| ||
![]() | ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
![]() Moderators: dlaka Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1N | Message format |
bug![]() |
| ||
Member ![]() | Evo nakon mnogo napora i moljakanja odraditi ćemo tekmu i u Daruvaru, tekma će se održati 14.04. nadam se da ćete se odazvati u velikom broju sve informacije o dvorani i samom natjecanju će biti objavljene kroz nekoliko dana. ![]() | ||
| |||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
dominik![]() |
| ||
Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Jedva dočekano. Veselim se još jednoj tekmi u Daruvaru. Pozdrav od Dominika! ![]() | ||
| |||
dlaka![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Zaprešić | Super ! -napravite raspis -zamolite Bojana da otvori prijave -zamolite povjerenika MK (Zoran Lulić) da tekmu uvrsti u kalendar ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
| |||
bug![]() |
| ||
Member ![]() | Prijave bi trebale biti uskoro za one koji su zaboravili kako dvorana izgleda (SAM_0331.JPG) (SAM_0330.JPG) (SAM_0332.JPG) (SAM_0335.JPG) Attachments ---------------- ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
| |||
Bojan![]() |
| ||
Elite Veteran ![]() ![]() ![]() Location: Zagreb | Evo prijava: http://www.aeromodelarstvo.net/Prijave/index.asp?NatID=161
----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
| |||
bug![]() |
| ||
Member ![]() | Evo ako je netko zaboravio put , dvorana će biti otvorena od 8.00 ali nažalost moramo završiti u 16.00 (Daruvar_karta.jpg) Attachments ---------------- ![]() | ||
| |||
dlaka![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Zaprešić | specijalno za daruvarske orbite, nova "svemirska" tičica ![]() Huuuuuuuuuuuiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...!!! (angry_space_bird.jpg) Attachments ---------------- ![]() ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
| |||
bug![]() |
| ||
Member ![]() | modelari jel se šmirgla ![]() | ||
| |||
bug![]() |
| ||
Member ![]() | dlak a zašto to nisi radio airbrushem ![]() | ||
| |||
dlaka![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Zaprešić | bug - 13/4/2012 18:58 dlak a zašto to nisi radio airbrushem ![]() Ma imam prijatelja autolakirera, ali nije imao slobodan termin
----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
| |||
Munja![]() |
| ||
Member Location: Daruvar | ajme odlično izgleda ptičoka ![]() Edited by Munja 14/4/2012 01:36 | ||
| |||
Bojan![]() |
| ||
Elite Veteran ![]() ![]() ![]() Location: Zagreb | F1N-150, 1. turnus
(IMG_1711.JPG) Attachments ---------------- ![]() ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
| |||
Bojan![]() |
| ||
Elite Veteran ![]() ![]() ![]() Location: Zagreb | 2. Turnus (IMG_1718.JPG) Attachments ---------------- ![]() ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
| |||
Bojan![]() |
| ||
Elite Veteran ![]() ![]() ![]() Location: Zagreb | Završio F1N-150 (IMG_1735.JPG) Attachments ---------------- ![]() ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
| |||
Bojan![]() |
| ||
Elite Veteran ![]() ![]() ![]() Location: Zagreb | F1N 1. turnus (IMG_1738.JPG) Attachments ---------------- ![]() ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
| |||
Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2025 PD9 Software | |