| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Mala škola dobre mjuze. Jump to page : < ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... > Now viewing page 8 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Aeromodelarstvo - razno -> OT | Message format |
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | još samo reci da si shvatio o čemu se radi u pjesmi... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Mi preskočena svjetlo fandango Okrenuta cartwheels' cross podu Bio sam osjećaj vrsta morske bolesti Publika se zove za više U prostoriji je bilo jače zuji Kao što je strop flew daleko Kad mi se zove se za još jedno piće Je konobar donio tray I tako je to kasnije Kako je rekao mlinar njegova pripovijetka To joj lice na prvi samo sablastan Okrenuta je bjelji hladu Pale Ona je rekla: "Nema razloga I istina je da se vidi običan ". Ali ja wandered preko moje igraće karte I ne bi neka se Jedan od šesnaest vestalka djevice Koji su bili za napuštanje obale I iako su mi oči otvorene One mogu biti jednako dobro zatvoren I tako je to kasnije Kako je rekao mlinar njegova pripovijetka To joj lice na prvi samo sablastan Okrenuta je bjelji hladu Pale I tako je to kasnije Kako je rekao mlinar njegova pripovijetka To joj lice na prvi samo sablastan Okrenuta je bjelji hladu Pale I tako je to kasnije Kako je rekao mlinar njegova pripovijetka To joj lice na prvi samo sablastan Okrenuta je bjelji hladu Pale neznam na kakvoj čokoladi su bili, al bila je jaaaako crna... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | (J.Hendrix) | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Samo za Omija, Vjetar sa planine ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | A za se one kaj zadrugu ne voliju: Hitite se na pleča!!! ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Puscifer ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Bowie -Absolute Beginners pa pa pa-uuuuuuuu | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Nešto i od mene i po mome ukusu | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Ko nesluša ženu ,,sluša RnR ! ----- | ||
Džonline |
| ||
Veteran Location: Fort Huachuca | najjača sportska himna ever | ||
Diogen |
| ||
Elite Veteran Location: Gornji Grad-Medveščak | Sječate li se ovog pomalo neobičnog spota..... Osez Josephine. Nažalost, Alain Bashung nekidan je umro... Edited by Diogen 22/3/2009 09:13 ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | |||
zvonimir |
| ||
Member | |||
zvonimir |
| ||
Member | []http://www.youtube.com/watch?v=XzbdY_rPtjw[/] | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | http://www.youtube.com/watch?v=qFz3qHHhAHo ----- | ||
Jump to page : < ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... > Now viewing page 8 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |