| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Mujo, Haso i ostali likovi... Jump to page : < ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... > Now viewing page 10 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Aeromodelarstvo - razno -> OT | Message format |
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | Žena stoji gola pred ogledalom u spavaćoj sobi. "Izgledam debelo i ružno". Okreće se ljutito prema suprugu. "Sad bi ti trebao da mi daš kompliment!". "Imaš dobar vid..." | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | Gradonačelnik Zagreba pozvao tri poduzetnika, dalmatinca, hercegovca i zagrepčanina da mu podnesu ponudu za preuređenje ureda. Dalmatinac i zagrepčanin se odmah prihvate mjerenja, računanja i zapisivanja dok se hercegovac šetkao okolo grickajuci čačkalicu i pijuckajući kavicu. Nakon sat vremena priđe dalmatinac gradonačelniku te mu kaže: "Šjor, ja bi sve ovo ća vam triba moga napraviti za 80 tisuća kuna; 30 za materijal, 30 radnicima, 10 za putne troškove i 10 meni". Zatim priđe zagrepčanin i kaže: "Gospon, to bu Vas došlo 70 tisuća kuna: 30 za materijal, 30 radnicima i 10 meni". Kada se prva dvojica udalje, dođe hercegovac i kaže: "Rođo, moja cijena je 270 tisuća kuna!". "Ajoj!" uzvikne gradonačelnik. "Pa nisi ništa niti mjerio niti računao. Daj mi objasni kako si došao do tog iznosa?" Hercegovac odgovara: "100 tisuća tebi, 100 meni a 70 tisuća ćemo dati purgeru da napravi posao! | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | To ,,, to toooo je pravi Ero !!!! ko zna ,zna !! ----- | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | Kritika djeluje ,nema sta.Ova zadnja dva su za pet! ----- Efteling | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | iz galerije ljigavih faca: (00084.jpg) (00099.jpg) (00111.jpg) (00120.jpg) (00123.jpg) Attachments ---------------- 00084.jpg (32KB - 28 downloads) 00099.jpg (30KB - 29 downloads) 00111.jpg (29KB - 33 downloads) 00120.jpg (28KB - 35 downloads) 00123.jpg (36KB - 25 downloads) ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Vrača se autobos pun putnika iz NJemačke i negdje u Hercegovini izmedju brda na sred ceste barikada. Stoje dvojica sa maskama i kalašima i ,,, hop ,, upadaju u bus ... ""Ajmo ljudi vadi lovu,, zlato i ostalo"" Trpaju ljudi u vreču i šute. Dodje pljačkaš do kraja busa i kaže momku... Šta ti čekaš """, Momak.. Nemoj mene rodjo,,, ja sam hrvat ko i ti ,,,braća ,,, znaš ,,ono Ajd u p.. materinu,,, nijeti ovo popis pučanstva ,,ovo je pljačka !!!! ----- | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Sjede dvije plavuše na autobusnoj stanici i dođe bus pa upita jedna: - Oprostite, mogu li ovim busom do Črnomerca? - Na žalost, ne možete, odgovori vozač. A druga će plavuša: -A ja? ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Pita plavuša crnku: - Šta misliš što je bliže mjesec ili London? - London! - Haloo, a da li ti negdje vidiš London? ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Plavuša baca cigle u vodu i viče - Gle čuda! Gle čuda! - Što je, u čemu je čudo? - Cigle kockaste, a ispadaju krugovi. ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Mujo se žali Hasi: - A jest zajebano ovo pomicanje satova! - Pa zašto, Mujo? - Umjesto u krevetu, jutros mi se digao u tramvaju! ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | i na kraju, darijev omiljeni: Kaže Mujo Fati: - Ako pogodiš odgovor na zagonetku, bit će seksa večeras, a ako ne, ništa do daljnjeg! - Što je to malo čupavo, bijelo, ima četiri noge, dugačak rep i voli mlijeko? Fata: - Krokodi! - Dovraga, Fato, uvijek pogodiš! ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
LELO |
| ||
Veteran Location: Sisak | Amerikanac nervozno pita Muju: Što ste vi bosanci takvi, niti što znate, niti vas što interesira? Mirno Mujo odgovori: Niti znam, niti me interesira!!!! | ||
LELO |
| ||
Veteran Location: Sisak | Tipični macho muškarac oženi tipičnu ljepoticu i nakon vjenčanja objašnjava joj pravila: Dolazit ću doma kada hoću, i ako hoću, i u koje vrijeme hoću i očekujem da se ne buniš. Očekujem odličnu večeru na stolu, osim ako ti javim da ne dolazim na večeru. Odlazit ću u lov, ribolov i kartanje kad hoću sa svojim frendovima i da me nisi maltretirala zbog toga. To su moja pravila! Imaš li komentar? A njegova će žena na to: - Ne, sve mi odgovara, samo da znaš da će u ovoj kući svake večeri oko sedam sati biti seksa, bilo da si doma ili ne!!!!!!!! | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | E,tako je to Attachments ---------------- 42_pics_31995.jpeg (31KB - 56 downloads) | ||
LELO |
| ||
Veteran Location: Sisak | Muž i žena imaju gadnu svađu na svoju 40.godišnjicu braka. Muž ljutito kaže ženi: Kad umreš dobit ćeš spomenik na kojem će pisati: "Ovdje leži moja žena - hladna kao uvijek". - A zar tako? Kad ti umreš dobit ćeš od mene spomenik sa posvetom: "Ovdje leži moj muž - konačno ukočen i tvrd". | ||
Jump to page : < ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... > Now viewing page 10 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |