| ||
![]() | ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
![]() Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Aeromodelarstvo - razno -> Modelarske aktivnosti | Message format |
elmin-KERKO![]() |
| ||
Elite Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Slike... FLATER na lijevoj strani krila Edited by elmin-KERKO 8/11/2008 17:22 (DSC04045.JPG) (DSC04048.JPG) (DSC04049.JPG) (DSC04066.JPG) (DSC04067.JPG) (DSC04068.JPG) (DSC04071.JPG) Attachments ---------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
| |||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
Lovro![]() |
| ||
Member Location: Karlovac | Jako bolno slijetanje za model, a ružno za oči. | ||
| |||
Tarik![]() |
| ||
Extreme Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Visoko - Nisko | Model izgleda nije bio namjenjen za velike brzine... ----- | ||
| |||
hari![]() |
| ||
Extreme Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Bihać | Šta kaže Edin što razbijate njegov trud,čini mi se da je to što vidim sve njegov rukorad,je li tako !? ![]() Ma ne znate vi ništa od toga polomiste sve živo, !!! ![]() Edited by hari 9/11/2008 22:00 | ||
| |||
Tarik![]() |
| ||
Extreme Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Visoko - Nisko | hari - 9/11/2008 21:57 Šta kaže Edin što razbijate njegov trud,čini mi se da je to što vidim sve njegov rukorad,je li tako !? ![]() Ma ne znate vi ništa od toga polomiste sve živo, !!! ![]() Totalna greska u procjeni. Edinovi modeli se ne razbijaju jer su perfektni a i sam on ne daje drugima da voze njegov model, a takodjer je dobar RCpilot . Ovo na slikama je KErkin "rad" osim motora servoa i rezervoara ...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ----- | ||
| |||
hari![]() |
| ||
Extreme Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Bihać | te naljepnice na krilima su stare koliko i Kerko pa pomslih da je on to izvukao iz neke paučine,nešto mi krila ipak djeluju kao stariji uradak ! ![]() Je li to na krilima piše Laibach ??? Nisam ja ni miislio da stvar do modela već do "pilota" !! Edited by hari 9/11/2008 22:21 | ||
| |||
fly![]() |
| ||
![]() Elite Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Koprivnica | kerko, da te nije cura možda omela pa si razbil, ova na prvoj slici ? ![]() ----- Luka Krušec, CRO 1722 www.atelierfly.com | ||
| |||
Tarik![]() |
| ||
Extreme Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Visoko - Nisko | fly - 9/11/2008 23:32 kerko, da te nije cura možda omela pa si razbil, ova na prvoj slici ? ![]() Hehehe nije ono cura nego jedan momcic koji je pomogo u razbijanju!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ----- | ||
| |||
fly![]() |
| ||
![]() Elite Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Koprivnica | Tarik - 10/11/2008 11:27 fly - 9/11/2008 23:32 kerko, da te nije cura možda omela pa si razbil, ova na prvoj slici ? Hehehe nije ono cura nego jedan momcic koji je pomogo u razbijanju!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() znam, samo malo prcam ----- Luka Krušec, CRO 1722 www.atelierfly.com | ||
| |||
Tica![]() |
| ||
Extreme Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() Location: SFRJ | fly - 10/11/2008 13:06 Tarik - 10/11/2008 11:27 fly - 9/11/2008 23:32 kerko, da te nije cura možda omela pa si razbil, ova na prvoj slici ? Hehehe nije ono cura nego jedan momcic koji je pomogo u razbijanju!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() znam, samo malo prcam Samo ti nastavi to,pa će ti se odredjeni modelari naljutiti.Ne znas čija je Kerko curica a pričaš tako. ----- Mića Tica | ||
| |||
elmin-KERKO![]() |
| ||
Elite Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Tica - 10/11/2008 13:54 fly - 10/11/2008 13:06 Tarik - 10/11/2008 11:27 fly - 9/11/2008 23:32 kerko, da te nije cura možda omela pa si razbil, ova na prvoj slici ? Hehehe nije ono cura nego jedan momcic koji je pomogo u razbijanju!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() znam, samo malo prcam Samo ti nastavi to,pa će ti se odredjeni modelari naljutiti.Ne znas čija je Kerko curica a pričaš tako. Ma ja ,samo ti tako pricaj pa cu ja stavit onaj video na forum.......... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
| |||
Tica![]() |
| ||
Extreme Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() Location: SFRJ | elmin-KERKO - 10/11/2008 14:19 Tica - 10/11/2008 13:54 fly - 10/11/2008 13:06 Tarik - 10/11/2008 11:27 fly - 9/11/2008 23:32 kerko, da te nije cura možda omela pa si razbil, ova na prvoj slici ? Hehehe nije ono cura nego jedan momcic koji je pomogo u razbijanju!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() znam, samo malo prcam Samo ti nastavi to,pa će ti se odredjeni modelari naljutiti.Ne znas čija je Kerko curica a pričaš tako. Ma ja ,samo ti tako pricaj pa cu ja stavit onaj video na forum.......... Ma ja to samo da upozorim čoeka,da sebi ne napravi problem ----- Mića Tica | ||
| |||
elmin-KERKO![]() |
| ||
Elite Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Ma ja,kao i za onaj pozdrav sto mi uvijek kazes,,,,pozdravio te............ ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
| |||
Tica![]() |
| ||
Extreme Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() Location: SFRJ | elmin-KERKO - 10/11/2008 15:42 Ma ja,kao i za onaj pozdrav sto mi uvijek kazes,,,,pozdravio te............ E to bas ----- Mića Tica | ||
| |||
elmin-KERKO![]() |
| ||
Elite Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj......dobro dobro...nema veze.... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
| |||
Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2025 PD9 Software | |