| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
koji je ovo debil?? Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 ... > Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Aeromodelarstvo - razno -> Slobodna rasprava o aeromodelarskim temama | Message format |
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | obratite pažnju na sig... http://www.flyfreak-hr.org/phpBB2/viewtopic.php?t=5216&highlight= (aaa_723.gif) Attachments ---------------- aaa_723.gif (15KB - 18 downloads) ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
Živac |
| ||
Veteran Location: Zagreb, | jel to flyfreak ili aero? ----- Sky is not the limit | ||
Živac |
| ||
Veteran Location: Zagreb, | Moja greška nisam vidio, flyfreak je ----- Sky is not the limit | ||
pila |
| ||
Member Location: varaždin | to je moj prijatelj ja sam si isto takav natpis napisal | ||
Zoki |
| ||
Member Location: Varaždin | Dražen - 19/5/2008 10:37 obratite pažnju na sig... http://www.flyfreak-hr.org/phpBB2/viewtopic.php?t=5216&highlight= Čekaj malo, kaj tebe boli k.... kaj ja mislim? S takvim neobrazovanim kretenima neću niti raspravljati! Ako ja mislim da su slobodnoleteći modeli sranje i za k.... ja imam pravo to misliti i napisati na bilo kojem forumu, druga stvar je dal bu neko to zbrisal, a na ovom forumu sigurno bude, ali zaboli me... A debil si ti btw. | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | Ako ja mislim da su slobodnoleteći modeli sranje i za k.... ja imam pravo to misliti i napisati na bilo kojem forumu.... Isto tako Draz, ima pravo da postavi pitanje''KOJI JE OVO DEBIL?? ...., ----- Efteling | ||
Zoki |
| ||
Member Location: Varaždin | Bobo - 19/5/2008 19:20 Ako ja mislim da su slobodnoleteći modeli sranje i za k.... ja imam pravo to misliti i napisati na bilo kojem forumu.... Isto tako Draz, ima pravo da postavi pitanje''KOJI JE OVO DEBIL?? ...., naravno da ima, nisam rekel da nema. Glupo mi se s takvima dopisivati, nikad nisam sral po nikome niti na jednom forumu, ako neko napiše glupost pročitam, mislim si: "koji kreten", zatvorim i zaboravim. Nije mi palo na pamet nikad tak nekaj napisati kak je on napisal. E sad, budući da je on tak reagiral onda sam i ja, makar ovo ne vodi ničemu. Da nebi sad neko mislil da pokušavam ublažiti prijašnji post, niti malo. | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | pa slažem se s Zokijem...ni ja ne volim tolko te slobodnoleteče modele, al idem na tekme i tekmam se zato jer mi je ljepo na tekmama, ekipa i to, uvjek se zabavim, osim hodanja za modelom | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | Zoki - 19/5/2008 19:30 Bobo - 19/5/2008 19:20 Ako ja mislim da su slobodnoleteći modeli sranje i za k.... ja imam pravo to misliti i napisati na bilo kojem forumu.... Isto tako Draz, ima pravo da postavi pitanje''KOJI JE OVO DEBIL?? ...., naravno da ima, nisam rekel da nema. Glupo mi se s takvima dopisivati, nikad nisam sral po nikome niti na jednom forumu, ako neko napiše glupost pročitam, mislim si: "koji kreten", zatvorim i zaboravim. Nije mi palo na pamet nikad tak nekaj napisati kak je on napisal. E sad, budući da je on tak reagiral onda sam i ja, makar ovo ne vodi ničemu. Da nebi sad neko mislil da pokušavam ublažiti prijašnji post, niti malo. Zoki, možda bi bilo najbolje, da ostaviš slobodno leteče modele na miru, i oni če tebe pustit na miru. I ja sam volio reči, da RC modelarima modeli lete zbog motora i RC stanice, ali sam upoznao, da medju njima ima i puno konstruktora i učenjaka, koji stvaraju od tehnike prava čuda.... Nemoj se sad ljutiti, ak si malo dobio nazad.... Ak možeš ti malo "provocirat", mogu ti i drugi malo uzvratit..... Ali da se ljutiš radi toga..... | ||
Živac |
| ||
Veteran Location: Zagreb, | Zoki - 19/5/2008 18:25 Dražen - 19/5/2008 10:37 obratite pažnju na sig... http://www.flyfreak-hr.org/phpBB2/viewtopic.php?t=5216&highlight= Čekaj malo, kaj tebe boli k.... kaj ja mislim? S takvim neobrazovanim kretenima neću niti raspravljati! Ako ja mislim da su slobodnoleteći modeli sranje i za k.... ja imam pravo to misliti i napisati na bilo kojem forumu, druga stvar je dal bu neko to zbrisal, a na ovom forumu sigurno bude, ali zaboli me... A debil si ti btw. Inaće ovdje su svi civilizirani pa te molim da ne psuješ (do kod tebe nije ok), a isto mislim da nije ok što su te nazvali debilom. ----- Sky is not the limit | ||
Živac |
| ||
Veteran Location: Zagreb, | A takva mišljenja ubuduće zadrži se sebe. ----- Sky is not the limit | ||
Zoki |
| ||
Member Location: Varaždin | Damjan - 19/5/2008 22:07 Zoki - 19/5/2008 19:30 Bobo - 19/5/2008 19:20 Ako ja mislim da su slobodnoleteći modeli sranje i za k.... ja imam pravo to misliti i napisati na bilo kojem forumu.... Isto tako Draz, ima pravo da postavi pitanje''KOJI JE OVO DEBIL?? ...., naravno da ima, nisam rekel da nema. Glupo mi se s takvima dopisivati, nikad nisam sral po nikome niti na jednom forumu, ako neko napiše glupost pročitam, mislim si: "koji kreten", zatvorim i zaboravim. Nije mi palo na pamet nikad tak nekaj napisati kak je on napisal. E sad, budući da je on tak reagiral onda sam i ja, makar ovo ne vodi ničemu. Da nebi sad neko mislil da pokušavam ublažiti prijašnji post, niti malo. Zoki, možda bi bilo najbolje, da ostaviš slobodno leteče modele na miru, i oni če tebe pustit na miru. I ja sam volio reči, da RC modelarima modeli lete zbog motora i RC stanice, ali sam upoznao, da medju njima ima i puno konstruktora i učenjaka, koji stvaraju od tehnike prava čuda.... Nemoj se sad ljutiti, ak si malo dobio nazad.... Ak možeš ti malo "provocirat", mogu ti i drugi malo uzvratit..... Ali da se ljutiš radi toga..... Nisam ih ja niti primil, tak da nemam kaj ostaviti Ma ne ljutim se, namjerno sam to napisal ko provokaciju, ali baš nekoga nazvati debilom, moral sam na to reagirati. Ja niti nebi videl ovaj njegov post niti bi se registriral na ovom forumu jer me to apsoultno ne zanima, ali mi je frend rekel na forumu seru po tebi pa sam ipak to napravil. | ||
Zoki |
| ||
Member Location: Varaždin | Živac - 19/5/2008 22:16 Zoki - 19/5/2008 18:25 Dražen - 19/5/2008 10:37 obratite pažnju na sig... http://www.flyfreak-hr.org/phpBB2/viewtopic.php?t=5216&highlight= Čekaj malo, kaj tebe boli k.... kaj ja mislim? S takvim neobrazovanim kretenima neću niti raspravljati! Ako ja mislim da su slobodnoleteći modeli sranje i za k.... ja imam pravo to misliti i napisati na bilo kojem forumu, druga stvar je dal bu neko to zbrisal, a na ovom forumu sigurno bude, ali zaboli me... A debil si ti btw. Inaće ovdje su svi civilizirani pa te molim da ne psuješ (do kod tebe nije ok), a isto mislim da nije ok što su te nazvali debilom. Mislim da je to primjereni odgovor na njegov post i naslov. | ||
Zoki |
| ||
Member Location: Varaždin | Živac - 19/5/2008 22:17 A takva mišljenja ubuduće zadrži se sebe. kakva mišljenja i ko? postoji i quote... | ||
Živac |
| ||
Veteran Location: Zagreb, | Hmmm recimo da ff treba zakonom zabranit i da si debil ta mišljenja ----- Sky is not the limit | ||
Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 ... > Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |