| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Niko niš ne dela Jump to page : < ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... > Now viewing page 12 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Aeromodelarstvo - razno -> Slobodna rasprava o aeromodelarskim temama | Message format |
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | hari - 3/12/2007 14:54 Soniboj,šta se buniš, uživaš i surfaš dok "Švabe" rade na tome da te propuste dalje ?!Da nisi na granici kakvoj,ako si prazan ne vidim problem,sem ako nisi kakvih modela povoljnih našao pa "poćero" ovamo !? Pozdrav Hari !! Ma čuj ,za ovu lovu surfo bi ja i čeko švabe 3 dana, a na granici sam samo sa živcima , pogotovo kad vidim danas jedan "" fuj "" post od nekog tzv. modelara,, u jednoj drugoj rubrici. A "poćero" ti nisam ništa od modela, bar ne ovim mojim u Mostaru , jer i kad sam i donosio oni to neznaju sastavit, jer su isto tako ,,tzv. ,,,, pa onda ih prodaju po forumima !! Ako tebi ili bilo kom drugom, pravom modelaru šta treba javi,,budemo se snašli nekako,, ima na mojoj "ruti"" nekoliko prodavnica !! Ustvari ja ti u zadnje vrijeme " poćeram " ono što štari nemogu a juniori nebi smjeli "još" !!!! ----- | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | proba slanja slike ----- Efteling | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar |
DOK ti probaš ,,evo poslaču ti ja.. šta če od tebe ostat dok ta slika dodje !! A bogami i od ostalih ,nastave li ovako !!! ----- | ||
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | Auuu Sony,šta si fotki stavio opterećuješ ovaj forum,ali fino je vidjeti i "slikom" šta se radi u MO !A modeli,znam ja da se ti krpaš kao i ja,ništa s ničim ? | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | Jos jednom ----- Efteling | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | ----- Efteling | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | A j... ga bobo i ja sam se mučio s tim http://www.aeromodelarstvo.net/Forum/forums/thread-view.asp?tid=45&... pa vidiš dokle sam doguro Extreme Veteran | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | Igor - 5/12/2007 21:32 A j... ga bobo i ja sam se mučio s tim http://www.aeromodelarstvo.net/Forum/forums/thread-view.asp?tid=45&... pa vidiš dokle sam doguro Extreme Veteran Na gurat cu i ja koju zvjezdicu ----- Efteling | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | šta ima, drogeraš ?? ponestalo šmirgla, pa treniraš slanje fotki... (avatar14050.gif) Attachments ---------------- avatar14050.gif (28KB - 27 downloads) ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Zovko, dobrodošao na forum Treniraš li šta | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | Dražen - 6/12/2007 00:27 : šta ima, drogeraš ?? ponestalo šmirgla, pa treniraš slanje fotki... ----- Efteling | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | Robijasi (Keri & Gringo 2007 007.jpg) Attachments ---------------- Keri & Gringo 2007 007.jpg (22KB - 31 downloads) ----- Efteling | ||
sony |
| ||
U priliku ,ovako je danas bilo na blatu !!! 10ak startova ,meni dosta !! ----- | ||
sony |
| ||
Našao sam neke stare slike, pa me zanima ,jel ovo model ili ( sjedi neko u njemu )?? ----- | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | ----- | ||
Jump to page : < ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... > Now viewing page 12 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |