| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Motalicu za sajlu F1A Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 2 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Trgovina -> Kupujem | Message format |
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | A kakve su dimenzije mobitela?? | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Dobra je jer dok vrtiš model ili ju staviš u đep ili je kao prsten navučeš na ruku | ||
h.kreso |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | A ja sam mislio da je ona kaj ima onaj dio u sredini, pomični | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | To su one malo starije "ROLETNE" ja mislim!!! Tarik idemo danas trazit po kucama......mozda... POZDRAV ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | h.kreso - 14/3/2008 00:55 A ja sam mislio da je ona kaj ima onaj dio u sredini, pomični pa možda je to u sredini i trebalo biti pomično, no ovo je roba sa greškom, pa je takva i cijena... pilicu u ruke i izrezuj... postoje dvije veličine, ova na slici je manja.. damjan, dimenzije moba su u prilogu... (DSC02273.jpg) Attachments ---------------- DSC02273.jpg (48KB - 13 downloads) ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Dražen ,pokaži certifikat da je ravnalo ispravno. | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Darijo,hocel biti ista za ove "MOTALICE" ???? POZDRAV ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
Tarik |
| ||
Extreme Veteran Location: Visoko - Nisko | OK hvala na slici | ||
Diogen |
| ||
Elite Veteran Location: Gornji Grad-Medveščak | Kupio danas popodne. 1 kuna komad, veli trgovac to je za neku usku roletu, pa niko to ne traži. Nisam se potrudio objasniti ..... LP,Diogen ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Mozel se to kupit,i da dodje postom???? POZDRAV ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
Diogen |
| ||
Elite Veteran Location: Gornji Grad-Medveščak | Uh, zasuli me PP ! Stvari stoje 'vako: to su plastični kolutovi za rolete, crna ljigava plastika, ako je ugazim na livadi neće preživjeti (neki me i poznaju :-) ) Svima treba pilicom izrezati sredinu, nije teško, 3 modela sam našao: 2x12 cm za 1 kunu, nekako mi više odgovara za dječju ruku (ajedinice), zatim 2x12 cm i još 2,5x14,5 cm mrcina za snagatore, ove zadnje dvije su po 12 kuna. Ako je baš hitno, može i poštom, ali za neku veću količinu iz....ti će me tipovi na pošti :-( LP,Diogen. ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html | ||
Diogen |
| ||
Elite Veteran Location: Gornji Grad-Medveščak | Posipam se pepelom, sramim se što sam svekoliko modelarsko pučanstvo doveo u fatalnu zabludu: motalica nije 1 nego 10 kuna, krivo sam vidio ! Ako me neko zbog toga zamrzi, opraštam mu ! D. (racuncich.jpg) Attachments ---------------- racuncich.jpg (28KB - 12 downloads) ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Damire poslao sam Vam "privatnu poruku" !!! POZDRAV ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
Diogen |
| ||
Elite Veteran Location: Gornji Grad-Medveščak | elmin-KERKO - 17/3/2008 10:00 Damire poslao sam Vam "privatnu poruku" !!! POZDRAV ??? Ni pisma ni razglednice ??? D. ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Ma profulo ime Korisnika.Ja poslao na ime Damir,jer se tako zovete,umjesto DIOGEN!!! haj nema veze POZDRAV ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 2 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2025 PD9 Software | |