| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Poklanjamo majicu F3J repke Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 2 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Aeromodelarstvo - razno -> aeromodelarstvo.net | Message format |
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | aha, daklem novo je i graf za rezultate po turnusima kad klikneš na pojedinca. Zahtjevam majcu jer je i to novost br2. ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
Dubravko |
| ||
Veteran Location: Zagreb | aha, daklem novo je i graf za rezultate po turnusima kad klikneš na pojedinca. To još uvijek spada pod novost broj jedan. Zahtjevam majcu jer je i to novost br2. Dakle, još ništa od majice. Traži dalje! P.S. Budući da se opet ja javljam, znači da trebaš tražiti i dalje pod F3J ----- Dubravko | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Dubravko - 2/10/2007 15:01 aha, daklem novo je i graf za rezultate po turnusima kad klikneš na pojedinca. Budući da se opet ja javljam, znači da trebaš tražiti i dalje pod F3J A kako su F3J i F5J srodne kategorije možda i tamo. Ustvari i F3K je donekle slična pa se možda nađe i tamo. Na kraju krajeva nije ni slobodni let za baciti pa možeš i tamo ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | Dubravko - 2/10/2007 15:01 aha, daklem novo je i graf za rezultate po turnusima kad klikneš na pojedinca. To još uvijek spada pod novost broj jedan. Zahtjevam majcu jer je i to novost br2. Dakle, još ništa od majice. Traži dalje! P.S. Budući da se opet ja javljam, znači da trebaš tražiti i dalje pod F3J Kako sam napisao pošto je link drugačiji onda je i novost drugačija..budući da niste specificirali nagradnu igru ja zahtjevam svoju nagradu... Drugač: SE BUM VAS TUŽIL ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Ako ništa drugo tebi bi trebali dati jednu za zalaganje ali onu po koju si krenuo još nisi zaslužio ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | idemo po drugu majcu, link na broj kod slijetanja koji daje imena ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | da nije ono : arhiva :Poretci za kategoriju F3J iz prethodnih godina ( to još nisam viđao prije) | ||
Dubravko |
| ||
Veteran Location: Zagreb | idemo po drugu majcu, link na broj kod slijetanja koji daje imena Daj molim te Leki, nemoj se sramotiti. Dobit ćeš na kraju i ti jedinicu iz zalaganja u prošlosti ----- Dubravko | ||
Dubravko |
| ||
Veteran Location: Zagreb | da nije ono : arhiva :Poretci za kategoriju F3J iz prethodnih godina ( to još nisam viđao prije) To samo znači da ni ti nisi prije dobro gledao ----- Dubravko | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | Ma arhiva vijesti ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | A dali je to možda u rezultatima da možeš vidjeti svaki turnus posebno, tj poredak nakon svakog turnusa. Ako je poklanjam svoju maicu Lekiju. ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Eto linkpvi: http://www.aeromodelarstvo.net/RezultatiF3_kronologija.asp?NatID=25... ilihttp://www.aeromodelarstvo.net/RezultatiF1_kronologija.asp?NatID=245&Kategorija=F1&Vrsta=&Turnus=3 itd i itd. bravo ja ! ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | ti si svoju majcu već dao... i to ti je već davno tu ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | U svakom slučaju, ako i nije to, meni se jako sviđa. Možeš pratiti svoj ili bilo čiji plasman tjekom cijele tekme. ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | evo još jedna novost moj 100 . ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 2 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |