| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Mujo, Haso i ostali likovi... Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 ... > Now viewing page 2 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Aeromodelarstvo - razno -> OT | Message format |
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Lijepo dok je još toplo,na balkon i šmirglaj.Samo se izmotavaš | ||
sabahudin |
| ||
Member | igor1 - 25/9/2007 13:08 Lijepo dok je još toplo,na balkon i šmirglaj.Samo se izmotavaš Mislis kao Pinokijo??? Ma strasno... | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Pita djevojka svoju kolegicu: - Može li se zatrudnjeti od analnog seksa? Odgovori kolegica: - A što misliš kako nastaju političari? ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | NA KONGRESU TRANSPLANTOLOGA: Predstavnik britanskih liječnika izvještava: Našli smo čovjeka bez kralježnice, presadili smo mu kralježnicu i sada, nakon samo tjedan dana provedenih u bolnici, a zahvaljujući otkrićima britanskih znanstvenika, taj se čovjek odlično osjeća, vec je vani i traži posao. Predstavnik francuskih liječnika izvještava: Mi u Francuskoj smo učinili puno značajniju stvar! Uzeli smo čovjeka koji nije imao jedno plućno krilo, presadili smo mu plućno krilo i nakon samo tri dana on se odlično osjeća, već je vani i traži posao! Predstavnik talijanskih liječnika izvještava: Mi smo uzeli dva pacijenta bez srca, presadili smo svakom od njih polovicu zdravog srca i nakon samo dva dana, obojica se odlično osjećaju, već su vani i traže posao. Predstavnik hrvatskih liječnika izvještava: Nas ipak ne može nitko stići. Mi smo uzeli tri čovjeka apsolutno bez mozga, postavili smo ih na čelo države i u rekordnom roku već je više od pola stanovništva vani i traži posao!!! ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Recept za lički bakalar: U veći lonac na dno se stavi red kiselog kupusa. Zatim se na to stavi red suhih rebrica i red oguljenog krumpira. Zatim opet ide red kiselog kupusa, pa red suhih rebrica, pa red krumpira (Umjesto rebrica može se staviti i red suhih kobasica). Nadolije se vode i dodaju začini po volji. Zatim se uzme jedan poveći, suhi bakalar, i njime potpali lonac. ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Kupili Mujo i Fata prezervative s različitim okusima. Kad su došli kući, kaže Mujo: - Fato, ja ću ugasiti svijetlo, stavit ću jedan od fudrina, a ti trebaš pogoditi koji je okus. Mujo ugasi svijetlo, a Fata ga odmah uzme u usta i reče: - Gorgonzola! - Čekaj bona, nisam ga još stavio. ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Zamolio medo zeca da mu čuva njegovog gorilu dok se on ne vrati sa odmora: -Znači razumio si zeko - 1 bananu mu daj za doručak, 2 banane za ručak i 3 banane za večeru. I pazi da ga nikad, ama baš nikad ne dodirneš po krznu! Tako je i bilo. Prvih dana zeko se pridržavao dogovora, ali ga je kopkalo šta bi bilo kad bi dotaknuo gorilu po krznu. I zeko odluči da ga dotakne. Kad ga je dotakao, gorila se okrenu i pojuri za njim. Zeko prestrašen krene da trči koliko ga noge nose. Ganjao ga tako gorila po cijeloj šumi, oko stabala, kroz trnje, kroz prašinu i blato, uzbrdo i nizbrdo... Zeko prepliva rijeku, a gorila za njim. Zeko trk preko livade, saplete se o neki kamen i padne. Zadihan i znojav, gorila mu priđe, pipne ga i reče: - Loviš! ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Došo Mujo u dućan i kaže: Kilu limuna molim! Pita prodavačica: Oću vam ih u škarnicl stavit? Mujo: Ne, nego ću ih šutat do doma... Edited by Dražen 27/9/2007 21:28 ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | FAZE U ŽIVOTU MUŠKARCA: 1. neoženjen 2. oženjen 3. razveden (_neozenjen.jpg) (_ozenjen.jpg) (_razveden.jpg) Attachments ---------------- _neozenjen.jpg (86KB - 48 downloads) _ozenjen.jpg (64KB - 46 downloads) _razveden.jpg (23KB - 50 downloads) ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Jednog dana, dječaku njegov školski kolega kaže da svi odrasli imaju tajne, a najbolji način da se od njih izvuće novac je da se kaže "Znam pravu istinu" čak i kada nije tako. Dječak odluči isprobati taj recept kod kuće i kaze mami -Znam pravu istinu. Ona mu odmah da 500 kn i kaže: - Ni riječi o ovome tvome ocu. Zadovoljan lakom zaradom, dječak dočeka svoga oca ispred kuće i ponovi: - Znam pravu istinu. Otac brzo izvadi 1000 kn, uz uvjet - samo niti riječi mami. Ohrabren, dječak pokuša provesti isti plan sa vrtlarom. - Znam pravi istinu, kaže mu dok obrezuje zivicu. Vrtlar padne na koljena, širom rasiri ruke i kaže: - Sine zagrli tatu! ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Mujo kosi, a Japanac uzeo štopericu, olovku i papir i mjeri Muji produktivnost. Poslije prvog otkosa, kaze Japanac: - Ne valja Mujo, imas prazan hod. - Kako ba prazan hod? - pita Mujo. - Pa lijepo. U jednom smjeru kosiš, a kad vraćas kosu, vraćas je u prazno. Nego, da naoštrimo kosu i s druge strane, pa da i u drugom smjeru kosiš. I tako i bude. Kosi Mujo, a Japanac opet: - Ne valja Mujo. Imas prazan hod. - Pa kako bolan opet prazan hod? - Lijepo! Kosis u oba smjera, ali imas prazan hod, jer vrtiš straznjicom džabe. Nego da ti zavežemo grabljice da odmah travu rastresaš da se brze suši. I tako i bude. Kosi jadni Mujo tako opremljen, kad eto ti Fate. Nosi ručak. Na glavu stavila posudu s kiselim mlijekom, u jednu ruku posuda s pitom, a u drugu košara s hranom i pivom. Ide polako prema Muji, a on kad je vidi kako zanosno njiše bujnim bokovima, kaze: - Bona Fato, ne njiši tako bokovima, ako Japanac vidi da mi se diže,odmah će mi utvrdit' prazan hod i objesiti fenjer da kosim i noću! ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | miki naš jedini... (miki_banderas.jpg) Attachments ---------------- miki_banderas.jpg (95KB - 46 downloads) ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Sunčali se Crnogorci na nudističkoj plaži, kad reče jedan drugom: - Čuj, pa ti si stvarno obdaren... a što ga ne bi pokrio listom i naplaćivao gledanje 1 €? Učini on tako, pokrio ga listom i stao, napravio se pozamašan red žena, sve znatiželjne da vide to čudo, ubacuju u košaricu po 1 €, kad jedna u nizu kaže: - Čuj, stvarno ti je velik, a što misliš da skoknemo gore u hotel do moje sobe na sat-dva? a on će na to: - E, mala; da je moj htio radit, ne bi prosio. ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Našla se tri junaka Rambo, Bruce Lee i Vuco s namjerom da istjeraju iz špilje strašnog zmaja. Prvi ulazi Bruce Lee, čuje se buka i nakon 10 min izlazi Bruce Lee cijeli krvav i kaže - Koji strašni zmaj - i pade mrtav. Nakon toga ulazi Rambo pod punom ratnom spremom. Čuje se pucnjava, eksplozije.. i nakon 20 min izlazi Rambo i kaže - Koji strašni zmaj - i pade mrtav. Nakon toga ulazi Vuco, Čuje se neka buka ala pjevanje, zvuk razbijenih čaša.. i nakon 4 minute istrčava ti zmaj i kaže - Jebote koja seljačina... Edited by Dražen 2/10/2007 20:27 ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | jel se netko sjeća ovog malog? (marsupilami810_t4.jpg) Attachments ---------------- marsupilami810_t4.jpg (95KB - 43 downloads) ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 ... > Now viewing page 2 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |