| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
cestitka Moderators: Leki Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
roberto67 |
| ||
Member | lijep pozdrav cijeloj Hrvatskoj repki i svima sa ovog foruma ovo je prvi put da pisem na forumu , pokusava sam se vise puta logirati ali nije islo (jutros sam uspio konacno) sa zakasnjenjem cestita cijeloj CRO repki a posebno Roberto Lesku na postignutom rezultatu SP i EP LP svima Roberto Baric | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
toni |
| ||
Extreme Veteran Location: Split | , (IMG_1038 (Kopiraj) (Kopiraj) (Kopiraj).jpg) Attachments ---------------- IMG_1038 (Kopiraj) (Kopiraj) (Kopiraj).jpg (78KB - 349 downloads) | ||
roberto67 |
| ||
Member | dobar dan Toni hvala na postavljenoj slici LP Roberto | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | 🚒🚒🚒♨️♨️♨️ ----- Efteling | ||
sibofly |
| ||
Member Location: pula | Evo sa malim zakašnjenjem i uz dozvolu administratora i ja se pridružujem i Čestitam Na ostvarenim uspjesima u Svijetu,Evropi i ostalim dijelovima zemaljske kugle.čestitke Zaprešić Team-u,Lekiju,Dlaki,Jermolu i logistici. | ||
toni |
| ||
Extreme Veteran Location: Split | toni - 5/10/2014 19:30 . (IMG_0993 (Kopiraj).jpg) Attachments ---------------- IMG_0993 (Kopiraj).jpg (248KB - 340 downloads) | ||
toni |
| ||
Extreme Veteran Location: Split | Ma nek si se ti nama lipo javija!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | toni - 5/10/2014 19:32 Ma nek si se ti nama lipo javija!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ma kako si mu se obradova ...... ----- Efteling | ||
toni |
| ||
Extreme Veteran Location: Split | Bobo - 5/10/2014 19:57 toni - 5/10/2014 19:32 Ma nek si se ti nama lipo javija!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ma kako si mu se obradova ...... (IMG_1042 (Kopiraj) (Kopiraj).jpg) Attachments ---------------- IMG_1042 (Kopiraj) (Kopiraj).jpg (119KB - 329 downloads) | ||
toni |
| ||
Extreme Veteran Location: Split | ESKLUZIVNA FOTKA!!!!!!!!!!! | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | toni - 5/10/2014 20:44 ESKLUZIVNA FOTKA!!!!!!!!!!! Ja,si vdio koliko kukuruza ----- Efteling | ||
roberto67 |
| ||
Member | dobar dan Bobo ,dobar dan Toni drago mi je da vas cujem i nadam se da mi ti Bobo neces zamijerit za Tonija on moguce da je ljut na mene ,sasvim u pravu je (imam njegove trupve vec 4 godine ) prije cirka mijesec dana primio sam na moj poslovni mejl jedan meil (AUUUU)sa strane Tonia Toni poslao sam ti sve moje podatke meil i brojeve telefona di me mozes dobit ali se nisi javio meil:roberto.baric@sofidel.it mob:346 1479 042 ako bude na kraju godine Krka cup dosa bi da se vidimo i da ti donesem trupove LP obojici Roberto | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | 😀😀😀😀😀 ----- Efteling | ||
toni |
| ||
Extreme Veteran Location: Split | . Edited by toni 6/10/2014 20:11 | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | Dragi moj Baricu !Znam da su ti trupovi zapali iza ormara,pa kad budes okrecio dodji na tekmu i ponesi Antisi trupove😀 ----- Efteling | ||
Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |