultacijama i direktor mu priča: -Vaš sin ima jedinicu iz hrvatskog, matematike, fizike, povijesti,.... -Pa jebo te on će past razred - uzrujano će roditelj -E, ajmo po 500 maraka da neće - reče direktor ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Nedjeljna školska misa. Mali Ivica kleči u ispovjedaonici... - Sinko, što si zgriješio? - Velečasni, u srijedu sam poslije škole iza župe imao s jednom djevojkom intimne odnose! - Sinko, pa bez svetoga sakramenta, to je smrtni grijeh. Koja je to bila djevojka ? - Velečasni, ne smijem vam reći... - Je li to bila Ivanka Martinova? - Velečasni, obećao sam... - Je bila Marica Ferdina? - Velečasni, šutim kao grob... - Da nije slučajno bila udovica Jozefa? - Velečasni, moja su usta zašivena... - Pa nisi valjda s Terezom Frančićkom? - Velečasni, poštujte moje obećanje... - Je li to možda bila Micika Filipova? - Velečasni, prije ću se dati ubiti... - Sinko, tebi nema pomoći! Za kaznu, tri mjeseca ne smiješ u crkvu. Idi sad... Vrati se Ivica natrag u klupu gdje ga čeka njegov najbolji prijatelj Perica. - I, koliko si dobio? - Tri mjeseca poštede i pet novih imena seoskih jebačica !!! ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | Zapadel je prvi sneg ... Tovornjak ... Semafor ... Blondinka vsa zadihana potrka na okno. Kamiondzija odpre, ona rece: "Zdravo, sem Jana, tovor ti pada s kamiona, vse bos zgubil!" Kamiondzija ne reagira, pelje naprej. na naslednjem semaforju isto: "Zdravo, sem Jana, ves tovor bos izgubil, neumnez!" Kamiondzija nic, pelje. Spet semafor, spet blondinka, tokrat ze zelo zadihana pravi: "Zdravo, jaz sem Jana, tovor izgubljas!!!" Kamiondzija: "Ja sam Fikret, pada snijeg i sipam sol, pizda ti materina!!" | ||
Jump to page : < ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... > Now viewing page 13 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |