| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Niko niš ne dela Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 ... > Now viewing page 2 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Aeromodelarstvo - razno -> Slobodna rasprava o aeromodelarskim temama | Message format |
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Dražen - 10/6/2007 08:30 ceki, molim te, možeš li pojasniti kolika je razlika na gumenjacima između obične elise i ove bolje, sa promjenjivim korakom? može li se bolji učinak opisati u nekim postocima? Razlika 30 % u korist promjenljivog koraka | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Ja bi trenirao popodne na Grobniku ali mi nema tko puštati a dvojku | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | imam stari krilo od A1-ice i radim nove uške. centroplan je presvučen s duplim japancem, a uške bi presvukao sa lightspanom ili nečim sličnim. da li to hoda. da li je netko probao presvlačenje sa različitim vrstama presvlake? ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | igor1 - 3/7/2007 12:11 Ja bi trenirao popodne na Grobniku ali mi nema tko puštati a dvojku ja idem sutra za opatiju, pa ti mogu asistirati 2 sata. u opatiji je neka prezentacija putovanja na Tenerife. možeš samnom ak si zainteresiran. ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Jučer sam skratio feder na kuki za jedan zavoj da ne bi bilo na Kmochu ajme majko | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | igor1 - 3/7/2007 12:17 Jučer sam skratio feder na kuki za jedan zavoj da ne bi bilo na Kmochu ajme majko jesi li isprobao sa ribičkom vagom na kolko otvara? ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Nisam probao mjeriti.Gdje ima tih ribičkih vaga.Je to dinamometar neki?A znači spremaš A1 za Kmocha??? | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | to imaš u ribičkim dučkasima, samo nesmije biti za velke ribe, jer nije precizna... bilo bi idealno do 10-12 kila. bilo je u ribomaterijalu, danas valjda kod privatnika... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | za kmocha je pila spremna , ovo mi je rezerva za slučaj da mi bombinjo otme onog kojeg sam si bezecao... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Moram za dogodine složit A-1 ali u kučnoj radinosti.Čista klasika:balza,smreka,japanac.... | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | pa složi nešto, nabavit ću ti cijev od karbona. ili ćeš i to od balze? a smreka je iz Generalskog stola ili iz švagija? ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Da jedino će cijev biti karbon.Muči me kuka.Valjda će na Kmochu biti toga.Svi su nešto nudili... | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | na to si trebao misliti na PUSTI... kuka i knips... leki je sad donio lijepih knipseva uz u-krajine... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
h.kreso |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Ne diraj! To je moje | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Dražen - 3/7/2007 13:20 Smreka iz Miba ,iz dežele pa složi nešto, nabavit ću ti cijev od karbona. ili ćeš i to od balze? a smreka je iz Generalskog stola ili iz švagija? | ||
Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 7 ... > Now viewing page 2 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |