| ||
![]() | ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
![]() Moderators: igoruav Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 2 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F3A | Message format |
fly![]() |
| ||
![]() Elite Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Koprivnica | jel trup sličan možda malo bossanovi? | ||
| |||
igoruav![]() |
| ||
Veteran ![]() ![]() Location: Zagreb | Je, ali po tipu su modeli drugaciji adr. je vise F3A, dok je boss. 3D model. ----- Igor | ||
| |||
fly![]() |
| ||
![]() Elite Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Koprivnica | razlika je kolko sam skužil razlika je u kabini, kapotažu, stabilizatorima i krilu | ||
| |||
fly![]() |
| ||
![]() Elite Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Koprivnica | ako se jedan od vas dvojice odluči prodavati taj model javite mi | ||
| |||
igoruav![]() |
| ||
Veteran ![]() ![]() Location: Zagreb | Mozda, ali potpuno opremljenog. Vidjeti cu kada ga zavrsim. ----- Igor | ||
| |||
fly![]() |
| ||
![]() Elite Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Koprivnica | fantastično...jel to Lehkecov ex motor? | ||
| |||
igoruav![]() |
| ||
Veteran ![]() ![]() Location: Zagreb | Ne to je moj motor sa starog su31. ----- Igor | ||
| |||
fly![]() |
| ||
![]() Elite Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Koprivnica | aha | ||
| |||
BuBizgb![]() |
| ||
Extreme Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Zagreb | ... bili Igor, moj stari i ja jucer u Cazmi ... evo par slika ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
| |||
šika![]() |
| ||
Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Osijek-Briješće | jigi mora da model leti mrak pozdrav šika | ||
| |||
igoruav![]() |
| ||
Veteran ![]() ![]() Location: Zagreb | Leti prilicno ko pravi F3A model, ali ima snage za okomito penjanje koliko hoces. Moram motor malo u desno i to je to. ----- Igor | ||
| |||
BuBizgb![]() |
| ||
Extreme Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Zagreb | evo i jedan filmic od jucer !!! ... meni se nesvidja (ja ga radio i snimo) ... a reko kolko sra** ima na jubito ... ovo je jos jedno u nizu ... ak nis drugo mozete poslusat klubski hit iz 2003. ![]() ![]() ... najbolje letove nisam ni snimio .. ponestalo trake !!! ... nadam se da ce bit bolji nastavak po boljem vremenu i vise inspiracije ![]() http://www.youtube.com/watch?v=Fa2nDGbBKb4 pozz, Marko | ||
| |||
dfurdi![]() |
| ||
Regular ![]() ![]() Location: Zadar | Čini mi se stvarno odličan model. Jel može samo proizvođač da ga pokušam naći u nekom od internet dućana? Unaprijed hvala! | ||
| |||
igoruav![]() |
| ||
Veteran ![]() ![]() Location: Zagreb | Na mojoj nema imena proizvodaca, kupljena je u Schweighoferu. ----- Igor | ||
| |||
BuBizgb![]() |
| ||
Extreme Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Zagreb | ... mislim da je Igorova kupljena u lindigeru a moja u svagiju(vise ih nema) ni ja neznam ko je proizvodjac ... jedino sto sam naso na netu ... http://www.modelflight.com.au/rc_model_power_planes/freestyle_adren... | ||
| |||
Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 2 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2025 PD9 Software | |