| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Kutak za "šoferski" trenutak :) Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 ... > Now viewing page 2 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Aeromodelarstvo - razno -> OT | Message format |
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | zzechner - 3/11/2009 21:41 E Sony, ode ti u "blogere" i to poetske Iskreno, ne bih se mijenjao s tobom, ali je istina i da bih ti rado pravio drustvo, ma sto tko mislio o tom.... ma zasto bi netko sto mislio......pa to je sada moderno ...... Edited by Damjan 2/12/2009 19:29 ----- Damjan, Aeroklub KRKA | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | Damjan - 2/12/2009 11:20 zzechner - 3/11/2009 21:41 ma zasto bi netko sto mislio......pa to je sada moderno ...... E Sony, ode ti u "blogere" i to poetske Iskreno, ne bih se mijenjao s tobom, ali je istina i da bih ti rado pravio drustvo, ma sto tko mislio o tom.... suvozac dobro dodje u kriticnim situacijama, npr. zasto se upustiti u rizicno preticanje, kad mozes ovako lagano kilometrima Edited by zzechner 3/12/2009 07:18 (uska cesta.jpg) Attachments ---------------- uska cesta.jpg (23KB - 309 downloads) ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | http://www.youtube.com/watch?v=99q9yXolBME&feature=related ----- Efteling | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | |||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Braca,, Ovo ne spada pod ovu temu ! Ovo bi bilo za "zatvorski trenutak "!! Ovaj Rumunski kreten nije vozač,, i ko zna jeli još i živ ?? ----- | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Pozz,,,iz Slunja (mislim ) Vrijeme je ko što znate u pm,,, Nije ni za grudvanje !! Hvala Omiju na popravku sprave !! Bravo Majstore !!! ----- | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | Punica htjela vidjeti kako zet zaradjuje za zivot... | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Pozz iz Hanovera !Ćestitam Ivi mome kandidatu a i gradjanima HR na predsjedniku ,,i idem proslavit to u jedan modelarski dučan !! A dučan radi i nedeljom ,,,24 sata ,, ustvari nikad nezatvara !! A ima modela ,,,,,Made in ,, Deutchland,, Brazil,, Thaivan ,, a Bogami i domače proizvodnje !! Pa eto ako imate preporuku iz iskustva ,,,,,nije na odmet ! ----- | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | sony - 10/1/2010 21:56 Pozz iz Hanovera !Ćestitam Ivi mome kandidatu a i gradjanima HR na predsjedniku samo sam čekao ko će prekinut izbornu šutnju... a ko bi nego hercegofci... a po pitanju modela, pretpostavljam da su ti prioritet oni iz brazila, ako ništa drugo - zbog specifične težine... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Dražen - 10/1/2010 22:16 sony - 10/1/2010 21:56 Pozz iz Hanovera !Ćestitam Ivi mome kandidatu a i gradjanima HR na predsjedniku samo sam čekao ko će prekinut izbornu šutnju... a ko bi nego hercegofci... a po pitanju modela, pretpostavljam da su ti prioritet oni iz brazila, ako ništa drugo - zbog specifične težine... A čuj Draž ,,, ne kaže se Hercegofci,,,,, nego Hercegovci ili Hercegovanci !! ( ovi drugi su inače Bandičevi glasači !! ) I ako još nešto protiv Hercegovaca ,,,,,kandidiraču se tebi u inat za selektora FF- HR !!! Uostalom ,kad može Bandić za predsjednika ,,,ja bar mogu za selektora !! Edited by sony 12/1/2010 00:17 ----- | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Stanje na putevima :::: Ako neko sjedi kod kuče ,,,,neka nastavi sjedit !! Kroz HR ,,putovat ,ravno avanturi,,, ili slikovito rečeno ::Potuč se sa crncom u tunelu !!! ----- | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | dakle ,,,ko je u krevetu ,,neka ne ustaje ,,,nema potrebe ,, !! Kroz Liku ,,, Zeko traži mamu !!! A vjetar tako puše ,,,,,ili da vam dočaram kako,,,,,, Nosi djecu iz drugog u četvrti razred,, ----- | ||
Don |
| ||
Member | Kad je šoferu previše hladno .... http://24ur.com/novice/crna-kronika/video-pozar-vreden-40-tisoc-evr... LPD | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | Na vratima neba stoji jedan jako ljut covjek i urla : Pa sta se desava ? Sta ja tu radim ? Pogledajte me ! Od starosti?Nemoguce! Pa imam samo 35 godina! ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Stanje na cestama ,,, Odlično !! za one sa niskim tlakom . Samo vozi i ponavljaj u sebi ,,,Nena snjega ,,nema leda ,,nema ,,, I eto tlaka u normalu ,,event,,, malo povišen !! ----- | ||
Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 ... > Now viewing page 2 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |