| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
A u PM... Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Aeromodelarstvo - razno -> OT | Message format |
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | nisam već danima ništa uslikao. Sad mi je ko psu žao što nisam bio u Mostaru. ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | A mogo si bit tamo..... ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | vjerojatno bi te i pustili preko grane... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Leki - 7/8/2008 13:02 A mogo si bit tamo..... A jebiga... Znaš mene,ponijela me elegija na drugom mjestu,zagorio ko prasac na moru pa me bilo strah Mostarskog sunca :-( ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Kako sutra odo naput ,,pa me čekaju ovaki problemi !! Aaa u pm,,, http://www.youtube.com/watch?v=MjzrYf75DcE&feature=related Edited by sony 14/8/2008 22:56 ----- | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Evo malo pregleda BiH jedrilica , i kandidata za repku dogodine , pa bi dobro bilo da prave bodove a ne smajliće !! ----- | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Dosta 1 rezerva za sad.......... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | Uf,je li to ja prvi!!!! Neću se onda više ni tekmati nema potrebe ! Sony dodajde još za Muru 1228 bodova !!!!???? Sramota bi i šteta bila da ne odem na WCh dogodine,a pod nosom mi, u Lici !!!!Bilo Bjelopolje bilo Krbavsko !!! Edited by hari 27/8/2008 13:15 | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Au ,neoprostiva greška ,,pa ti imaš 3komada po 1200, i više ,a 1100 je norma ! naravno za sad si no1 !! a po sadašnjem stanju odmah iza,, Edin ,, Tarik ,Ramiz,, Evo Mara ima 2x 1200 , pa su i njemu i još par nas šanse sad u Sisku promjeniti raspored ! Ali sve je to promjenjivo još ,a stavio sam ovo najviše zbog prosjeka bodova što je po meni znakovitiji pokazatelj spremnosti i kvaliteta ! Evo ispravio sam !! Edited by sony 27/8/2008 19:13 ----- | ||
roby |
| ||
Extreme Veteran Location: Banja Luka | sony ubaci i mojih 1144 sa evropskog,pa da vidimo komplet,a u lucenecu sam imao 1163. | ||
Tarik |
| ||
Extreme Veteran Location: Visoko - Nisko | jooj kako vidim niko nije siguran u rep F1A. jedino u penjacima nije problem.... :-) :-) ----- | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Sony, kako ti ovaj prosjek dobijes pa sam ja dole pri kraju....!!!????????????? ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
Tarik |
| ||
Extreme Veteran Location: Visoko - Nisko | znas kako , pa preko kalukultora isto kao i ocjene u skoli , ako imas vise 1ca nego 5ca los ti je prosjek Edited by Tarik 15/9/2008 18:41 ----- | ||
roby |
| ||
Extreme Veteran Location: Banja Luka | Kerko,nije ovo po redu slagano,vec kako je koga ubacio na listu.Uzmi 3 najbolja rezultata iznad 1100 i dobices konacan rez.za svakog.Ocito da smo napravili ogromonu razliku od rezultata iz 2007 i nadam se da ce jos zesca i zanimljiivija "borba" biti i u 2009g. Poredak poslije Siska 1.Haris -3697 2.Edin -3678 3.Tarik -3653 4.Irhad -3628 5.Robert-3567 6.Ramiz -3514 7.Elmin - 3462 8.Dejan V.-3442 9.Sabo - 3326 | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Dobar dobar,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |