| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Motalicu za sajlu F1A Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Trgovina -> Kupujem | Message format |
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Motalicu za sajlu F1A ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Da nije puno skupa!! i ako mogu slike motalice....POZDRAV ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
Tarik |
| ||
Extreme Veteran Location: Visoko - Nisko | Imas motalice U OLEGA onaj sto je bio u Srbiji kostaju oko 10 EUR | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | OK,tarik puno si mi pomogao sa tim OLEGOM!! POZDARV ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Jos nisam nasao MOTALICU!! ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
Tarik |
| ||
Extreme Veteran Location: Visoko - Nisko | Darijo ce mi poslati slike motalica za sajlu .... koristi ih leki i ostala raja....................... cijena oko 1 EuR mislim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | ||
Tarik |
| ||
Extreme Veteran Location: Visoko - Nisko | Dobar si sa ti m F1A | ||
h.kreso |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Ak je tak jeftino, i ja trebam nekoliko, bilježim se | ||
Zoom Zoom |
| ||
Member Location: Banja Luka | Ako je ta cjena meni su potrebne 3! | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Ja uzimam Darijo ako je 1 EUR, kupit cu 5 jer mi trebaju!!! Ako imas dovoljno javi mi PP!! POZDRAV ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
agolubic |
| ||
Extreme Veteran Location: Koprivnica | ak je ta cijena i ja se bilježim za par komada ----- Andy G Kum | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Darijo,imaces posla!! POZDRAV ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
Tarik |
| ||
Extreme Veteran Location: Visoko - Nisko | Nista,, darijo, eto zarade Edited by Tarik 13/3/2008 21:04 | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | poskupilo je... mislim da je 12 kuna trenutno.. to su role za rolete, bit će da ih ima i kod vas... izrežeš sredinu sa pilicom. ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | motalica je manualna, mobtel je radi usporedbe veličine... (DSC02268.jpg) Attachments ---------------- DSC02268.jpg (51KB - 16 downloads) ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2025 PD9 Software | |