| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Mujo, Haso i ostali likovi... Jump to page : < ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... > Now viewing page 9 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Aeromodelarstvo - razno -> OT | Message format |
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | zzechner - 8/11/2007 21:27 Tko se na Toyoti opeče i na Lexus puše. Izvini ,izglda da je kasno. ----- Efteling | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Evo jedan koji smo dobili od nekog Makedonca pa ga šaljem u izvornom obliku... Pichka i Plochka )) Tusirala se neka zena i oklizne se o sapunu. Pade sa rasirene noge (shpaga pozicija) na plocke i zalepi joj se picka na plocke (vakum). Pokusava ali ne moze da ustane... Neko vreme kasnije dogje njen muz sa posla i vidi je u takvom polozaju, upita sta je i ona mu objasni. Ceo nasmijan pokusa da je odlepi ali ne ide. Pokusava li ne ide, udari ga nervoza... Sta to bese zeno? - kaze on - Koje picketine imas ti jebo ti ja mater.... Nista! Pozvacu ja komsiju Peru, on je vodoinstalater pa vise zna kako treba sa plocicama. I tako bi. Dogje Pero, proceni situaciju kao "profesionalac" i dogje do zakljucka: Pa vako cemo, razbicu ja plocke cekicom okolo pa ona neka ustane sa plocicom i onda je vec lako. Da bre, kako se nisam setio - kaze muz - samo sacekaj malo, i poche da joj miluje grudi i bradavice. Sta radis bre budalo ?- upita Pero. Cuti bre, nego mi pomozi da je popalimo pa kad se navlazni izgurachemo je u kuhinji a tamo su plocice jeftinije. ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Skleroza je najbolja dijagnoza;ne boli ,a svaki dan čuješ neku novost. | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | ..7 sati ujutro. Muz dolazi kući i nalazi uznemirenu suprugu u hodniku. Ona: "Nesto si okasnio, superman?" On: "Mogu ti objasniti. Draga, zao mi je, ali bio sam s klijentima... " Ona: "... i onda si cijelu noc do 7 diskutirao, jelda, superman?" On: "Ma pusti me da izgovorim. Uspio sam dobit novog klijenta za tvrtku, odveo sam ga na finu veceru... Ona: "... i to do 7 sati ujutro? Superman, pa kolko me glupom smatras?" On: "Ma priznajem, isli smo poslije u nocni bar nesto popiti, tamo smo bili do 3..." Ona: "...da da, superman, do 3. A sto je bilo do 7? No, superman?" On: "paaa, otisli smo u plesni klub, no ja sam samo gledao, bilo je dosadno." Ona: "Sve OK, superman, sam si gledao i cekao. Sto jos trebam vjerovat?" On:Ma pusti me da izgovorim i slusaj. Ma zasto me stalno zoves superman?" Ona: "Jer samo superman nosi gace preko hlaca..." ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
LELO |
| ||
Veteran Location: Sisak | Poslije prve bračne noći razgovaraju Mujo i Fata. Ja ću tebe Fato zvati EVA jer si mi prva žena u životu. Dobro, onda ću ja tebe zvati PEUGEOT 306...... | ||
LELO |
| ||
Veteran Location: Sisak | U gostioni cigan svira sa svojim sastavom a jedan gost ga upita: Znaš li ti Cigo sve svirati? Znam baš sve, gospon, ali to se plaća. A koliko se plaća? Zavisi od pjesma, odgovori Cigo. Znaš li onu: Žute ruže? Znam gospon. Okrene sesvojim sviračima i prokomentira na glas: Vidite što je pravi gospodin, odmah izabere najskuplju. | ||
LELO |
| ||
Veteran Location: Sisak | U istoj gostioni gost pita Cigu koliko košta pjesma. Pa košta 50€. Može li malo popusta? Kako da ti dam popust kad mene košta 37€. | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Bobo - 8/11/2007 17:42 zzechner - 8/11/2007 15:04 Mujo je šel živet v ZDA in je najel stanovanje. Kmalu je opazil, da je v njem precej miši. Ker še ni znal dobro angleško, ga je skrbelo, kako razložiti lastniku: - Tom and Jerry, you know? - Yes, I know! - E, pa - Jerry!! Pun kurac! De prevedi ovo prvo!! Ošo Mujo da živi u ESADE i našo stan. Al ubrzo je skonto, da je sve puno miševa. Kako nije baš najbolje govorio engleski, objasnio je stanodavcu: - Tom and Jerry, you know? - Yes, I know! - E, pa - Jerry!! Pun kurac! Bolan Slobo, jesi skonto ? ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | Ošo Mujo da živi u ESADE i našo stan. Al ubrzo je skonto, da je sve puno miševa. Kako nije baš najbolje govorio engleski, objasnio je stanodavcu: - Tom and Jerry, you know? - Yes, I know! - E, pa - Jerry!! Pun kurac! Bolan Slobo, jesi skonto ? [/QUOTE JEDVA !! Samo prevod je prva liga,cisto sumljam da Vam je Darijo jedini Bosanac u klubu!! ----- Efteling | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Bobo - 9/11/2007 15:33 Ošo Mujo da živi u ESADE i našo stan. Al ubrzo je skonto, da je sve puno miševa. Kako nije baš najbolje govorio engleski, objasnio je stanodavcu: - Tom and Jerry, you know? - Yes, I know! - E, pa - Jerry!! Pun kurac! Bolan Slobo, jesi skonto ? [/QUOTE JEDVA !! Samo prevod je prva liga,cisto sumljam da Vam je Darijo jedini Bosanac u klubu!! Ma nisu još skontali :::: Tek če u nedjelju poslje mise ----- | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Hercegovac negdje u Bosni u kafićuporučuje kafu,, onako na šatro:: dajte mi jednu "" fuka " Konobar:. oprostite nerazumjem šta je to? a izvini,,, kafa Domalo hercegovac ožednio i poručuje..::: konobar,,,, jednu "vupi" KOnobar: izvini,,,a šta ti je to ?? piva ,,, !!!piva !! Došlo ljeto , dotični konobar pošao na godišnji pravac more i stao malo u herc. da odmori u kafiću I poručuje :: konobar ::::: ,,, fuka,,,------ i kafa stignu za par min. Domalo mušterija ožednila i zove konobara ::molim "vupi "" Konobar::: očeš " dnohla " Ma naću,,,,, daj mi Karlovačko !!!!!!!!!!!!!!! ----- | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | http://www.youtube.com/watch?v=WMawaPEqg1I ----- | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | http://www.youtube.com/watch?v=YXZjvO24hLA I kad padaš---- letiš. (samo se poslje teže zakrpi ) ----- | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | Ulazi mali Perica u ljekarnu i vec sa vrata stade i viknu: "Imate li kondome?" "Ne vici mali! Stani u red i pricekaj!" - ukori ga ljekarnica a kad je dosao na red rece: "Mali, kao prvo: nije lijepo TO glasno govoriti, kao drugo: TO nije za malu djecu, i kao trece: koji ti broj treba?". Istovrsnim poucnim tonom Perica joj odgovori: "Znate, kao prvo: nas su u skoli ucili da govorimo jasno i glasno. Kao drugo: ja TO ne trebam za djecu nego PROTIV djece, i kao trece: sestri trebaju svi brojevi jer ide na maturalac!" | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | Kad zena priopćii muskarcu, da ga napusta zbog drugog: Ateist: Ne vjerujem. Budist: Samo da si ti sretna. Katolik: Ja sam kriv. Jevrejin: To cu ti vratiti! Pravoslavac: Mars u pi**u materinu! Agnostik: Zasto nemas obojicu? Mormon: Jedna vise, ili manje... Melanholik: Ubicu se! Kolerik: Ubicu te! Apatik: Dobro... Pesimista: Ma znao sam sta ce da se desi. Optimista: Uzmi kljuc - za svaki slucaj. Realista: To je moj kofer... Naivko: Kad se vracas? Racionalista: Nemas argumenata. Skeptik: Jesi li sigurna? Romanticar: Ja te ipak volim! Filozof: Zasto bas danas? Advokat: To ce te skupo kostati. Bankar: To ce me skupo kostati. Japi: Koliko zaradjuje? Liberal: Konacno slobodan! Komunista: Imam obavezu da te delim. Zeleni: Idi biciklom. Klerikalac: Grijesila si?! Socijaldemokrata: Postujem tvoju odluku. Slovenac: Samo da nije Hrvat. Hrvat: Samo da nije Slovenac. Albanac: Samo da nije Srbin. Srbin: Samo da je nas. | ||
Jump to page : < ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... > Now viewing page 9 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |