| ||
![]() | ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
![]() Moderators: Diogen Jump to page : 1 2 3 4 Now viewing page 2 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Aeromodelarstvo - razno -> Modelarska elektronika | Message format |
sony![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Mostar | http://www.horejsi.cz/ donio sam kilo starom da se malo zanima a ostalo kolegi iz srb. Adresu naravnoda znam a kad ću ponovo to ne. Javiču kad budem: ----- | ||
| |||
LELO![]() |
| ||
Veteran ![]() Location: Sisak | Bilježim se sa štovanjem. Nije hitno, za iduću sezonu. | ||
| |||
sony![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Mostar | OK klubski !! eto da je bilo ranije , bila bi guma a do iduće sezone vjerovatno ću još jednom ići !!! a ako je hitno vjerovatno se može i naručiti i platiti na više naćina . Ima sve na toj stranici ! ----- | ||
| |||
Bobo![]() |
| ||
Extreme Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Arnhem-Nederland | Jebote Sonjo ti vazda skrenes s teme. ----- Efteling | ||
| |||
sony![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Mostar | A koja je bila tema ??? ma nije to ništa,,znam je skrenut i sa auto puta ,ima onih "kućica u cvjeću "" A kad popijem 5,6 loza isto skrenem : a i tebe zanima tema kad je već prošla !!!! ----- | ||
| |||
Bobo![]() |
| ||
Extreme Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Arnhem-Nederland | sony - 8/11/2007 21:11 A koja je bila tema ??? ma nije to ništa,,znam je skrenut i sa auto puta ,ima onih "kućica u cvjeću "" A kad popijem 5,6 loza isto skrenem : a i tebe zanima tema kad je već prošla !!!! Kako ti do Hanovera dodjes!! ![]() ![]() ----- Efteling | ||
| |||
sony![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Mostar | Ovako :: pošto se zemlj okreće u istim pravcu kud i ja idem dodjem za 48 sati !! akad se vračam onda idemo suprotno,, u susret ,pa dodjem za 36 h a ako pada kiša , dodjem i prije jer se na vlazi cesta malo pokupi ko farmerke kad ih opereš !!! ![]() ![]() ----- | ||
| |||
zzechner![]() |
| ||
Elite Veteran ![]() Location: Sisak, Hrvatska | sony - 8/11/2007 17:29 http://www.horejsi.cz/ donio sam kilo starom da se malo zanima a ostalo kolegi iz srb. Adresu naravnoda znam a kad ću ponovo to ne. Javiču kad budem: Javi svakako, i ja sam star pa mi se malo zanimo. Nije hitno, ali niti iduća sezona nije daleko ![]() Novac mozes dobiti unaprijed, samo javi da se dogovorimo za nacin primopredaje. Btw, ako vec skreces s autoceste - pozvan si na konak. Za kamion cemo se dogovoriti i parkirati na sigurno. Osiguravam jelo, pilo i poslije prazan krevet s upotrebom kupaonice. Ostalo je tvoja briga, a ja jamcim diskreciju ![]() ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
| |||
Bobo![]() |
| ||
Extreme Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Arnhem-Nederland | I ispricaj mu koji vic!! ----- Efteling | ||
| |||
sony![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Mostar | Pa Zoka druže stari ,zahvaljujem,,nisam ni sumnjao u gostoprimstvo u Sisku !! za " mani " nije problem,,a primopredaja još manje ,,pa prodjem blizu tebe i onako a tu su i ona 2 Mostarca ,koji su mi jači dio ekipe u klubu . onaj slabiji dio su stari i čuveni Zeleniko Domeniko ( njih dvoje ravno 144 godine ) OK čim budem ponovo išao javim i javmo i privatno,, nemaš prob. SS ----- | ||
| |||
darijo![]() |
| ||
Elite Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Zagreb | sony - 8/11/2007 15:45 A ako konj ili krava pojede model pa signal šeta po ledini i ako imamo više životinjica ,koju da pitamo ???? a radi li u vodi ??? Ma šalim se ,,, donesi ti jeden ja ga kupujem tek toliko da malo i to isprobam?? nije to loše, ,, malo po malo svi če se navući na to ,kao i na ovo do sad !! Onda čekaš 24 sata i ideš od govneta do govneta | ||
| |||
Dražen![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Jarun / ZG | banjac - 8/11/2007 15:41 Mrcina šalje SMS na broj koji se ukuca kao kod za SIM karticu koja je utaknuta i svaki puta kada se nazove neki fucking broj stiže SMS koji sadrži koordinate, nadmorsku visinu, brzinu kretanja, vrijeme i datum kada su podaci skinuti, voltažu baterije - kada je brzina kretanja NULA vrijeme je za prekid pijenja piva i vrijeme je za "put pod noge" - naravno da prije kretanja treba kordinate prekucati u neki GARMIN tracker / to se može raditi još za vrijeme pijenja piva sad te vidim - super igračka... međutim: ŠTO AKO NA LIVADI NEMA GSM SIGNALA? ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
| |||
darijo![]() |
| ||
Elite Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Zagreb | Priznaj da tebi nije važan signal nego Sabahudin Edited by darijo 8/11/2007 22:32 | ||
| |||
sony![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Mostar | E za to bih več angažovao Zelića,, on to radi po mostarskom blatu i nosi ženi ""za cvijeće "" ----- | ||
| |||
sony![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Mostar | Aj sad za kaznu reci svima kakva je loza i sir !! ----- | ||
| |||
Jump to page : 1 2 3 4 Now viewing page 2 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2025 PD9 Software | |