| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
makarov Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Aeromodelarstvo - razno -> Slobodna rasprava o aeromodelarskim temama | Message format |
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | ima li tko koordinate makarov profila? moze .dat, .cdr, .dxf, .dwg napravil sam si ja koordinate ali nije precizno.. | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Evo za mali i veliki model. Da ne pojašnjavam naknadno iako vjerojatno znaš; Root-korijen Dih(edral) - spoj centra i uške Tip - uška Q: je prebačen ovdje jer je sve samo ne OT Attachments ---------------- long.zip (15KB - 58 downloads) short 2002.zip (17KB - 45 downloads) ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | e to hvala.. ovo root,dihedral i tip znam | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | E sad novi problem..skrekao sam profili-a i sve radi, smo neznam kak da unesem taj profil, jer on nema makarov u sebi nit ga nema za skinut u .PRO formatu | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | fly - 28/6/2008 14:47 E sad novi problem..skrekao sam profili-a i sve radi, smo neznam kak da unesem taj profil, jer on nema makarov u sebi nit ga nema za skinut u .PRO formatu Ako si tražio dwg,pretpostavljam da imaš autocad? ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | imam, al neznam kak da ga sad convertam da bi mogel u profiliu generirat rebra za ušku koja ide prema užem.. | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | fly - 28/6/2008 15:59 imam, al neznam kak da ga sad convertam da bi mogel u profiliu generirat rebra za ušku koja ide prema užem.. Režeš s CNC-om? napravi u ACAD nacrt i skaliraj profil po rebrima. ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | pa da, mislim dati rezat na cnc. | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | fly - 28/6/2008 16:48 pa da, mislim dati rezat na cnc. Laser? Koliko debelo može rezat; i koliko naplaćuje? ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | pa da, u onoj knjizari u varazdinu imaju laser pa im mislim dati rezati..nisam siguran za cijenu jer mi jos nisu rezali..ako recu neku astronomsku uvijek je tu leo i njegov cnc... | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | a taj profil mi treba za F1H model, krila ista kao RA-2 sa makarov profilom..ako ne uspijem prebacit to nekak u Profili2 fajl, onda budem iskoristil AH-7-47-6, ali poslal sam ovaj makarov fajl koji si uploudal na onaj kontakt mail sa profili2 sajta s molbom da mi to prebace u .pro format pa se nadam da budu.. | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | Konvertiral sam Makarov u Raster file i Profili ga čita... tooooo | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | a šta radiš? Long model? ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | mislim taj profil stavit na f1h model.... | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | fly - 28/6/2008 16:53 pa da, u onoj knjizari u varazdinu imaju laser pa im mislim dati rezati..nisam siguran za cijenu jer mi jos nisu rezali..ako recu neku astronomsku uvijek je tu leo i njegov cnc... Ajde ispitaj,za cijenu i debljinu pa javi. ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |