| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Niko niš ne dela Jump to page : < ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... > Now viewing page 13 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Aeromodelarstvo - razno -> Slobodna rasprava o aeromodelarskim temama | Message format |
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | sony - 11/12/2007 21:26
Našao sam neke stare slike, pa me zanima ,jel ovo model ili ( sjedi neko u njemu )?? Ako su iz obiteljskoga albuma ,bice da ti je dida snjim letio. A i to je razlog, tvoga cestog boravka u D . ----- Efteling | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar |
,,75 Pravljeno u ak Mostar za potrebe snimanja filma Bitka na Sutjesci ----- | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | ----- | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | Evo i Darija na forumu ,''Lesi se vraca kuci'' ----- Efteling | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Ja ,,ja ,,,ali Lesi se vratio kući a Vi još u dijaspori ???!!!! ----- | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | sony - 12/12/2007 18:28 Ja ,,ja ,,,ali Lesi se vratio kući a Vi još u dijaspori ???!!!! Opet Ti .pusti da se Darijo zakaci ----- Efteling | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Sve pozdravlja Sony na putu oko Gračaca,snijeg,vijavica | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Pozdrav drustvu iz Hanovera ! Ovdje na forumu izgleda niko nis ne dela,,, dok se ja patim da zaradim,, za novi kamion,,, 3-4 penjaca,, jahticu,,,, ----- | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Kad već niko ništa ne dela,,,, onda bar slušajte !!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=ES_e_yy0KwM ----- | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | KONOoooBAR !!! Litar belog,,litar sode i nareži meze malo !!! jel jasno !! ----- | ||
Diogen |
| ||
Elite Veteran Location: Gornji Grad-Medveščak | Sony javlja da je na ruti do Hannovera, pa kada nađe webcaffe, javiti će se. Usput, zastao je kod nas u ZGB i uveselio naše juniore literaturom i nekim materijalima. E, to ti je čovjek: ne poznaje te,a pomaže ti da odeš u modelarstvu nekoliko koraka naprijed. LP. Diogen ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Završni radovi.pretinci za alat,sitnice....jedino modeli fale (PB261502.jpg) Attachments ---------------- PB261502.jpg (57KB - 28 downloads) | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Još jedna (PB261504.jpg) Attachments ---------------- PB261504.jpg (63KB - 32 downloads) | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | sviđa mi se kombinacija boja na ovoj podstavi... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Gotovo !!!!! ima li ko kakvu ideju za "presvuč !! Kanti- sonija ?? ----- | ||
Jump to page : < ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... > Now viewing page 13 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |