| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Borut Žulić Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Aeromodelarstvo - razno -> aeromodelarstvo.net | Message format |
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Prije par minuta sam saznao , tj dobio mail od Damjana sljedećeg sadržaja: Kogar imaš rad, nikoli ne umre .... le daleč, daleč je... In ko je bol v srcu prevelika, se tudi solza posuši; le srce nemo kliče, zakaj te več med nami ni? Moja sućut Borutovoj obitelji i teško je bilo što drugo reči jer ne postoje riječi koje mogu opisati koliko će nam Borut faliti Edited by darijo 8/2/2011 15:04 (BORUT1.jpg) Attachments ---------------- BORUT1.jpg (139KB - 493 downloads) | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | Počivao u miru.
----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Počivao u miru ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Tica |
| ||
Extreme Veteran Location: SFRJ | Najiskrenije saučešće porodici. Borute, nedostajaćeš nam. Neka ti je večna slava i hvala za sve što smo delili. Počivaj u miru. ----- Mića Tica | ||
banjac |
| ||
Veteran | Pocivao u miru Bozjem | ||
toni |
| ||
Extreme Veteran Location: Split | Pocivao u miru Bozjem | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Najiskrenija sućut Damjane,takodje i cijeloj obitelji Žulič. ----- | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Najiskrenija sućut Damjane,takodje i cijeloj obitelji Žulič. ----- | ||
nenad |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | S Markove i moje strane iskrena sućut obiteli Žulič. ----- nenad | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Posljednji pozdrav prijatelju i iskrena sućut obitelji Edited by Omi 8/2/2011 16:29 (0049.jpg) Attachments ---------------- 0049.jpg (173KB - 586 downloads) ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
roby |
| ||
Extreme Veteran Location: Banja Luka | Najiskrenije saučešće od porodice Bjelajac. | ||
vinko |
| ||
Extreme Veteran Location: Osijek | Posljednji pozdrav prijatelju ! Iskreno saucesce Damjanu i cjeloj obitelji Zulic od obitelji Tomljanovic ! | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Počivao u miru.Sućut obitelji. | ||
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | Iskreno saučešće Damjanu i familiji Žulič | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | Tuznim povodom nenadoknadivog i preranog gubitka svima nam dragog Boruta, iskreno suosjecanje zelim izraziti Damjanu, obitelji, prijateljima te svima koji ce ga odsada cuvati u lijepoj uspomeni. Zoran Zechner s obitelji ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |