| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Niko niš ne dela Jump to page : < ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... > Now viewing page 10 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Aeromodelarstvo - razno -> Slobodna rasprava o aeromodelarskim temama | Message format |
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | sony - 22/11/2007 21:58 Reci Sony jel modelarnica na istom mjestu ko i 85*god?A tek kad isučem sabljeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!! | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Da, da još uvijek !! ----- | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | oprosti sonjo, nije bilo namjerno... svaka čast da stigneš i modelirat pored ostalih obaveza... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Ja ,ja ok je ,,meni moš svašta reć ,,, zezamo se !!!!!! nego vidim tu okolo malo se prepirete oko bodova, dozvola, rang lista itd. Pa nemojte ljudi, počinjeta mi lagano ličiti na jednu Vašu jugozapadnojugoistočnosjeverno od hr,,nečemo je imenovat ali na vašu radost ta je država danas u Sarajevu imala zajednički sastanak obe mod. komisije, sa obečavajučim pomacima na bolje a sve zbog onog "mog čuvenog pisma "" ma ja se nebih mešal,,,,,svako dobro i Vama i nama !!!! ----- | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Ma koje pismo ? Ono je bila diplomatska prosvjedna nota za UN | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | He He ,,malo diplomatska malo prosvjedna a imala je učinka ! Što je i bio cilj .Možda smo blizu cilja ,sve su prilike,,. Vise nije do mene ,nit je i bilo. mi smo se nešto dogovorili,,,sad su ""šefovi "" na potezu. eto ih taamoooo,,, !!!zabolime,,,,, ----- | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | ----- | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Dobri stari (pokojni) Rossssiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!! ----- | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | ----- | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Ovo gognja ležište če uskoro da se ispuni !!! dobro ljudi radi li iko šta !! Ili imate lovice pa samo kupujete ?? ----- | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Za sada samo uspješno razbijam | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Pa ,,85 nisi se dovoljno istrenitao u Mostaru Ajd kad dođeš nastavičemo lekciju ----- | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Još ćemo vidjet ko če kome dati lekciju na Soko kupu (kad dođem nakon 23 godine ) | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Obavještavam Cjenjani publikum da je opklada dogovorena ::: Gajba pive propisno ohlađena u obližnjem potoku, stim da je gubitnik pješice donese iz (ne tako obližnje )prodavnice ps. povedi i pomočnika,,,,lakše je nosit udvoje ----- | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Ma Sonjo prijatelju gajba pive če pasti ionako,taman izgubio ,u što sumnjam | ||
Jump to page : < ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... > Now viewing page 10 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |