| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Mujo, Haso i ostali likovi... Jump to page : < ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... > Now viewing page 8 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Aeromodelarstvo - razno -> OT | Message format |
LELO |
| ||
Veteran Location: Sisak | Navalio Mujo na Fatu da se igraju BIG BRADERA. Kad je pristala on napravi raspored za igru. Ti ostani tu gore a ja idem ispod stepenica. Promijeni Mujo glas u duboki pa joj kaže: GOVORI TI BIG BRADER - IMAŠ 2 MINUTE DA SE SPREMIŠ I NAPUSTIŠ KUĆU! | ||
LELO |
| ||
Veteran Location: Sisak | Odlučio se Mujo oženiti pa su mu jarani za momačku osigurali dobru žensku. Toliko dobru da mu je u sexu slomila ku... Kod liječnika dobio je longetu i strogo mirovanje. Ali prvu bračnu noć skida se Fata i hvali: vidi ove usne još niko nije ljubio, ove grudi niko nije dirao, a pi... nitko nije ni vidio. U nezavidnoj situaciji počeo se u Mujo skidati, pa kad je i gače skinuo reče: vide ti njega, još je NERASPAKIRAN! | ||
LELO |
| ||
Veteran Location: Sisak | Posjetili Mujo i Fata Velesajam pa na jednom štandu čitaju statistiku koja govori o prosjeku za muškarce. Između ostalog i to da u životu muškarac prosječno spava sa 30 žena. Uzdahne Mujo i sa tugom reče: Al se neko najebo na moj račun! | ||
LELO |
| ||
Veteran Location: Sisak | Napredovao Mujo na poslu pa postao šef. Dobio kancelariju i sekretaricu. Jedno jutro sekretarica javlja Muji: Šefe, došao je FAX. Mujo odgovara iz svoje sobe: Neka malo sjedne i pričeka, sad ću ja, samo da popijem kafu. | ||
LELO |
| ||
Veteran Location: Sisak | Došao Mujo u bolnicu pa upita sestru: Molim vas gdje se ovdje nedjeljom primaju injekcije. Med. sestra mu odgovori: isto gdje i ponedjeljkom, u GUZICU!!! | ||
LELO |
| ||
Veteran Location: Sisak | Razgovaraju dva kondoma. Prvi će ljutito: dosta mi je ovakvog života, hoću ostati trudan. Drugi mu odgovara: ti si stvarno PUKO. | ||
Diogen |
| ||
Elite Veteran Location: Gornji Grad-Medveščak | Da i ja 'nabacim jedan'... Razgovaraju Fata, Jenny i Francoise kakvi su im muževi... Keže Jenny: - Jedan dan velim ja mom Jimmy-u- neću ti više ni čistiti ni kuhati ! Prvi dan ne vidi se ništa, drugi dan ne vidi se ništa, tek treći dan uzeo Jimmy krpe i pere pod, guli krumpire i kuha neku juhu ! Priča Francoise: Velim ja mom Charles-u - neću ti više ni prati ni kuhati ! Prvi dan ne vidi se ništa, drugi dan ne vidi se ništa, kad li treći dan uzeo Charles krpe i briše prašinu, pere rublje, kuha neki ručak ! Pa pohvali se i Fata: Kažem ja mom Muji da mu više neću ni prati ni kuhati ni djecu čuvati ! Prvi dan ne vidi se ništa, drugi dan ne vidi se ništa, tek treći dan nešto malo na lijevo oko ! ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | Joj Mujo ruke ti se pozlatile!!!! ----- Efteling | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | Zakaj hudiča je beseda "moškost" ženskega spola? Liter vina žensko zelo polepša, še posebej, če ga spije moški. Pri sodobnih Julijah ima največ uspeha Alfa Romeo. Če se hočete poročiti, vzemite lepotico. Lažje se je boste znebili.. Če želite videti prijazen nasmeh vaše žene, jo peljite k fotografu! Nevesta v belem ali vdova v črnem je isto. Spet je en moški nehal živeti. ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | profesionalna orjentacija (Mama.jpg) Attachments ---------------- Mama.jpg (27KB - 31 downloads) | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | Boljše je zaradi Parkinsa polovico špricarja politi, kot pa ga zaradi Alzheimerja pozabiti spiti!!!! | ||
Vilim |
| ||
Veteran Location: Karlovac | Napredna djeca. (QantasNote.jpg) Attachments ---------------- QantasNote.jpg (34KB - 34 downloads) | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | Mujo je šel živet v ZDA in je najel stanovanje. Kmalu je opazil, da je v njem precej miši. Ker še ni znal dobro angleško, ga je skrbelo, kako razložiti lastniku: - Tom and Jerry, you know? - Yes, I know! - E, pa - Jerry!! Pun kurac! ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | zzechner - 8/11/2007 15:04 Mujo je šel živet v ZDA in je najel stanovanje. Kmalu je opazil, da je v njem precej miši. Ker še ni znal dobro angleško, ga je skrbelo, kako razložiti lastniku: - Tom and Jerry, you know? - Yes, I know! - E, pa - Jerry!! Pun kurac! De prevedi ovo prvo!! ----- Efteling | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | Tko se na Toyoti opeče i na Lexus puše. | ||
Jump to page : < ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... > Now viewing page 8 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |