| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Kutak za "šoferski" trenutak :) Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 ... > Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Aeromodelarstvo - razno -> OT | Message format |
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Baš sam stao kod Macole,mazno Fileke,a kako bi morao i nočit ovde ,dosadno mi pa se uzeh pisanja ! A neda mi djavo mira pa ču vjerovatno dalje za po oo sata Vani magla u pm !! Ima i leda na cesti,, a dole juznije nosi bura.. Eno vidim onaj pjevac u dvoristu skače na jednoj nozi ,, i cokoče " zub o zub " a je ladno krvi ti Isusove! A koga,,hebe ,,hladno je i muriji Odo ja dalje (bili se neko sad mjenjao samnom ??) ----- | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | sony - 3/11/2009 21:15 Baš sam stao kod Macole,mazno Fileke,a kako bi morao i nočit ovde ,dosadno mi pa se uzeh pisanja ! A neda mi djavo mira pa ču vjerovatno dalje za po oo sata Vani magla u pm !! Ima i leda na cesti,, a dole juznije nosi bura.. Eno vidim onaj pjevac u dvoristu skače na jednoj nozi ,, i cokoče " zub o zub " a je ladno krvi ti Isusove! A koga,,hebe ,,hladno je i muriji Odo ja dalje (bili se neko sad mjenjao samnom ??) E Sony, ode ti u "blogere" i to poetske Iskreno, ne bih se mijenjao s tobom, ali je istina i da bih ti rado pravio drustvo, ma sto tko mislio o tom.... ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | zzechner - 3/11/2009 21:41 sony - 3/11/2009 21:15 Baš sam stao kod Macole,mazno Fileke,a kako bi morao i nočit ovde ,dosadno mi pa se uzeh pisanja ! A neda mi djavo mira pa ču vjerovatno dalje za po oo sata Vani magla u pm !! Ima i leda na cesti,, a dole juznije nosi bura.. Eno vidim onaj pjevac u dvoristu skače na jednoj nozi ,, i cokoče " zub o zub " a je ladno krvi ti Isusove! A koga,,hebe ,,hladno je i muriji Odo ja dalje (bili se neko sad mjenjao samnom ??) E Sony, ode ti u "blogere" i to poetske Iskreno, ne bih se mijenjao s tobom, ali je istina i da bih ti rado pravio drustvo, ma sto tko mislio o tom.... a ništa,,,kad je tako ,jednom ce mo skoknut do hanovera da obidjemo "trotoare" ma sta ko mislio o tom !! Pozziz Hrvaca)dosta za danas ) ma sta ko mislio o tom ! ----- | ||
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | E moj Soni kakva hladnoća ništa to nije,bitno je samo da kamion ne kliže! I stvarno bi trebao kadgod zimus prolaziš kroz Liku napisati po koji stih o zimskoj idili ! Kad Hercegovac piše o vremenskim prilikama u Lici ima nešto posebno, ima tu jake inspiracije!Pogotovo ako nemaš kakav biljac pri ruci da te štiti od hladnoće | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | Uz Micu u nekoj kafani inspiracija je zagarantovana ! | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Ma ljudi kakva Mica i kakva poezija ,, Ja sam samo htio ukratko dočarat kakvo je vrijeme na cesti za nas "pačenike " A ukratko pogotovo ,jer ona sprava( VIP stik ) guta inpulse u Pm ! (IMG_4419.JPG) Attachments ---------------- IMG_4419.JPG (21KB - 412 downloads) ----- | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | Pozdrav tebi tamo na sjeveru i cuvaj se: (P3180007.JPG) (Autocesta nocu....JPG) Attachments ---------------- P3180007.JPG (61KB - 416 downloads) Autocesta nocu....JPG (122KB - 421 downloads) ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | "Akcija pojačanog nadzora alkoholiziranosti vozača za Martinje počinje danas i provodit će se do 15. studenog." | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | http://news.bbc.co.uk/go/em/fr/-/2/hi/health/8367141.stm Napokon,istina je izašla na površinu | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Malo sam zapustio ovu kolumnu,,, pa kako cu biti 2 tjedna na putu,, (akoBogda ) ,zasad samo pozz,, sa parkinga "kod Macole " Ako ko prolazio ,,,nek kuca na prozor !! ----- | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Stanje na cestama ! Kroz Liku je na mjestima takva magla, da sam jednom morao iziči iz kamiona da lopatom razgrnem da mogu uopče proč ! Poslje sam jedva našao kamion ! A zaboravio zatvorit prozr pa ušlo u kabnu da jesva vdim slva agxm a upn ----- | ||
nenad |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Nije tebi lako! Nek ti je sa srećom! ----- nenad | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | nenad - 28/11/2009 08:25 Nije tebi lako! Nek ti je sa srećom! Ee Neno ,,pozdravi Marka !! A opet mi je lakše nego sa Darijom !Kaže zovni me kad budeš prolazio da pijemo kavu i da ti nešto dam za Hebiba , Ja zovnem a žena mu kaže ,,,,e nije više modelar otišo je u pčelare,,!a dobro ,,slično je to ! I pčele lete ,, ----- | ||
nenad |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Prenjet ću pozdrave ćim se vrati iz škole, hvala! Nije mi jasno što Darijo u ovo doba godine radi sa pčelama. Vidi, vidi dobar izgovor (pčelice) za pobjeć od žene! ----- nenad | ||
Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 ... > Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |