| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
K: F1A model Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Trgovina -> Kupujem | Message format |
agolubic |
| ||
Extreme Veteran Location: Koprivnica | Pošto sam izgubio model u bjelopolju na memorijalu, jednostavno nemogu bez A2 i moram nabavit novi model. Dakle kupujem F1A model. Ponude na PM Andrija Edited by agolubic 21/7/2008 11:51 ----- Andy G Kum | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
agolubic |
| ||
Extreme Veteran Location: Koprivnica | Hitnoooooo ----- Andy G Kum | ||
bighary |
| ||
Veteran Location: prosici/cazin | Pogledajte ponudu leo modeli iz čakovca... Leonardo pravi super jedrilice F1a i sječe hi cnc sašinom... | ||
Breza |
| ||
Regular Location: Sisak | Ja ne bi rekao, on radi F1H odnosno A1 | ||
bighary |
| ||
Veteran Location: prosici/cazin | http://www.leo-modeli.hr/Ponuda.htm ewo pa se uvjerite | ||
Breza |
| ||
Regular Location: Sisak | i koji od tih tamo modela ti je F1A | ||
bighary |
| ||
Veteran Location: prosici/cazin | pa pise npr. RA1 i RA2 | ||
agolubic |
| ||
Extreme Veteran Location: Koprivnica | Ovak, leo nema niti jedan f1a(a2) model, RA1 i RA2 su f1h(a1) modeli koje treba užasno puno modificirati da bi mogli biti konkurentni na tekmi. Ako ih radiš po nacrtu ne ispadnu nikak. Da se nebi netko uvrijedil ili tak nekaj ovo je moje mišljenje. ----- Andy G Kum | ||
Breza |
| ||
Regular Location: Sisak | E vidis bighary , ti nemas pojma o cemu pises, to su ti F1H modeli a ne F1A, samo toliko da znas! Edited by Breza 23/7/2008 22:37 | ||
bighary |
| ||
Veteran Location: prosici/cazin | RA-2 je vrhunski matjecateljski model A-1 klase. Namijenjen je za modelare koji su savladali gradnju modela Lahor i Cirus. Model ima izvrsne letne karakteristike, što pokazuju rezultati sa natjecanja. Osvojena tri prvenstva države. U kompletu se nalaze svi potrebni dijelovi za izradu modela samo što rebra nisu izrezana. Izrada mu je komplicirana stoga se ne preporučuje početnicima. RA-2 je vrhunski matjecateljski model A-1 klase. Namijenjen je za modelare koji su savladali gradnju modela Lahor i Cirus. Model ima izvrsne letne karakteristike, što pokazuju rezultati sa natjecanja. Osvojena tri prvenstva države. U kompletu se nalaze svi potrebni dijelovi za izradu modela samo što rebra nisu izrezana. Izrada mu je komplicirana stoga se ne preporučuje početnicima. | ||
bighary |
| ||
Veteran Location: prosici/cazin | eto 2 puta pa procitaj | ||
agolubic |
| ||
Extreme Veteran Location: Koprivnica | Ajde ti pročitaj ovo A1=F1H, A2=F1A ----- Andy G Kum | ||
bighary |
| ||
Veteran Location: prosici/cazin | ok ja sam to procitao ali ako vi tako mislite onda ok,a ja sam htio samo pomoci... | ||
agolubic |
| ||
Extreme Veteran Location: Koprivnica | Molil bi admina ili moderatora da pobriše sve ove postove jer ovo je totalno OT. A tebi bighary bi htel reć da ne guraš nos tam gde ti nije mjesto ----- Andy G Kum | ||
agolubic |
| ||
Extreme Veteran Location: Koprivnica | I dalje kupujem model ----- Andy G Kum | ||
Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2025 PD9 Software | |