| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Krila,baterije,stanica........ Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Trgovina -> Prodajem | Message format |
Tica |
| ||
Extreme Veteran Location: SFRJ | Zamoljen sam od Bobija da ponudim sledeće: 1. Krila za F1H presvučena ikoreksom (nova) sa bajonetom 130 e 2. Stanica za traženje modela (mala i lagana) 80 e 3. Baterije za tragače 1 e\kom 4. Prednji deo trupa za F1A sa cevkom i nosačem horiz. 50 e 5. Ruska kuka (cilindrična) 40 e 6. Trostepena mrdalica 30 e od 1- 4 prilog slika (Razno.JPG) Attachments ---------------- Razno.JPG (169KB - 414 downloads) ----- Mića Tica | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
Tica |
| ||
Extreme Veteran Location: SFRJ | Krila su prodata. Ostale su stanica,baterije,trup za F1A. ----- Mića Tica | ||
oktobar98 |
| ||
Veteran | A jel dolazis mozda u Osijek ako da ponesi mi 30 kom baterija pozz ----- only the sky is our limit | ||
Tica |
| ||
Extreme Veteran Location: SFRJ | dogovoreno. Donosim. ----- Mića Tica | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | Baterije su pune ili prazne? | ||
Tica |
| ||
Extreme Veteran Location: SFRJ | Prazne,lakše se nose ----- Mića Tica | ||
oktobar98 |
| ||
Veteran | Mico de mi reci jel na prodaju jos uvijek ta trostepena mrdalica i da li bi ti meni izvrsio ugradnju iste .I koliko bi to bilo para?Posto mislim da me na ultralongu upravo to zeza odn da bi bio lakse upravljiv na sajli kad bi jos i to ugradio.Meni nije hitno da se zavrsi ali bi volio da ako se dogovorimo da bude do recimo Srem Kupa i da rekao si da te posjetim za bajonet da ga poneses za vikend na baranju ----- only the sky is our limit | ||
Tica |
| ||
Extreme Veteran Location: SFRJ | Da ponudi pridodam i krila Bobijeva. Krilo raspon 1320_profil makarov. Presvučeno poliesterom. Cena 160 e. ----- Mića Tica | ||
Tica |
| ||
Extreme Veteran Location: SFRJ | I slika krila (rsz_1dscf1835.jpg) Attachments ---------------- rsz_1dscf1835.jpg (35KB - 347 downloads) ----- Mića Tica | ||
Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |