| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
2024 FAI F5J European Championship for Electric Powered Thermal Duration Gliders (Seniors & Juniors) Moderators: belovic, dlaka Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F5J | Message format |
zlulic |
| ||
Veteran Location: Zagreb, Hr | Poštovani kolege, Budući da se bliži Europsko prvenstvo za klasu F5J, točnije 2024 FAI F5J European Championship for Electric Powered Thermal Duration Gliders (Seniors & Juniors), koje će se održati u Devi, Rumunjska, od 25. kolovoza (službeno otvorenje) do 31. kolovoza (završna ceremonija) 2024. Pozivam sve zainteresirane aeromodelare za sudjelovanje odnosno nastup u Hrvatskoj reprezentaciji da kratkom prijavom na ovom forumu iskažu interes. Prema Biltenu br. 1 rok za konačnu prijavu je 1. lipnja 2024. https://frmd.ro/international-competitions-in-romania/ Srdačan pozdrav.
| ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
NIkola Lehkec |
| ||
Veteran Location: Čakovec | Pozdrav, zainteresiran za nastup na 2024 FAI F5J European Championship. Uz jednu Ultimu 2, imam jednu Crozillu, te mi je u dolasku potpuno novi Eternity kroz nekih 2 tjedna. Motivacija u mom slučaju nije upitna, te vjerujem da mogu napravit dobar rezultat za ekipu na ECH ove godine. Lp. ----- Zvezda | ||
specinar |
| ||
Veteran Location: Zagreb | Zainteresiran sam za sudjelovanje na Evropskom prvenstvu u F5J kategoriji. Posjedujem 3 komada Explorer Q4 u 3 razlicite izvedbe(lagani, srednji i teski), dvije stanice i ostali neophodni pribor. LP, Sasa | ||
ArijaN |
| ||
Member | Zainteresiran sam i spreman za Europsko | ||
zlulic |
| ||
Veteran Location: Zagreb, Hr | Kako je od poziva za iskaz interesa prošlo ravno mjesec dana, a javila su se samo trojica, koja su i bili najizgledniji kandidati za reprezentaciju, mislim da je odabir jasan i svima prihvatljiv. Reprezentaciju za Europsko F5J prvenstvo 2024. godine činit će Arijan Hucaljuk, Saša Pećinar i Nikola Lehkec. Inače, danas je stigao i e-mail organizatora s Biltenom br. 2 i obrazac za konačne prijave. | ||
Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |