| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Poklanjamo majicu F3J repke Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Aeromodelarstvo - razno -> aeromodelarstvo.net | Message format |
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Kao što naslov govori, poklanjamo majicu hrvatske F3J reprezentacije onom tko: 1. otkrije dva nova alata na www.aeromodelarstvo.net 2. opiše ih ovdje na forumu (ili pošalje link) Prvi alat je ustvari proširenje jednog koji već postoji, samo daje informaciju na malo drugačiji način i lako ga je uočiti, a drugi je potpuno novi i bar po mom mišljenju zabavan i koristan, a recimo samo da simulira nešto što se stvarno dogodilo . Link na ovaj drugi nije tako lako uočiti (bar za sada dok se borite za majicu) pa ćete morati malo tražiti. Oba alata biti će na web postavljena sutra, 02.10.2007 u podne (12:00)
----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Loš odaziv na nagradnu igru.... Aj bum ja probao: 1. pregeled rezultata svih godina 2. pregled slijetanja u F3J i F5J Jel je? | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | Kompa kaj tebi nebu ta majca prevelika ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | buki - 2/10/2007 12:32 Loš odaziv na nagradnu igru.... Aj bum ja probao: 1. pregeled rezultata svih godina 2. pregled slijetanja u F3J i F5J Jel je? Nažalost, niti jedno niti drugo. Ovo što si naveo su stvari od vikenda. Tražimo ono što je novije (od prije sat vremena) ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
agolubic |
| ||
Extreme Veteran Location: Koprivnica | 1.čestitke za rođendane 2. Hm, nemrem skužit | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Čestitke su isto od prije 4-5 dana tako da ... ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
h.kreso |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Mislim da pod razno ima nekaj novog, plus pregled slijetanja! | ||
h.kreso |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | ili na dnu stranice Kontaktirajte nas i dodaj u favoritese?? | ||
h.kreso |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Sad znam! Info, predlošci za slanje rezultata | ||
Dubravko |
| ||
Veteran Location: Zagreb | Mislim da pod razno ima nekaj novog ... Kak bi tamo bilo nešto novo ako je najfriškija stvar iz 2003? ----- Dubravko | ||
Dubravko |
| ||
Veteran Location: Zagreb | ili na dnu stranice Kontaktirajte nas i dodaj u favoritese?? Nije! Sad znam! Info, predlošci za slanje rezultata Nije! P.S. Pa ti baš i nisi detaljno proučavao taj web do sada. Dobit ćeš jedinicu iz zalaganja ----- Dubravko | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | idemo Vam hakirat ftp...pa bu moja slika na mainpageu najnovija stvar ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | čim je Dudo u priči onda ima veze s F3J. Jesu to oni grafovi,,,najduži let... ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
nenad |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Da pokušam ja. Mislim da je novo zapisnici sa sjednica Modelarske komisije.... ali sad vidim da to ipak nije promjenjeno. ----- nenad | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Leki - 2/10/2007 14:34 čim je Dudo u priči onda ima veze s F3J. Jesu to oni grafovi,,,najduži let... Bravo Leki, pogodio si prvu stvar (onu lakšu). Dakle kad se pogledaju detaljni rezultati za pojedinu grupu (f3j, f5j) dodani su grafovi tako da odmah budu uočljive razlike rezultata. Plavi graf se odnosi na trajanje leta, a zeleni na slijetanje. Graf će pretrpiti još neke promjene tako da se lakše uoče razlike npr između slijetanja u 100, 95,90,.. Najduži letovi su tu već mjesecima Dakle ostaje ti još jedna stvar ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |