| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Prijedlog kalendara za 2015. Moderators: dlaka Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Modelarska komisija -> Prijedlozi za raspravu na MK | Message format |
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Kako je većina međunarodnih termina objavljena, vrijeme je da popunimo kalendar i sa domaćim terminima. Molim vas da svoje prijedloge šaljete ovdje.
Attachments ---------------- kalendar_2015.pdf (35KB - 545 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Izgleda da će ove godine biti svega nekoliko domaćih tekmi u prilogu dopunjen prijedlog kalendara 2015. Attachments ---------------- kalendar_2015_1.pdf (35KB - 555 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
huco |
| ||
Veteran | Prijava: Slavonski Brod Državno F3J 06,06,2015 prijedlog : da se zajednicki na istoj lokaciji organizira i Drzavno za ostale RC kategorije F3K i F5J 6 i 7 lipnja 2015 | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | Prijedlog iz AMK Sisak; 16.05.2015. subota F5J (Sisak kup) 06.06.2015. subota F1H,Q (Mem. S. Paulina) 05.09.2015. subota F1H,Q (Posavina kup) za sva natjecanja terenu aerodroma Šašina Greda ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Dopunjen prijedlog kalendara za 2015. Za raspravu: Prijedlog AK Brod za zajedničko RC Državno prvenstvo - molim zainteresirane da se jave. Trenutno predloženi termini SLO_CRO_F5J-400 kupa (4 tekme unutar mjesec dana ) -26. 04. Litija -10. 05. Zaprešić -16. 05. Sisak -24. 05. Krtina Attachments ---------------- kalendar_2015_2.pdf (36KB - 471 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Dopunjen prijedlog kalendara (Ludbreg_F1N; Ludbreg_DP_F3K; Ludbreg_F5J_400). Rasprava i odluka o eventualnom zajedničkom RC_Državnom prvenstvu na predstojećoj MK (oko 20. veljače) Attachments ---------------- kalendar_2015_3.pdf (36KB - 495 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Ispravak!!! F1N tekma u Novoj Pazovi je u nedjelju 22. 02. 2015. Attachments ---------------- kalendar_2015_4.pdf (36KB - 551 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
šika |
| ||
Veteran Location: Osijek-Briješće | Pošto sam danas vidio da je tekma u Ludbregu 21.03 a mi u klubu imamo zakazano događanje prije dva mjeseca koje smo stavili na taj datum pa bi zamolili domačina da ako je moguće da premjest tekmu za nedjelju jer bi željeli sudjelovavati a nije u pitanj samo Osijek nego i Čeminac .Unaprijed zahvala ako je moguće pozzz Šika | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Još se nezna točan datum tekme u Ludbregu. Zato i ima tri upitnika (???). Koliko znam, tekmaće biti u nedjelju. ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Mimi |
| ||
Extreme Veteran Location: Ludbreg | Pozdrav, tekma u Ludbregu će u svakom slučaju biti u nedjelju, 22 ili 29.03.2015 Za sad još nemamo potvrdu rezervacije dvorane, ali čim je dobijemo o tome ćemo Vas obavijestiti. Lp Mimi | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | <p>Šta je sa Memorialom Dubravka Fištrovića ? Zadnja tekma je bila 2009 godine (to je bila i zadnja Borutova tekma)...Ja još uvjek imam prelaznu statuu....</p><p>To je bila jedna od najlepših tekmi.... </p> Edited by Damjan 24/2/2015 10:21 | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Editiran kalendar za 2015. nedostaje samo Državno prvenstvo F5J-400 Attachments ---------------- kalendar_2015_7.pdf (37KB - 1914 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |